TPU Blog

42 thoughts on “5 noi experti

  1. Sa inteleg ca de abia la anu’ mai avem Experti noi? Hai ca mai aveti pana-i imbracati in portocaliu pe toti din top 100.

  2. Bravo tuturor! acum astept cu drag si nerabdare, sa le luati cate un interviu la fiecare, sa-i cunoastem si noi… sau si mai bine, sa scrie si ei pe blog cate un articol cu ce le place sa citeasca, la ganduri de viitor au, preocupari, hobby, experiente, orice!
    PS. Incepeti de la coada spre capul listei, ca de erotalque m-am preocupat deja, pe faiz, ha, ha, ha.

  3. nu zic ca nu meritau.dar mai sunt si altii.trebuia macar 30 sa alegeti.
    hhhalal site!mare branza,atata diferenta faceti intre useri si alti care muncesc din greu aici nu sunt cotatzi bine.

  4. Felicitări celor cinci.
    Dar nu pot să nu recunosc că sunt dezamăgită că nu am văzut și alte nume de pe listă, utilizatori extrem de inteligenți și merituoși, cum ar fi: Leocebra, Genom, IMC90, Paulla, Dumnezău, Marina, Gizăz…

    Mi se pare că i-ați neîndreptățit și că sfaturile lor ar trebui luate mai mult în considerare – lucru care s-ar fi întâmplat, dacă ar fi desemnați experți oficiali.

    Prefer să mă consolez cu gândul că nu ați apucat să le studiați profilurile și că în viitorul apropiat vă veți acupa și de acest lucru.
    Sunt niște oameni care chiar merită atenția și considerația voastră.

    Inc-o dată felicitări noilor experți.

  5. Felicitari celor mentionati. Dar e o chestie naspa, ca stiti ca eu mereu sunt gica contra: Apache expert? E un user bun, nu zic, dar e prea mult sa ii zicem expert, si ca el sunt mai multi propusi care chiar meritau. De exemplu, GenOm, care a fost propus de 90% din userii votanti. Repet, nu vreau sa stric ziua nimanui, doar sunt sincera.
    Ar fi fain sa desemnati mai des experti si mai multi, ca sunt destui care merita, si din cei propusi de Aero mai ales, cei mai underground, nu neaparat cei cunoscuti.

  6. @Jelli
    mai eu nu m-am propus niciodata….si asta e doar un titlu pana la urma.
    Sunt N useri mai valorosi decat mine pe site si mereu o sa recunosc asta….
    Daca credeti ca nu merit titlul asta….imi pare rau ,eu ce am raspuns am raspuns din placere niciodata nu am stat pe site ca sa am un anumit titlu.

  7. Pe kongerika sper ca il anunta cineva acasa sa vina la munca, ca de-o saptamana e in concediu, ha, ha.

  8. @Apache, nu lua ca pe o insulta ce am zis. Sunt multi useri care te-au propus. Doar stii, vorba aia, nu mor caii cand vor cainii. Nu ar trebui sa te afecteze, e doar o parere spusa de un user inutil ca mine. Te cred ca ai raspuns doar din placere, nu am insinuat ca ai urmarit ceva, te cred.

  9. @Jelli
    Nu am luat-o ca pe o insulta…dimpotriva
    mereu te-am apreciat pentru ca spui exact ce gandesti

  10. @Apache, vad ca ai dat tonul cu postari in banner. Bravo, tineti-o tot asa! CATI MAI MULTI EXPERTI PE FIRMAMENT! Please! Ca vad ca doamna Alexandra deja nu prea mai are ce posta acolo, a inceput sa le bage pe alea mai vechi in reluare…

  11. http://i.imgur.com/tJXBu.gif

    In primul rand MULTUMESC echipei TPU pentru aceasta onoare (nu m-am asteptat sa fiu aleasa Expert TPU mai ales pentru ca sunt relativ destul de noua pe acest site)
    Mii de MULTUMIRI pentru Nelu ( neluL ) care din primele zile ma ajuta cu multe informatii si are rabdare de a explica multe ore noaptea lucruri din domeniul IT, dar si alte sfaturi utile.
    El este unicul de pe acest site care are atata rabdare, dar si cunostintele necesare pentru a ajuta benevole mii de oameni, sincer il admir si sper ca anul acesta devine Userul Anului !
    Si bunatatea, blandetea Emei imi place foarte mult, in lumea asta atat de dura, chiar ai nevoie de cuvinte frumoase, si acum religia sa-l punem de-o parte, suntem aici pentru a da si a primii informatii dar si discutam, iar stilul conteaza mult dupa parerea mea.
    De multe ori stau pe site si doar citesc postari care uneori ma amuza, alteori ma enerveaza, dar este cand rad si cu lacrimi in ochi.
    Sunt cativa “fenomeni” care chiar se pricep la scrieri, am tot respectul fata de ei de exemplu: Dumnezău, poetul 🙂 EfemerID, April, greece12, Legiuitoarea, WQT, GenOm, Apache, Hombre, Opheliac, etc )

    FELICITARI pentru ErotiqueConseils, Apache, Caramela si Kongeriket.

    Efemer ID – Daca vrei sa afli ceva despre mine, intreaba-ma te rog si voi raspunde cat pot de sincer 🙂

  12. @Efemer ID
    omule chestia aia o aveam facuta de ceva timp pentru un forum….ma gandeam ca ajuta pe cineva
    Asta si inca o tema pentru turism.
    Nu vad ce e rau in a promova chestiile astea sincer.

  13. Felicitări celor 5, în special pentru ErotiqueConseils și Caramela! Sunt două femei extrem de drăguțe (chiar dacă userița caramela nu mă știe, eu am urmărit-o). Pe ceilalți nu îi știu, dar sunt sigură că sunt la fel de inteligenți precum și cele două utilzatoare pe care le-am menționat mai sus.
    Le urez succes în continuare, și să fie exact ca și acum. Felicitări celor 5, încă o dată.
    O zi frumoasă.

  14. Pentru cei cinci propusi: nu dati de baut?
    Sa curga bautura
    Vinul si berea
    Coniacul si palinca
    Sa bem toata ziulica
    Sa dansam indata
    Pe masa din casa
    Numai atenti sa fim
    Parinti sa nu devenim.

  15. No place like home! Ma bucur sincer pentru “The Five Unit”.
    Pe cand un chenar negru pentru … 😀 ? Doar si noi facem parte din peisaj :)) Sa fie un chenar cu emblema “BEWARE! They have hot arrows.”, sa nu creada pustimea ca suntem emo 😉 Seara faina!

  16. S-a schimbat cumva regulamentul privitor la experti? Stiam ca una dintre conditii era sa scrie CORECT romaneste. Uitandu-ma pe raspunsurile unuia dintre noii experti, am constatat, numai pe prima pagina cu raspunsuri, ca face o gramada de greseli. Si ne mai miram de ortografia cel putin bizara a clopotzeilor!

  17. Ardnaxur1961, repede tu sa circotesti. Ia mai numara sa vezi citi experti nu dau pe la scoala. Unul in plus sau in minus ce mai conteaza? Cum spun toti cind ii corectezi “importanta e intentia, nu daca stii sau nu sa scrii” : ))

    P.S. Ieri au aratat la stiri o faza de Stan si Bran. Cica noii absolventi care si-au depus CV-urile la tirgul de munca, au scris in limbaj messengerian “K, SH, TZ…”. Mai lipsea “LOL” =))

  18. Bro, unul in loc sa-si scrie numele pe teza, a scris Kaka. Asta in generala.
    Mai lipseste ca limba messengeriana sa devina a doua limba oficiala a Romaniei, ca in realitate multi se vorbesc asa.

  19. Bro, stiu asta, asta era problema, ca ala in loc sa-si scrie numele, a scris altceva.
    No, inca nu am vazut bautura de la noii experti.

  20. Ha ha ha, pai ni n-o sa vezi. Iecspertii sint aici sa ajute, nu sa imbete userii : ))
    Da’ a promis Alexandra.TPU ca face o mare sindrofie, unde o sa dea de baut ce aducem noi 😀

  21. Efemer ID: Păi ce bre n-am și eu dreptul la concediu? La cât am muncit, merit și eu niște timp liber.
    ErotiqueConseils: Jeg kan ikke tro denne. Etter mer enn tre aar de gjort meg eksperten – spesielt naa naar jeg skriver ikke saa mye som det skrev jeg i aar eller for to aar siden. Jeg ser at du stille skriver her og du kjemper dumhet fra her. Gratulerer til deg!

    Alexandra TPU: Merci de titlu. Mă așteptam să se supere multă lume pentru că de regulă sinceritatea deranjează pe-aci. Pe Raluca o deranja maxim, cel puțin.

    Evenso: Merci, felicitări și ție, chiar dacă nu te știu deloc. Dar, serios, ai obținut un titlu onorific pe un site – n-ai câștigat premiul Nobel. Zic și eu așa, nu dau cu parul, văzându-ți discursul formal de-acolo.

    @ăia de au ceva cu Apache: Ce-aveți mă cu Apache?

    No, salut.

    P.S.: M-am uitat pe-acolo prin TPU Wiki unde m-ați invitat prin mail să scriu și am văzut o grămadă de chestii inutile și o grămadă de subiecte banale atinse – nu e stilul meu. Prin urmare, dacă pot atinge subiecte mai complexe (de preferință controversate), cu cea mai mare plăcere vă scriu un articol de analiză. Dacă nu, o să refuz politicos invitația.

    1. @Kongeriket: Sigur, asteptam pe mail o lista de subiecte sa vedem exact despre ce ti-ar placea sa scrii si alegem de acolo cu ce sa incepem.

      Alexandra – TPU

  22. Buna dimineata tuturor! multumesc celor care au crezut de cuviinta ca merit acest statut de EXPERT TPU.. felicitari si celorlalti utilizatori deveniti Experti si nu numai, sunt multi care se implica pe acest site si merita cate un rang..cand am descoperit acest site, nu am gandit o secunda ca voi fii activa doar de dragul funditelor/scor/rang etc..nici nu prea stiam cu ce se “mananca” si cum sta treaba, daca ati urmarit activitatea mea, sunt raspunsuri date din trairile si cunostintele mele, nu raspund unei intrebari daca nu ma pricep si nici nu o fac de dragul funditelor..multumesc tuturor celor care imi apreciaza statutul si nu numai, nu poti fi draga tuturor si nu poti sa fii indragita de toata lumea..sa stiti ca o sa fiu tot eu si nu o sa o iau razna din cauza acestui statut si voi raspunde cu draga inima mereu, acolo unde cred ca pot da o mana de ajutor..a fost o reala placere sa descoper ieri acest statut si va multumesc din nou:*
    O zi minunata sa aveti si va imbratisez cu drag a voastra Caramela:*:*
    Si poate o punem de o mica petrecere nu? ce ziceti?:P

  23. Sincere felicitari!
    Ma bucur pentru voi toti,o meritati pe deplin!
    Ramaneti neschimbati si spor!:)

  24. Ma asteptam la ceva diferit dar m-ati dezamagit. Ar trebui sa va fie un pic de rusine ca ati uitat de cineva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.