TPU Blog

greece12!

Va multumim tuturor celor care ati votat. Clasamentul din acest an a fost unul foarte, foarte strans, asa ca o sa ii cautam si lui NeluL un premiu pe masura 🙂

Iata cum au stat lucrurile:

greece12 – 702 puncte
neluL – 689 puncte
bursuc001 – 180 puncte
Apache – 158 puncte
caramela – 152 puncte
floresdemayo – 138 puncte
ingerinfrant – 125 puncte
suntserios – 96 puncte
ardnaxur1961 – 76 puncte
darrio2007 – 42 puncte
Abh – 32 puncte
regis – 29 puncte
Zenithf – 12 puncte

Felicitari tuturor!

 

Alexandra – TPU

51 thoughts on “Utilizatorul Anului 2013 este…

  1. Felicitări lui @greece12 !

    Să “stăpânească” fericită premiul 🙂

    Multă sănătate şi la răspunsuri cât mai bune !

  2. Ma asteptam sincer sa fie NeluL , lucrurile chiar pareau clare anul acesta.

    Dar….felicitari greece12 , esti unul dintre cei mai buni utilizatori de pe site de multa vreme.

  3. O surpriza placuta! Nu ma mai asteptam sa iasa si anul asta neluL pe locul 2. Se pare ca pana si votul meu de 3p a contat pentru Carmen, desi eram aproape determinat sa renunt.

  4. Felicitări lui @greece12 !
    Să “stăpânească” fericită premiul 🙂
    Multă sănătate şi la răspunsuri cât mai bune !

  5. Bravo @greece12 sa fii sanatoasa si iubita maxim,esti una din preferatele mele ,cu toate ca am votata pe NeluL!Un 2014 fericit!

  6. Mda, problema cu emoticonul.
    Ma bucur mult ca a iesit persoana pe care am votat-o. Consider ca trebuia sa castige de mult mai mult timp. Faptul ca a activat slab in 2013 si totusi nu a fost uitata cred ca inseamna multe…

  7. Comoară, imi pare rau, dar nu stiu cum se felicita ” cel mai iubit dintre pamanteni”.
    Si totusi, pentru ca asa e traditia, sunt nevoita sa-ti spun si eu banalul ” Felicitari!”. Meriti acest titlu din plin, caci el reprezinta nu doar incununarea muncii tale, dar si recunoasterea calitatii tale de OM- minte si suflet la superlativ.
    P.S. Simt ca-mi cresc niste degete, multe, frumoase, delicate,si simt cum imi mangaie sufletul. Simt ca deja a venit Craciunul 🙂 .

  8. Felicitari tutoror care au participat si au avut o sansa la a deveni utilizatorul anului!

    Vacanta placuta va doresc si numai momente frumoase alaturi de cei dragi!

    Sinergyy

  9. Felicitari tutoror si va multumesc ca am gasit mereu raspuns aici la intrebarile mele.Craciun Fericit si un An Nou cat mai bun !!!

  10. FELICITARI TUTUROR,CARE SI-AU FACUT TIMP SA RASPUNDA UTILIZATORILOR, CE AU POSTAT INTREBARI PE TPU! CASTIGATORI, CRED CA SUNT ACEIA CE AU PRIMIT SFATURI DIN PARTEA NOASTRA.
    LA MULTI ANI TUTUROR!

  11. Felicitari pentru primul @greece12,dar si tuturor celorlalti participanti . Pot adauga multumiri pentru utilitatea raspunsurile lor .Tuturor un spendid 2014 !

  12. Multumesc tuturor!
    Atat celor care m-au votat,pentru increderea acordata,cat si celor care nu m-au votat,un impuls puternic pentru activitatea mea viitoare.
    A fost o surpriza neasteptata pentru mine,cadoul cel mai bun al mosului,pe anul asta!
    Sarbatori fericite intregii comunitati si sa incercam,fiecare dupa puterile noastre,sa fim si sa ramanem Toti Pentru Unu!
    Craciun fericit,la multi ani!

  13. Felicitari, Greece! Meriti din plin! Iata ca, pentru a doua oara consecutiv, castiga cine merita cu adevarat! Nu ca mi-ar fi fost usor sa aleg, pentru ca, in afara de vreo 2 propuneri de-a dreptul neserioase, celelalte chiar imi dadeau “l’embarras du choix”.
    Sarbatori fericite tuturor!

  14. Greece, ce drăguț! ^_^ N-am mai fost eu activă pe-aici, dar mă bucur, cineva care merită, nu mai spun că e o persoană super!

  15. Felicitari greece12. Totusi, cred ca neluL ar fi meritat cu prisosinta aceasta distinctie. Are o rata a eficacitatii “raspuns – raspuns castigator” uluitoare…
    Ma rog, este doar o parere personala, felicitari inca o data greece12 si sa aveti cu totii un An Nou plin de fericire, impliniri si belsug. Multa sanatate si LA MULTI ANI!!

  16. Felicitari tutror…si necastigatorilor!Cel mai important e ca ne avem aici,impreuna,din cand in cand! Sarbatori fericite tuturor!

  17. felicitari greece12 sper sa fii pe tpu si in anul 2014 si sarbatori fericite! la multi ani! totusi ar putea sa fie si alt cineva in afara de tine !!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.