TPU Blog

Iata ca Sibiul ne ofera un nou motiv sa ravnim sa-i facem o vizita: Targul de Pasti din Sibiu va fi deschis incepand de astazi, pana pe 7 mai. Puteti merge acolo zilnic, in intervalul orar 10:00 – 18:00.

Ce va asteapta? Delicatese de sezon, posibilitatea sa participe la diferite activitati educative sau posibilitatea de a va alege cadourile de Pasti intr-o ambianta placuta.

Pentru promovarea traditiilor conturate in jurul Sarbatorilor Pascale si pentru a oferi vizitatorilor targului o experienta autentica, organizatorii au pregatit un program variat care cuprinde patru ateliere de creatie si unul educativ, o expozitie de icoane, un mini-parc de distractii si organizarea a doua activitati distractive: Vanatoarea Oualor de Pasti si Olimpiada de Pasti.

Participarea la toate evenimentele din cadrul Targului de Pasti din Sibiu se face gratuit, in baza unei inscrieri prealabile la fata locului. Oricine se poate inscrie, indiferent de varsta, in limita locurilor disponibile.

Programul detaliat poate fi gasit pe site-ul evenimentului www.targuldepasti.ro sau, pentru cei familiarizati cu retelele sociale, pagina de Facebook a evenimentului va fi mereu adusa la zi cu ultimele informatii. 

Alexandra – TPU

4 thoughts on “Unde ne-am dori sa fim acum: Sibiu

  1. Oh, frumosul Sibiu. De cite ori vreau “sa schimb aerul”, dau o fuga la Sibiu. Ma intorc alt om. Ma bucur sa aflu ce esti de acolo @IngerulNevazut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.