TPU Blog

Marcam debutul ultimei luni de toamna si dam drumul unei noi serii de nominalizari pentru Utilizatorul lunii. Octombrie, de aceasta data.

Ii puteti propune pe cei pe care ii considerati potriviti si indeplinesc criteriile noastre pana pe 8 noiembrie, din sectiunea aferenta din contul vostru. Abia asteptam sa descoperim cine va fi norocosul, dupa cele doua tururi de votare ale seniorilor!

Alexandra – TPU

 

10 thoughts on “Alege utilizatorul lunii octombrie

  1. Apropo de ce imi zicea o premiata de dimineata… daca tot e utilizatorul lunii, sa o luam pe litere 🙂 Luna trecuta a fost floricica de Mai, deci luna asta obligatoriu trebuie sa iasa April :))
    De cand s-a intors pe site e un moment de lirism patriotard preuniversitar. Chiar ma gandesc deja cine iese in noiembrie. Deci in atentia noilor useri in cautare de idei de username: steluta de Ianuarie, ghiocel de Februarie, zambila de Martie, petunie de Iunie, etc, sunt inca disponibile. So pe ele, pana nu le ia altu’

  2. Din pacate nu mai sunt candidati pentru a fi votati, expertii saunt experti dar in general multi nu prea respecta normele din TPU si ce sa zic, nu vad pe nimeni nominalizat utilizator al lunii octombrie.

  3. Aceasi useri nominalizati in fiecare luna cu niste raspunsuri care nu se compara nici cu cei mai obscuri experti tpu….
    Din pacate nu prea ai pe cine sa votezi.

  4. Legiuitoarea merita acest statut, prin raspunsurile date,inteligenta de care da dovada de fiecare data,este un om de la care ai ce invata cu adevarat,clar.
    Absolut ea merita,nu mai incape nici o urma de indoiala aici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.