TPU Blog

Dragii mei,

 

Dupa 4 ani de TPU.ro, astazi este ultima mea zi alaturi de voi si aceasta echipa minunata. Eu m-am simtit excelent aici, ma bucur ca am avut ocazia sa fiu parte a unei comunitati atat de vibrante si sa leg prietenii cu unii dintre voi. Site-ul va avea mereu un loc special in inima mea si sunt extrem de recunoscatoare pentru toate lucrurile invatate aici. Mi-e tare greu sa pun in cuvinte tot ce simt acum, dar mi-e clar ca-mi va fi dor de voi.

Cristina e in continuare pe baricade, cu aceeasi dedicare ca si pana acum, iar sarcinile mele vor fi preluate de o noua Alexandra (dap, e o coincidenta de nume), cu forte proaspete si gata sa puna cateva idei noi in aplicare.

 

Spor la intrebari & raspunsuri!

 

Cu mult, mult drag,
Ex-Alexandra TPU.ro

 

9 thoughts on “O schimbare de Alexandre

  1. Of, mai bine se schimba Cristina, ha ha. 😀
    Că doar ea atașează suspensiile și alte amenințări cu moartea contului la mail-uri.

    Și pe lângă nume similar ce altceva mai putem afla despre noua Alexandră? 🙂

  2. Toate cele bune! Sper că pleci la mai bine.
    Când o să ne prea duci dorul, te aşteptăm în vizită.

    Oricum, simpatică coincidenţă. Trag la noi numai Alexandre, se pare. :))

  3. Alexandra , dragă ( Ex-Alexandra ) 😉

    Îţi doresc numai bine , multă sănătate şi succes în continuare !
    Vorba lui @NOname : Sper ( şi îţi doresc ) să pleci la mai bine 🙂

    Toate cele bune !

  4. Buna Alexandra,
    Imi pare rau ca pleci de la noi, ne-am inteles bine in rarele ocazii cand ne-am intalnit prin mesaje.
    Iti urez succes la noul loc de munca si multa sanatate!
    Ioan

  5. Alexandra Buna! (da, fara virgula)
    Sper din tot sufletu’ ca motivul plecarii tale din acest..(ce-i asta? asa, site ) site, sa nu fiu eu.Vad ca ai ales sa tii secret motivul plecarii, dar nu-i nimic, pe noi nu ne intereseaza, avem vieti personale.Totusi, unde pleci asa grabita? cand nici macar n-ai apucat sa bei cate o cafea cu fiecare user in parte.Bine, recunosc ca nu era posibil.Columbia ar fi trebuit sa faca, again, defrisari in masa pentru a cultiva cafea.Nu ma lungesc prea mult ca am de scris si Cristinei ceva, altfel e geloasa pana la cer.
    Ce sa-ti mai zic? Ai grija de tine, si sper ca la urmatorul job, in prima luna sa nu te plateasca aia in funde, ca o ironie macabra la adresa postului anterior.Succes! Io te pup! astiaa…vai de…in fine 🙂

    Cristina! Tu pune mana si aproba-mi postarea asta, te rog eu mult, ca doar noi doi nu ne cunoastem, dar oricand imi poti cere poze si web. 😛

    Draga, AlexandraNEW! daca intampini probleme pe site nu ezita sa-mi ceri sfatul, sunt tot timpul aici cu sufletul, cu trupul…mai putin cu mintea ca am schimbat neuronii pe funde.
    Daca tot esti noua si vrei sa-ti faci prieteni, putem asa usurel sa negociem cate ceva.Nu te corup, ar fi doar modul tau de a iti arata simpatia si respectul fata de niste useri, care pana la urma, hai sa recunoastem, sunt mai vechi ca tine pe aici. 😛
    Ok, big hug si sa te feresti de ala cu pantofi! EnJoy!

  6. Nu ne-am cunoscut prea bine.Tu poate ma stii datorita comentariilor mai dure la adresa TPU. Imi cer iertare si iti doresc mult succes oriunde ai merge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.