TPU Blog

Stiu ca stati destul de mult pe net in fiecare zi, asa ca astazi va ofer ceva mai multe detalii despre un click care poate duce la transformarea in realitate a unui proiect frumos.

Fundatia Adept Transilvania participa in perioada 14-28 martie la competitia “proiectelor verzi europene” organizata de EOCA (European Outdoor Conservation Association). Ei isi propun sa construiasca inca 15 km de traseu de biciclete in zona Sighisoara-Tarnava Mare, care sa lege satele Viscri, Bunesti, Crit si Mesendorf. Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati aici si sa votati proiectul numit “Discover Târnava Mare, Romania”

Acesta este singurul proiect romanesc din competitia EOCA si face parte din proiectul initiat de Fundatia Adept Transilvania acum 3 ani, care isi propune dezvoltarea in zona a unui traseu de 80 de km construit de localnici si voluntari care sa lege 8 sate, cele mai importante site-uri istorice, protejate UNESCO din zona, familii de fermieri si turisti indragostiti de Transilvania, de comunitatile rurale si de peisajul cultural din zona Sighisoara – Tarnava Mare.

Orice vot conteaza si cu un singur click putem sustine Fundatia Adept Transilvania si constructia unui proiect care a dat de-a lungul anilor bucurie si speranta. Asa ca hai sa votam 🙂

 

Alexandra – TPU

21 thoughts on “Dam o mana de ajutor?

  1. Nu stiu daca am reusit sa votez ceva.Marturisesc ca nu prea le engleza.Trebuie inregistrez cumva?
    Oricum interesat proiect, felicitari initiatorilor!Si mie imi place mersul pe bicicleta ,abia astept sa o scot de la ,,iernat”

  2. @angycut , bifezi ” vote now” ,apoi “I agree with (chestiuni legale)” si apoi apesi pe ” submit vote ” . Putea fi si mai simplu,intr-adevar.

  3. Save Iglekärr’s Old-Growth Forest, Sweden – Bifat!Votat!
    E bine? 🙂
    Chiar sunt madru ca am dat o mana de ajutor.va pup!

  4. Foarte fain.Eu ador mersul pe bicicleta,pe faleza mai e super.As da si 5000 de voturi nu doar unul(se poate?=)) ) Dau din inima si din pasiune:D Suuces .

  5. App poate candva ma bag si eu la o tura cu bicleta acolo la Tarnava .VOTE!!!Se da in fiecare zi?Ca as vrea sa dau non-stop pentru asta!Serios!

    @ Sorin trebuie sa votezi Tarnava Mare frate nu Suedia.La Tarnava in Romania se fac 15 km pentru biciclete.Lasa ca s-ar putea sa mai am o sansa maine sa votezi.:))Bafta

  6. Daca tot aveti oarece resurse, ar trebui sa faceti taraboi pentru infiintarea pe bune a unor piste pentru biciclisti in marile orase, mai ales in cele care poti vizualiza multe chestii importante. Ce folos atata tam-tam pentru NIMIC?
    P.S. Daca tot vreti “verde” circulati pe biciclete, sau folositi masini electrice, in marile orase!!!

  7. Nop, nu voi vota, nu sunt de acord cu astfel de proiecte, sunt altele mult mai importante de realizat, spitale, școli, educație !

  8. Azure@ ,ai si tu dreptate !
    Dar scopul acesstui proiect este de scoate copii si tinerii din fata calculatorelor! Se stie ca lipsa de miscare duce la obezitate.
    Pana la urma si asta e forma de educatie ,nu?

  9. @ Angycut
    Ha, și ai impresia că îi va scoate făcând acest proiect ? Te înșeli vor ieși doar cei mari , cei de 12-13-14 ani oricum stau toată ziua cu capul în monitor.

  10. Va multumim tuturor pentru implicare!

    @7DVision: Acesta nu este un proiect demarat de noi, iar tot ce am putea noi sa facem in privinta infiintarii de piste de biciclisti in marile orase este sa oferim vizibilitate asociatiilor specializate pe asemenea cauze

    @Azure: Pana la altele mult mai importante de realizat, ne bucura ca la nivel european exista initiative de a face lucruri bune, iar Romania aplica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.