TPU Blog

Dupa cum probabil stiti, in weekend a avut loc cea de-a saptea editie DreamHack Romania, de data aceasta in Bucuresti, la Sala Palatului. Spatiul imens pus la dispozitie organizatorilor a parut mic in comparatie cu miile de gameri veniti sa vada ce mai e nou in materie de DOTA, CS, Street Fighter sau FIFA.

dreamhack2

In aceasta editie a fost inaugurata cea mai noua competitie dedicata pasionatilor de jocuri pe console, PGL Arcade Challenge, in cadrul careia cei mai buni jucatori de Fifa 2016, Street Fighter V sau Mortal Kombat X au putut concura, iar cei mai buni dintre ei au castigat premii totale de 3.000 USD.
In cadrul competitiei Bucharest Tavern Tales 2016 au participat 16 dintre cei mai buni jucatori profesionisti din intreaga lume. Locul 1, ocupat de Tessin (Niklas Dittmer), a castigat suma de 8.000 USD, in timp ce locurile 9-16 au castigat cate 500 USD fiecare.

 

dreamhack 1

Pe langa posibilitatea de a te juca aproape la fiecare stand, cei care au mers la DreamHack au avut ocazia de a vedea si testa noi gadgeturi, precum noile PC-uri special concepute pentru gaming de la Lenovo sau desktopul OMEN X de la Hp, una dintre revelatiile acestui festival.

dreamhack3

Asadar, putem spune cu mana pe inima ca noua ne-a placut la DreamHack Bucharest 2016 si ca ne pare rau ca s-a terminat atat de repede. 🙂 Voua cum vi s-a parut?

One thought on “Cum a fost la DreamHack Bucharest 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.