TPU Blog

Lumea modei este una fascinanta; o lume in care totul ti se pare posibil. Gandeste-te cate creatii deosebite ai ocazia sa incerci si sa prezinti, ca model, cati oameni speciali ai ocazia sa cunosti, cat de mult te plimbi prin lume si cate locuri frumoase ai posibilitatea de a vedea!

Numai ca nu ajungem cu totii modele; poate si din cauza ca nu avem incredere ca avem ceea ce trebuie: charisma, atitudine, personalitate, potential – lucruri absolut necesare la un model, pe langa un aspect fizic placut. Nu stim unde sa ne indreptam pentru a primi indrumare si ne e teama sa incercam.

Ei bine, acum adolescentii din Romania au ocazia de a afla daca sunt facuti din materialul potrivit pentru a fi model direct de la profesionistii in domeniu! Vino la caravana Fresh Faces organizata in 28 de orase din tara si afla daca ai ceea ce trebuie pentru a deveni si tu model. Caravana este organizata de MRA Models, cea mai mare agentie de modeling din Romania.

Insa asta nu e tot! Prezenta ta la Caravana Fresh Faces inseamna participarea intr-o competitie ce are ca final reprezentarea Romaniei intr-un concurs international de modeling. Ai posibilitatea de a castiga contracte de modeling in valoare de 100 000 de euro si de a incepe o cariera internationala, de a te intalni cu oameni minunati si cu sanse pe care altfel nu le-ai cunoaste.

Fresh Faces este un concurs international cu traditie, organizat de ModelManagement.com in peste 30 de tari – si de aceea suntem mandri sa ti-l prezentam astazi pe TPU. Rolul sau este de a descoperi modele cu talent inca nedescoperite din toata lumea si premierea celor mai valorosi cu contracte de modeling si sansa de a da startul unei cariere de succes.

Caravana Fresh Faces vine anul acesta in premiera si in Romania. De pe 23 martie pana pe 27 aprilie, poti sa vii in unul din cele 28 de orase pentru a te inscrie in concurs. Participarea la Caravana presupune evaluarea potentialului tau de modeling de catre o echipa de specialisti cu traditie in domeniu.Prezenta la Caravana Fresh Faces inseamna ca si tu poti fi unul din cei doi mari castigatori (un baiat si o fata) care au sansa de a reprezenta Romania in finala din Spania, organizata de ModelManagement.com.

Nu rata ocazia de a afla daca ai ceea ce trebuie pentru a deveni un model de succes! Ai curaj sa incerci?

Conditii de participare:

· La caravana pot participa fete peste 13 ani si peste 1,72m si baieti peste 16 ani si peste 1,82m;

· Tinuta de voie; obligatoriu un act de identitate;

· Nu este necesara inscrierea prealabila, ci doar prezenta directa la una din preselectiile caravanei ;

· Cu sau fara experienta in modeling (experienta nu constituie un avantaj).

Mai multe detalii despre FreshFaces sunt disponibile aici, unde gasesti si lista oraselor in care poti participa la Caravana.

One thought on “Visezi sa fii top model? Acum e atat simplu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.