TPU Blog

De astazi veti putea gasi pe site o noua categorie: Parenting.

Aceasta este destinata parintilor care doresc sa posteze intrebari si sa discute despre dezvoltarea fizica, emotionala, sociala si intelectuala a copiilor. Speram sa va fie de folos.

 

Alexandra – TPU

 

8 thoughts on “O noua categorie: Parenting

  1. Poate ar ajuta dacă toate denumirile de categorii ar fi în limba română, căci sunt mulţi utilizatori care nu înţeleg engleza şi, în acest caz, nici măcar nu este vina loc dacă postează anapoda, la categorii greşite. Nu ar strica nişte mici modificări în organizarea site-ului.

  2. Din pacate media de varsta a celor de pe site e mult prea scazuta sa presupun ca exista parinti activi prin comunitate

  3. Acesta categorie nu isi are niciun rol pe TPU, o comunitate unde media de varsta tinde vertiginos spre 13-14 ani ma indoiesc ca vor fi membri activi adulti interesanti de subiect. Si ma grav ,daca vor fi intrebari chiar credeti ca e cazul sa se primesca sfaturi de “parenting” de la copilaraia de aici ?

  4. Nu-i vad nici eu rostul,ca …sunt convinsa ca odraslele nu spun poarintilor ce nume au la avatar,ca sa zici ca ei vad dilemele copiilor lor si vor sa le rezolve pe acesta cale.
    Si…chiar! Se poate scrie pe romaneste. Poate ca numele “Parintii intreaba” ar fi mai lamuritor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.