TPU Blog

Dragilor, astazi va povestesc despre vALLuntar, o campanie foarte frumoasa initiata de Grupul Editorial ALL, prin care promoveaza cititul si plantarea de copaci. Asadar, daca va plac lectura, voluntariatul si aveti un blog, continuati sa cititi.

Despre ce este vorba?

Pana pe 17 februarie 2013, Grupul Editorial ALL pune gratuit la dispozitia fiecarui blogger cate doua carti la alegere de pe www.all.ro. El trebuie sa le citeasca si sa isi scrie parerea despre carti pe blogul personal. Pentru 15 comentarii la fiecare recenzie bloggerul primeste un copac pe care sa il planteze.

Daca o recenzie are mai mult de 15 comentarii, celelalte comentarii se vor cumula cu comentariile de la alte recenzii, de pe alte bloguri, si la 20 de comentarii, o echipa a Grupului Editorial ALL va planta inca un copac intr-un loc ales de ROMSILVA, partenerul acestei campanii.

Campania se bucura de un real succes in randul bloggerilor, pana acum s-au implicat peste 200. Si noi ne-am alaturat campaniei si in curand va vom povesti despre doua carti.
 Cum poti sa participi si tu

Pentru a te inscrie in campanie trebuie sa respecti regulamentul afisat pe blogul www.allcafe.ro. Principalele cerinte sunt:
– sa ai de cel putin un an un blog activ (sa scrii corect gramatical minimum un post pe saptamana) in limba romana.
– sa trimiti, pana pe 17 februarie, un e-mail la adresa loredana.modoran@all.ro in care sa spui blogul avut, de cat timp scrii pe el, ce carte/carti de pe site-ul www.all.ro doresti pentru recenzie si datele de livrare (adresa completa si numar de telefon).

Pe Facebook, gasesti aici grupul dedicat campaniei.

Despre vALLuntar

Campania vALLuntar se afla deja la editia a doua. Prin intermediul ei, Grupul Editorial ALL isi propune sa promoveze lectura si voluntariatul. Anul trecut, in campania vALLuntar s-au implicat 150 de bloggeri, s-au citit 280 de carti si s-au adunat 200 de ore de voluntariat. O echipa de angajati ALL a facut voluntariat in doua centre alese de bloggeri: Hospice si Policy Center for Roma and Minorities.

 

Alexandra – TPU

2 thoughts on “Tu cate comentarii ai strange la un post despre carti?

  1. Uite o treaba care-mi place la greu: sa citesc!
    Mai prost stau cu plantatul pomilor, pentru ca, presupune (cred) utilizarea unui harlet, lopata sau ce-o fi si nu prea am avut ocazia. Dar, la capitolul “citit”, sunt BETON!

  2. Am mai spus eu ca in loc de tricouri ar fi util sa se dea ca premiu si carti. Dar n-a prins ideea, deh.
    Cred ca daca ar fi premiati clopotzeii cu carti, s-ar intoarce toate premiile la expeditor si n-ar mai posta nimeni multumirile exuberante pe care le-am citit pina acum pe blog.
    Noroc cu Andraxur care e pasionata de lecturi, altfel ar fi ramas topicul asta fara nicio postare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.