TPU Blog

Reactia voastra foarte buna la initiativa de a oferi un tricou Campionului Zilei ne-a facut sa ne intrebam ce am putea face ca lucrurile sa fie si mai interesante pentru comunitate. Asa ca am decis sa va implicam si va invitam sa dati frau liber imaginatiei si creativitatii.

Din ianuarie, voi sunteti aceia care deseneaza si decid care e imprimeul tricoului Campionului Zilei in luna respectiva. Fie ca e vorba doar de o imagine, un text sau imagine cu text, trebuie doar sa faca referire la TPU.

Primul pas: sa gasiti cea mai tare idee pentru imprimeul tricoului. Desenul vostru trebuie sa fie un produs digital a4 (ideal la 300dpi), adica nu desenat pe o hartie si apoi scanat.
Pasul doi: incarcati imaginea voastra pe un site precum imgur.com si ne lasati aici, in comentarii, link-ul pana la 7 ianuarie 2013
Pasul trei: cele mai reusite desene intra in competitie. Castigatorul va fi desemnat de comunitate, prin vot.

Ce facem noi mai departe e sa producem tricourile, dupa ce fiecare Campion al zilei ne-a transmis marimea pe care o poarta. Le vom expedia o data pe luna, la finalul acesteia, iar cel care a facut designul castigator primeste 5 tricouri.

Asa vom da startul colectiei de tricouri TPU.ro, numai bune de adunat dupa raspunsuri destepte.

Inspiratie si spor la desenat! Abia asteptam sa va vedem creatiile! 🙂

Alexandra – TPU

17 thoughts on “Tu ce ai desena pe tricoul de Campionul Zilei?

  1. @ingerinfrant: Ne place ce faci si credem ca esti pe drumul cel bun. Daca iti vine si vreo idee de un design mai apropiat de TPU, asteptam un link!

  2. Se pare că nu prea avem artişti pe TPU. Sau nu se simt inspiraţi.
    Ar fi bine să postaÅ£i o întrebare pe site (la “Benzi desenate”), pentru că probabil majoritatea utilizatorilor nici nu a aflat de concurs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.