TPU Blog

In luna in care se amesteca anotimpurile si se celebreaza iubirea, vrem sa aflam ce e pe gustul vostru si in ce tabara sunteti. Pastrati vii traditiile romanesti si Dragobetele in suflet sau sunteti mai degraba potriviti in League of Saint Valentine’s?

Ca sa aflam cine iese invingator din aceasta confruntare, noi v-am pregatit doua noi categorii, Dragobete si Valentine’s Day. Aici vom posta in fiecare zi, timp de 2 saptamani, cate 2 intrebari in spiritul taberei.

 

Avem si premii pentru voi <3 Castiga categoria cu cea mai intensa activitate (dupa numarul de raspunsuri), iar utilizatorii cu cele mai interesante raspunsuri isi vor alege fiecare cate 2 produse de la Prive Boutique, partenerul nostru in aceasta isprava. Sunt de gasit  si pe Facebook, daca va aflati in cautarea de tinute potrivite pentru celebrat iubirea si dat pe spate Dragobetele sau Valentinul. Daca cumva castiga un Dragobete sau un Valentin, oferim consultanta la alegerea premiului 🙂

Intrebarile pentru azi au fost deja afisate, asa ca va asteptam, la Dragobete sau la Valentine’s Day, dupa preferinte 🙂

Alexandra – TPU

12 thoughts on “Esti in tabara Valentine’s Day sau Dragobete?

  1. “Daca cumva castiga un Dragobete sau un Valentin”
    Bun venit pe TPF! daca cumva si Doamne fereste castiga un Valentin, il asteapta suspendarea… :))
    Ok, good luck to all! si da! @greece are dreptate, nu avem nevoie de o anumita zi specifica din an, ca sa serbam dragostea.Daca mi-am cheltuit toti banii pe sotie pana pe sf Valentin, cred ca s-ar simti foarte naspa in grupuletul ei de viespii, daca nu s-ar mandri cu nimic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.