TPU Blog

Dragi prieteni,

Incepem prin a va multumi pentru ca ati acceptat sa fiti alaturi de noi in campania de ajutorare  a persoanelor care au avut de suferit in urma tragediei de la Colectiv.

Dupa cum stiti deja, campania noastra s-a prelungit pana dupa perioada Sarbatorilor, tocmai pentru a strange o suma cat mai consistenta. Fiecare click a contat, si, cu ajutorul vostru, vom reusi sa punem o piatra la temelia greului proces de recuperare a victimelor din Colectiv si a familiilor acestora.

Impreuna am reusit sa strangem suma de 1510 lei, suma ce va fi folosita in totalitate pentru a ajuta una sau mai multe familii ale victimelor din Colectiv.  In acest sens, asteptam propunerile si ideile voastre. Astfel, daca aveti informatii ca una dintre familiile victimelor are mare nevoie de sustinere financiara in acest moment, va rugam sa ne anuntati. De asemenea, am vrea sa va aflam parerea cu privire la posibilitatea de a dona banii unui singur caz sau sa impartim suma totala la doua sau trei cazuri.

Orice alte idei in legatura cu donarea acestor bani sunt binevenite si vom tine cont de ele.

Mai jos am postat si cateva capturi de ecran in care veti regasi comisioanele obtinute in urma cumparaturilor voastre de pana acum.

Dupa cum se poate vedea, din linkurile ProfitShare au fost stransi 440  lei, iar din linkurile 2Parale s-a strans suma de 535 lei (aprobati) si 535 lei in asteptare.

2Parale:

2 parale incerc

 

 

ProfitShare:

profitshare

Va multumim din suflet!

Update: Dragi prieteni, vrem sa va anuntam ca banutii stransi au ajuns la Alexandru Olteanu, ce este spitalizat in Anglia in momentul de fata. Va multumim inca o data pentru ajutorul acordat!

3 thoughts on “Campania Suntem Toti Pentru #Colectiv a ajuns la final

  1. Eu as spune sa se doneze cati mai multi banii si sa nu se mai intample asa ceva.Toata lumea sa se faca bine si sa nu creasca chiar mai mult de 63 de morti.Doamne fereste de aceste cazuri.Va multumesc ca sunteti alaturi de ei.Chiar nu ma asteptam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.