TPU Blog

Pe cine? Poate chiar pe tine!

Later edit: Va multumim tuturor pentru sugestii! Am strans destule sugestii cat sa avem de unde alege, asa ca urmeaza sa va anuntat cine sunt noii experti TPU.

Dragilor, vrem sa demaram o noua sesiune de numire a expertilor, asa ca avem nevoie de ajutorul vostru. Pe cine ati vrea sa nominalizati pentru aceasta pozitie?

Avem doar o serie de criterii simple: cel pe care il numiti trebuie sa aiba cont pe site de mai mult de 4 luni si sa fi oferit peste 500 de raspunsuri, necertate cu regulile limbii romane. Mai trecem pe lista si respectarea regulilor comunitatii, un dram de maturitate si asta-i tot.

Pe cine ziceti ca ar trebui sa facem expert? Va asteptam raspunsurile pana luni, apoi luam deciziile.

Alexandra – TPU

54 thoughts on “Tara, tara, vrem experti!

  1. Alegeti din primii 50 de utilizatori, ori chiar pana la 100, oricare dintre acestia intrunesc conditiile de vechime pe site si de numar de raspunsuri. Nu m-am uitat pe raspunsurilor lor asa ca nu ma pot pronunta asupra calitatii, asta o vedeti voi.
    O zi buna!
    Ioan

  2. Mi-ar plăcea foarte mult să-i văd experți (pentru mine sunt demult) pe următorii utilizatori:

    – Leocebra (un om minunat, care dă răspunsuri excelente: inteligente, educative și pline de umor, ingenioase de-a dreptul);

    – GenOm (inteligent, matur și corect);

    – IMC90 (ager la minte și devotat site-ului);

    – Apache (foarte matur pentru vârsta lui și plin de potențial);

    – Gizăz;

    – Paulla;

    – Dumnezăƒu;

    – Marina;

    – Chris.

    Și mai sunt mulți (nu o să-i înșir acum pe toți), dar o parte din ei nu mai activează sau schimbă conturile foarte des.
    Pentru început aceastea sunt propunerile mele.

  3. Dupa criteriile mele(care se intersecteaza desigur si cu ale voastre) i-as considera merituosi pe Dannyjj ( https://www.tpu.ro/utilizator/qsjw ) si monstrulet ( https://www.tpu.ro/utilizator/emlq ).

    Apoi ar mai fi oratorii astia de pe TPU precum: Dumnezău, kongeriket, GenOm si restul, pe care ii vor mentiona si altii.
    Dintre fete mentionez pe ÉrotiqueConseils, Leocebra, mihaela32.

    Ajung acestia deocamdata.

    Sper ca cel ales sau cei alesi sa atraga cele mai putine critici sau chiar sa nu atraga deloc!

  4. Propun si explic.
    1. Pe GenOm. Este un tip cu un limbaj foarte bine dezvoltat pentru anii sau pe care ii are si cu idei complexe, iesite din mediocritate, peste aceasta. E documentat in materie de muzica rap si istorie, poti invata ceva din raspunsurile lui, foarte util copiilor de varsta mea ce vor sa invete si lucruri bune in viata.
    2. Dumnezau. GenOm junior, doar mai lung in exprimare. Unele idei de-ale ma sperie, dar altele sunt foarte bune. Stie sa analizeze probleme in profunzime si e foarte, foarte cult, are cunostinte in filme si carti foarte multe, e o enciclopedie umblatoare!
    3. ErotiqueConseils. Obiectiv vorbind, e foarte utila celor de la Sanatate, Dragoste si sex si Beauty & Fashion. Multi au propus-o si cred ca merita.
    4. Diabolique. Tot asa, seamana cu ErotiqueConseils, doar ca ea se pricepe la Filme & Seriale si Totul despre TPU.
    5. IMC90. Mi se pare cel mai diversificat user de pe tpu. Are foarte multe cunostinte, in Sanatate indeosebi se pricepe, si la filme si carti, si cu cultura generala sta bine, e perspicace si distractiv, are o gandire sanatoasa.
    6. BenBurnleyTheo, dragul meu amic. De ce nu? Are cunostinte in materie de muzica si e foarte matur, stie cum sa se poarte elegant si sa reactioneze in conflicte. Mai dur de felul lui, dar poate fi un bun model bun pentru adolescenti.

  5. Nu-i corectttt eu v-am zis sa ii puneti pe categorii, mi-ati promis ca imi luati in considerare propunerea, dar nu.
    Hai ca am glumit oricum parerea mea nu conteaza:))))) hai cu Apache expert.

  6. Tara, tara, o-ti vrea voi experti, dar eu as vrea sa pot macar sa postez si eu ceva pe blogul asta al vostru, daca o vrea muschii vostri sa ma scoata din moderare. se pare ca nu, ha, ha.
    deci observ cu amuzament o gramada de experti propunand o alta gramada de viitori experti, pe criterii de gasca doar de ei stiute. Eu as fi avut alta propunere: daca tot incercati sa faceti un “lifting” la site, mai bine facetii si pe actualii experti Juniori, din nou, sa vedem daca sunt (unii din ei) in stare sa demonstreze aptitudinile TPU-tistice.
    Mai apoi, obligati toti expertii sa isi demonstreze talentul, punandu-i sa publice cat un articol prin banner, ca sa nu mai trebuiasca doamna (domnisoara?) alexandra sa 2screama” articolase futile si fara har… doar avem expertii nostri, sa ne straluceasca pe firmamnetul TPU, nu?
    astfel va creste si valoare intrinseca a site-ului, si vom avea si noi mai mult respect fata de activitatea respectivilor experti, admirandu-le talentul creativ… ca pana la urma, suntem toti aici ca sa batem litere pe keyboard, cu mai mult sau mai putin har, nu? Si ca sa fii expert, deci “colaborator”, cum inteleg eu termenul, ar trebui sa si dovedesti asta, zic eu… dar ce ma pricep eu, oricum nu o sa imi postati mesajul, ca eu nu sunt “feng-shui” pentru cerintele TPU
    *ridicandu-si discret ochelarii de soare si stergandu-si o lacrima*

  7. Merci! Acum, ca m-ati publicat, vreau sa imi cer scuze pentru greselile de ortografie de mai sus… stiti voi: plangeam si scriam, plangeam si scriam…
    PS. Sa inteleg ca sunteti de acord cu ideea mea?

  8. Kongeriket,ÉrotiqueConseils si GenOm;cu totii meritau de mult acest titlu,din punctul meu de vedere.Momentan ei sunt propunerile mele.Totusi,sa speram ca nu se redeschide “robinetul” cu experti la sapatamana si ca vor fi numiti numai cei mai merituosi,doar atunci cand e cazul si,de preferat,nu mai multi odata.Mai precis,sa nu fie numiti mai multi experti in aceeasi postare.Desi nu are cine stie ce importanta lucrul acesta,consider ca ar fi mai bine ca fiecare expert sa fie numit pe rand.

  9. Sa fie numiti experti cei ce se implica cel mai mult.
    Erotiqueconseils e propunerea mea.
    De restul nu am ce sa zic pentru ca nu i-am urmarit

  10. Mihaela32, GenOm, Corolav sunt doar cativa care chiar ar merita titlul de Expert. Ar mai fi si altii dar, au limba prea ascutita si ironii prea fine pentru nivelul din ce in ce mai scazut al site-ului. Si ma refer la Justitiarul, la Kronstadt, la Onasis1961 etc.

  11. @EfemerID, scrie tu ceva, la anii tai de experienta in ale cititului si scrisului si te alegem userul anului da pai expert. Tu asta vrei de fapt, sa te votam si sa ne arati cat de bun esti?! Tihihi.

  12. Jelli, nu, merci, eu le am numai cu cititul, nu cu scrisul… cu astea le aveti voi, expertii, de-aia imi sunteti toti asa dragi! Bine, de votat ma puteti vota, ca si pana acum, cu Stupid si ce mai aveti voi in ograda, ca nu ma supar. Aici ai dreptate, “voturile voastre conteaza”, cum ar zice politicienii nostri in ceas electoral. Dupa aia nu mai conteaza nici alea, ha, ha.

  13. 1.ÉrotiqueConseils:raspunsurile o recomanda!
    2.Klepto
    3.Hombre
    4.Leocebra
    5.Apache
    6.GenOm
    7.IMC90
    8.Dumnezau
    9.Paulla
    Si as mai avea o propunere:poneiul sau EfemerID sau ce username o mai avea acum ca si le schimba ca pe ciorapi.
    Nu-l mai hartuiti ca deveniti naspa.Unul ca el ar trebui platit sa ramana pe site nu luat la suturi.
    M-as bucura sa deveniti mai maleabili s-o lasati mai moale cu cenzura ca sa ne revina cheful de a intra pe tpu.

  14. Eu propun asa:
    1.Apache(chiar ca merita!)
    2.iKronstadt(e intelept)
    3.Baloo(are cred ca peste 4000 de raspunsuri)
    4.ErotiqueConseils(e devotata)
    5.Mai alegeti si voi din top.

  15. Cat despre ce zicea justitarul in ultima parte.
    Am vrut si eu sa va scriu un mail, dar am zis sa o las balta. De ce? Stiu eu de ce, si stiti si voi, dar nu pot sa zic in public.
    Voi cenzurati de multe ori nedrept. Ne condamnati pe motive de irelevanta tot ce nu va convine si interveniti in certurile voastre. Pana la urma, de ce va aia grija de scandaluri? Era unul de al meu cu utilizatoarea alice100, unul de la o intrebare veche de un an, cum naiba l-ati gasit? Ma supravegheati?
    Voi vreti ca tpu sa devina un site doar cu intrebari gen ”cum repar roata de la masina?”, dar ganditi-va ca pierdeti multi utilizatori astfel si si traficul se duce la naiba. M-ati pierdut pe mine, eu inainte dadeam in jur de 50 de raspunsuri pe zi, de cand ati inceput cu razatoarea abia de mai dau unul zilnic. Nu ca nu am calculator, ci fiindca nu mai vreau, ca stiu ca o sa fiu rasa din nimic.
    Si din parerile pe care le considerati inutile si ”subiective” putem invata ceva! Putem sa ne completam cultura, sa aflam noi moduri de gandire (uite, eu de exemplu vreau sa ajung psiholog, asa ca studiez aceste lucruri la oameni, deci ajuta sau nu ajuta, huh?) si din orice, dar absolut orice raspuns aflam ceva nou. Si intrebarile gen x sau y? sunt utile, interesante, mai ales cele de la stiinta si filosofie deoarece iti pun mintea la contributie si imaginatia raspundacilor ti-o pot imbogati si pe a ta, a cititorului.
    Vreti ca tpu sa devina un site anost, unde sa nu gandesti, ci sa te porti robotic si sa oferi solutii. La intrebarile pe care voi le considerati irelevante poate fi o solutie daca emitatorul nu precizeaza ca are nevoie de ajutor, dar poate are si nu vrea sa spuna, ce stiti voi?
    Si mai stergeti si intrebarile legate de useri. De ce ma, de ce? E mai interesant sa afli chestii noi despre comunitatea din care faci parte si tu si pe care nu ar fi rau sa le afli. De ce nu vreti ca site-ul sa aiba farmec?
    Si certurile… Ce are daca ne certam? Atata timp cat nu o facem sa incalcam regulamentul si e civilzata, fara jigniri si vorbe de ocara, nu vad unde e problema. De ce va bagati unde nu ati fost chemati sa o faceti? In plus, ceilalti utilizatori pot afla cum trebuie sa te porti si extrage niste concluzii ce le pot folosi in viata.
    Si da, Alexandra/Cristina, vad ca sunteti sensibila, imi amintesc si un episod in care Catalin Tenita v-a vazut plangand din cauza problemelor de pe tpu si ne-a spus, dar nu mai stiu exact la cine se refera. Ganditi-va ca dumneavoastra sunteti peste noi si nu trebuie sa va afecteze vorbele unor subalterni, iar noi avem dreptul la libera exprimare. De ce m-as ras cand am spus ca sunteti orgolioase? Asta e parerea mea, nicidecum o jignire, bazata pe niste fapte.
    Atata am avut de zis.

  16. Justitiare, eu sunt mai pragmatic, iti zic eu cine nu merita, mai bine, si de ce:
    1. Hombre nu merita ca vrea sa inece toate fetele in jacuzzi. Face o risipa fantastica de clabuci pe TPu!
    2. Leocerba nu merita, pen’ca stie numai sa faca misto de noi. Mai ales de mine. Eu nu zic ca nu se pricepe, ba dimpotriva, dar ca sa ajungi expert trebe’ sa faci si ceva constructiv, nu numai sa-ti vesri nervi pe site.
    3. Erotique nu merita pen-ca isi risipeste talentul pe prostii, gen vitriol in ochii feciorelnici ai lui Jelli, sfaturi de alifii anti-matreata, si alte chestii pe care sunt sigur ca maica-sa nu le-a avut in cap cand i-a cumparat primul ei laptop, ha, ha (no offence, bruneto!)
    4. Diabolique nu merita pen’ca nu mai are timp si chef sa faca ce facea bine si pana acum: recenzii la filme.
    5. Klepto e un pirat, venit sa parleasca idei de pe TPU, nu sa puna osul la treaba.
    6. Pe April si Dmoniq nu le-am mai vazut, si dupa propuneri cred ca nici voi.
    7. Marina a inteles de la nony cum sta treaba, si s-a radicalizat, zapacindu-l si pe IMC90, de-a trebuit sa-l suspendam nitel, ha, ha.
    La restul nu ma pronunt, ca sunt asa de rar pe site ca ar trebui denumiti “vizitatori sezonieri” , nu “experti”. Sau sexperti, ce vreti voi…
    Asadar cine ne mai ramane? Eu, of course, ha, ha, ha.

  17. Erata: mea culpa, am pomenit de April, care e deja experta. M-a luat valul, dar partea cu “nu le-am mai vazut” ramane valabila. De fapt, pe miha cea roscata vroiam sa o mentionez. TPU e aiurea fara o roscata experta in vopsitul parului uniform!

  18. @Jelli – xum apare curcubeul dupa ploaie, apari si tu. Esti avida dupa atentie. Cand au fost propuneri pt. user-ul anului la fel, nu-ti mai tacea gura. Acum la fel, la experti. Ai propus-o pe Erotique, obiectiv cica, dar pe blog-ul tau ziceai ca-i falsa. Ia uite uite s-a nascut ipocrizia. Nu-mi raspunde aici, sau ca sa ai drept la replica, fa-o scurt, ca s-a saturat lumea de crizele tale de personalitate si flerul tau pre-adolescentin flamand.
    Pe cine propun? Eu am sa propun dupa calitate, cum am facut-o intotdeauna.
    Leocerba si GenOm – repet, daca vreti sa evoluati ca site. Dar si site-ul asta e ca politica: nu se pune cine e mai competent, ci cei care au priza la public.
    Si-n alta ordine de idei, nu s-au mai ”extras” experti de un an de zile. A dat caldura in voi, Alexandro? Adica, tara arde si baba se piaptana. Si stim de ce. Fiindca un ”admin” (cooperator la site) nu mai este printre noi. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.

  19. Ma copii ma, iar incepeti? Eu am mai vorbit despre campaniile astea de uns experti, da’ degeaba. Nu sint frate destui? Unde mai pui ca o chestie care se voia buna, a iesit taman pe dos: “sa se aleaga un numar de useri (indiferent ca sint sau nu experti), cu oarecare vechime, care si-au dovedit prin postari moralitatea, experienta de viata, cultura generala, alea alea si sa li se dea unele drepturi de admin”. Ok. Si ce-a iesit? Le-ati dat drepturile astea expertilor, dar nu toti satisfac cerintele de mai sus, in timp ce alti useri care nu sint experti, o fac. Si ne-am trezit ca un expert posteaza la o categorie nepotrivita ceva, i se muta intrebarea la categoria potrivita si el o muta inapoi unde “vrea muschii lui”, ca doar e expert si poate. Un fel de “regulile sint pentru altii, nu si pentru mine”. In exemplul asta nu-i vorba doar de orgoliu pueril, dar si de lipsa de moralitate, adica exact una dintre regulile pe care trebuia sa le respecte userul cu drepturi de admin de care faceam eu vorbire.
    In fine, cu toate astea, trebuie luat in considerare ca abaterile repetate ar trebui sanctionate prin retragerea drepturilor de admin, ca doar nu i le dai si gata, poate sa-si faca de cap? Corect?
    Cu toate astea, are si problema de mai sus remediu. O postare mutata o data la alta categorie de un user cu drepturi de admin, sa nu poata fi mutata a doua oara de nici un alt user cu drepturi de admin (sa se evite joaca asta de-a mutatul), sa poata fi mutata doar de adminii site-ului 😉
    Da’ ce rost are sa-mi mai tocesc eu tastatura, cita vreme am scris lucrurile astea de mai multe ori si tot degeaba? Basca, am avut postari pe blog care au aparut si subit au disparut (fiind trecute la moderare, unde le-a uitat Dumnezeu cu lunile), sa nu le mai vaza poporu’. Fac pariu pe o bere ca si postarea asta o sa pateasca la fel. Asa ca va dedic o piesa frumoasa
    http://www.youtube.com/watch?v=TzFnYcIqj6I
    Eurythmics – Here Comes The Rain Again, adica iar incepe sa ploua cu experti 🙂

  20. În sfârșit ! Am așteptat așa de mult acest moment !
    Îi propun pe:
    -Genom
    -Spetsnaz
    -Diabolique
    -Neimportant
    -EmaS
    -caramelă
    -evenso
    -IMC90
    -Apache
    -ÉrotiqueConseils
    Aceștia sunt cei propuși de mine.

  21. Pe raymusic!El indeplineste toate conditiile,e destept,rational si nu foloseste limbaj neadecvat.Dar nu prea stiu ce sa spun despre cum scrie…:)))

  22. @Flav, hai sa iti explic scurt. Am reflectat asupra parerii mele despre E.C si am constatat ca aveam ce aveam cu ea degeaba. Si tine minte ca special am zis ”obiectiv”. Ce conteaza daca e sau nu falsa, din moment ce ajuta userii cu sfaturi ce nu implica sinceritatea? Te temi ca ar putea sa minta? Poate, dar multi utilizatori o lauda, deci m-as mira sa dezinformeze lumea. De exemplu, daca am nevoie sa aflu ce crema sa folosesc tipul meu de ten ce conteaza ipocrizia? Conteaza ce imi recomanda, nu cum e ea de fapt. E treaba ei cum e, dar eu nu cred ca e falsa. Si repet, eu nu sunt ipocrita, ci schimbatoare, nesigura si instabila. Sper ca o sa imi pun ordine in ganduri.

  23. @Jelli
    ,, Si repet, eu nu sunt ipocrita, ci schimbatoare, nesigura si instabila. Sper ca o sa imi pun ordine in ganduri,,
    Nu jelli esti doar o pustoaica desteapta ,aroganta si cu momente in care nici tu nu stii ce vrei.
    Daca ai o opinie atunci sustine-o pana la capat…nu e bine sa iti schimbi parerile de pe o zi pe alta 😉

  24. Vreau ca la categoria religie sa nu mai fie atata dezorganizare si vreau acolo in varf un om cu experienta,un om si cu suflet bun devotat cu adevarat lui Dumnezeu care stie ce vorbeste!!Desi voi fi contestat,injurat si com o sa mai fiu decizia mea este una o vreau experta pe doamna EmaS.

  25. Nu ma pot abtine de la a promova inca 2 useri care mi s-au parut deosebit de folositori comunitatii de-a lungul timpului sau chiar recent:

    Romulus Milea (nu satisface criteriile adminilor, dar le satisface pe ale mele, e un utilizator proaspat, iar din aceasta categorie 1 din 10000 gasesti ca el; pentru mine e deja Expert pe TPU)
    https://www.tpu.ro/utilizator/yysi

    Ar mai fi georgesur, cum puteam sa uit de el? Un “veteran”!
    https://www.tpu.ro/utilizator/xklq
    (Uitati-va ca nu s-a mai logat anul asta! :(( Nu e pacat de ce se intampla cu unii? Tot un Expert era pentru mine de multa vreme!)

    Poate la prima vedere pentru unii pusi pe criticat ar parea niste indivizi care rezolva temele scolarilor la mate si fizica, dar nu e chiar asa, va spun eu, iar mai mult conteaza ca pur si simplu au cunostinte de lucruri mai complexe de atat. Nu stiu daca-s profesori, insa au raspunsuri pe masura.

    Nu stiu nici ce importanta are daca nu vor fi desemnati Experti sau ce reprezinta chenarul portocaliu pentru ei. Mai mult am tinut sa-i mentionez doar pentru ca sunt convins ca merita macar acum atentia comunitatii, cat si a adminilor, dar mai ales, constient fiind eu ca acestia sunt niste utilizatori nu prea populari, neavand gura prea mare pe site!

  26. As dorii sa-i vad experti pe…dar mai bine o citez pe NOname
    – Leocebra
    – GenOm
    – IMC90
    – Apache
    – Gizăz
    – Paulla
    – Dumnezăƒu
    – Marina
    – Chris
    In +
    -evenso (nu sunt multi utilizatori care au facut ce a facut ea in 6 luni de cand are cont pe TPU)
    -ÉrotiqueConseils
    -Klepto
    -Hombre
    -Spetsnaz
    -EmaS
    -Flav
    -kongeriket
    Acestea sunt propunerile mele.Ciao !

  27. Jelli, nu credeam ca o sa o zic vreodata, dar e o greseala grava ca pe tine (si pe mine) ne lasa adminii sa le postam pe blog, ha, ha, ha.
    Eu sunt trifazat, iar tu esti afazica, intr-o lume bifazata (220V, 50Hz).

  28. @Efemer ID, taci, poneiule, nu le aduce aminte ca din cauza ta amandoi s-ar putea sa avem accesul restrictionat pe site si/sau pe blog. Cat am fost suspendata nu am putut scrie un rand pe site la un moment dat ca ma redirectiona spre fereastra de login, am dat mesaj adminilor si m-au lamurit ei care-i faza. Ai grija, te pupu.

  29. Ok… dupa o absenta demna de o mormantare la care s-a mancat si coliva , eu ce mai caut printre sugestii?
    @Efemer ID , Smith , Smith , Smith , iar nu ai gasit ce cautai prin Matrix? , tot te mai clonezi? lasa migrarile , ca doar nu faci parte din hoarda de aur si stabileste-te , om cu sotie , deci om stabilit , dar tare mai umbli prin mediu virtual , mai Casanova.
    Pirat ma declar , ca nu mai este ilegala , poate doar cu ACTA si SOPA.
    Acuma as prefera sa fiu aborigian , femeile din trib poarta fundze doar de la buric in jos si sutienele din nuca de cocos se dau usor jos.

  30. De dat afar’ din ei nu se mai poate ?
    ErotqueConseils este indreptatita de mai mult timp a fi expert TPU,Mihaela 32, Corolav , ,Georgesur ,Genom ,Jelli ,Caramela si altii ,dar nimeni nu a zis nimic impotriva altora care nu merita sa fie experti ,de ce ?
    In ptimul rand IKronstandt (deoarece este expert underground )asta din cauza ca nu ar mai avea voie sa se laude cu cramele pe unde popoeste si fetele focoase de care are parte ( de ce varule numai moldovence ?)
    Hombre este alt expert sub acoperire ,dar tac si nu mai zic nimic despre hel .
    Era sa parchez rau de tot cand am vazut ca Spetsnaz este propus pentru titlu de misster expert ( sa fim seriosi ):))

    Fara gluma ErotiqueConseils o merita pe deplin , Mariuca fi barbata ! :-*

  31. Propun pe :

    – Diabolique
    – GenOm
    – Leocerba
    – Justitiarul
    – Paulla
    – Dumnezăƒu
    – FucktheSystem
    – kongeriket

    Useri inteligenti, dedicati siteului si cu un potential enorm.

  32. alessia5158, caramela, katy, alexmircescu13, MidnightLady, Onio, Asan Olgun 1980, 0marry0… sunt numai cativa din userii activi zilele astea ce nu au fost mentionati de nimeni si merita sa fie luati in consideratie.

  33. @WQT. Vorbeam codat, acum m-ai dat de gol ;))

    Mai este si Paulla. Este un exemplu bun pentru copii de varsta ei si pentru multi adulti. Este o fata inteligenta, raspunsurile ei sunt interesante, unele chiar geniale si imi place ca are un simt al umorului dragalas 😡 este o persoana echilibrata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.