TPU Blog

Dragi TPU-isti,

 

Traditia zice ca asta e ziua in care tragem linie si ne uitam nostalgic la ce-am facut de-a lungul lui 2013, un an complicat care totusi ne-a dat destule motive sa zambim.

A trecut inca un an in care ne-ati fost alaturi, in care ati postat o groooooaza de intrebari si raspunsuri si ati facut comunitatea sa creasca.  Asadar, multumiri:

– celor care si-au pus intens neuronii la treaba si-au reusit sa ajute cu adevarat pe altcineva. Aveti si toata recunostinta noastra.
– celor care ne-au oferit un ajutor extrem de valoros si ne-au semnalat tot soiul de treburi la contact. Fara voi, TPU.ro ar fi fost si mai alambicat acum.
– celor care au combinat simtul umorului cu neuronii si ne-au facut sa radem in hohote in birou
– celor care n-au fost foarte inspirati in combinatia umor + simtul umorului, dar tot ne-au facut sa radem
– celor care inca insista sa scrie in limbi straine sau dialecte stranii. asfsahjgfshjgiosdjglsd si voua!
– celor care au inteles ca e nevoie de ceva mai multa empatie ca sa fie loc pentru toata lumea pe site si-au mai renuntat un pic la aciditate.

S-avem un 2014 bun impreuna 🙂

 

Alexandra – TPU

 

12 thoughts on “Va multumim pentru 2013!

  1. Mă bucur că am putut ajuta alți useri, prin postări, pe care aceștia le-au considerat ca fiind utile. TPU e un site special, pentru mine. Vă doresc un an 2014 mai bun,plin de realizări.La mulți ani!

  2. Mulţumim pentru urări 🙂

    Vă doresc şi eu – vouă , “echipei” TPU – dar şi celorlaţi useri : un an nou fericit , multă sănătate şi împliniri , precum şi un călduros La Mulţi Ani !

    Toate cele bune .

  3. – celor care au grija de noi, de servere, de tot ce misca pe site si nu misca si ne suporta toate crizele si nebuniile…si voua!

    La multi ani, TPU! La multi ani, Catalin, Alexandra, Cristina, Gabi…care ne faceti posibila aici prezenta. Un an nou fericit tuturor! : )

  4. Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul 2013, va trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi va urez un An Nou Fericit TPU!

  5. Well, it’s about time! 😐 Cu placere!
    Trollii au fost utili, yupiiii….
    Daca tot ati ras si nu v-ati ascuns pe sub birouri, eu as zice sa alegem si trolii anului…

  6. Multumirile sunt absolut reciproce!
    Un 2014 dinamic,plin de suflu nou,de entuziasm si pofta de viata,tuturor!
    La multi ani!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.