TPU Blog

Dragilor, in aceasta noapte TPU nu va fi sfatuitor la ore tarzii.

Pentru ca trebuie sa facem cateva optimizari de natura tehnica, in aceasta noapte de vineri spre sambata vom opri serverele intre 1 si 4. Am ales aceste ore pentru ca disconfortul vostru sa fie cat mai mic.

Ne pare rau pentru orice inconvenient si va multumim!

 

Alexandra – TPU

28 thoughts on “Serverele TPU se vor opri in aceasta noapte

  1. Sper doar sa nu stricati ceva din nou(ca efect secundar) cand incercati sa mai optimizati.

  2. Neinteresant!
    Optimizari:Adica notificarile sa apara instantaneu sau mai repede “sulica a comentat la raspunsul tau” sau “Felicitari, te-ai mai pricopsit inutil, cu inca o fundita.”
    Funda? 🙂

  3. Oricum dorm la acea ora!Se pare ca va fi de lucru !Noi multumim ca n ati akes perioada de varf!

  4. Offf, nici un shut down nu sunteti in stare :))
    La voi cred ca si bradul de Craciun a ramas cu instalatia pornita, ca n-a avut cine sa-l opreasca =))
    Cum sa scoti bradul din priza, editia pentru redneck’s:
    -urmariti cu atentie pe langa globuruile de China instalatia electrica
    -firul se va duce pana undeva intr-un prelungitor
    -urmariti firul pana intra intr-o priza in perete
    -lasati joint’ul din mana, sprijinit de crengile de brad
    -cu o smucitura brusca se trage de stecher
    Voila! brad stins! casa in flacari! imi multumiti mai tarziu…hai, va pup!

  5. @Sorin, apropo de atmosfera de pace si prietenie de pe site, care se urmareste de administratie. Lasa asa administratie zilnic e Craciun pe TPU, amintindu-mi de o replica din «Viata cu Louie»

  6. Nu am intrat ieri,deci nu ştiam,foarte bine ce face-ţi,de-abia merge mai bine site-ul,mă bucur că ne-aţi anunţat.

  7. @ÎngerulNevăzut, pai daca intrai ieri, acum ai fi stiut ca adaugarea cratimei in verbe conjugate la indicativ, e cam cocalareasca.Ray ne-a tinut o prelegere despre asta, sa-l cauti pe site.Te pup si pe tine!
    @UtilizatorRepetent, mda, cadouri din parti, ca Babutza Alexandra Clause, uita se mai coboare pe horn la mine in sufragerie.Poate trebuie sa-i scriu ceva.

    Draga Alexandra Clause,

    Afla ca duc o pasine pentru tine si tricourile tale ude.Azi m-am trezit fara apetit de a mai posta pe tpu.Daca nu observi, de cateva luni de zile sunt in greva japoneza(adica mi-am tras o dunga rosie pe cot si astept un tsunami)Nu voi mai posta, n-o sa ma mai dau la veveritele tale ce le protejezi ca pe niste odrasle inocente si fara aparare.
    Eu am fost cuminte, pe alt site n-am intrat si ti-am dat like pe facebook.Folosesc google cand trebuie sa raspund la utilizatori si extrag pana si elementele grafice cand dau copy&paste.Stiu ca suntem protejati de bla bla bla srl. dar unii au belit…cateva site-uri de continut.Un fel de: daca nu e gard, hai sa ciordim!
    Iti scriu in speranta de a constientiza si transparentiza unele lucruri, ce le tii sub brat, ca pe o transpiratie naspa.
    Eu te iubesc ca sarea in bucate de pe patul de spital infipt in perfuzii si tinut la regim.Te si pup, sa nu zici ca am ceva impotriva ta si sunt nesimtit ca nu-ti dau cate un reply.Oricum, acolo unde te pup eu, nu te-a mai pupat nimeni…te linistesc acum, am o admiratie pentru pometi.
    Niciun Mos Craciun n-a rezistat la scrisorile mele de iarna, fara sa-mi aduca ceva.
    Te astept!

    P.S. Promit ca nu fac focul in semineu!

  8. @Sorin, cadoul tau cred ca vine de la Mos Neculash, o nuia mare, groasa, ascutita la varf :)))

  9. Vai de capul vostru..Vineri ati muncit toata noaptea, si duminica din nou.. Sa cereti o marire de salariu, fetelor!

  10. Se pare ca planurile noastre nu s-au potrivit cu socoteala din targul virtual. Am scos-o la capat si de ieri site-ul a fost ok. Va multumim pentru toate mesajele, si de aici, si de la contact, prin care ati semnalat ce n-a mers bine.

    @Sorin: Mai ca ne-ai facut dor de instalatia noastra de Craciun… Dar cum suntem niste sensibili si niste nostalgici, la noi tot timpul sunt niste luminite care palpaie ca de Craciun. Cine-a zis ca IT-istii n-au suflet nu stia despre ce vorbeste.
    In plus, asemenea scrisori inflacarate n-am mai primit de ceva vreme, dar asa ma ung pe suflet! De dragul tau, o sa-mi tin astazi pometii nepupati si-o sa-i rog pe toti sa-mi spuna Craciunita.

  11. Super tare ,Alexandra!Cine a spus ca adminele noastre nu au umor ?Noroc cu Sorin care a distins nitel atmosfera.Spre binele intregi echipe TPU, dar si a userilor de rand, la cat mai dese asemenea scrisori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.