TPU Blog

Dupa cum bine stiti, cei de la Fundatia Calea Victoriei sunt partenerii nostri de o perioada buna de timp. Tocmai de aceea, cand am primit invitatia lor de a ne petrece o dimineata impreuna, sa mai stam la povesti, sa ne mai cunoastem si, bineinteles, sa mai aflam ce ateliere minunate au pregatit pentru acest final de an, nu am putut spune nu.

Asadar, ne-am facut bocceluta si am mers, unde altundeva, decat pe Calea Victoriei, intr-un cadru inedit unde am asistat la doua prezentari minunate, tinute de Eduard Bucescu si Anita Sterea .
Trainerul Eduard Bucescu ne-a invatat cateva tehnici uimitoare de a te relaxa oriunde si oricand, indiferent daca esti la birou sau la scoala si daca ai foarte multe de rezolvat, iar Anita Sterea, istoric si ghid, ne-a dus intr-o promenada virtuala pe Calea Victoriei. Evident ca noi am fi vrut ca promenada sa nu fie doar virtuala, insa Anita ne-a promis ca din primavara se reiau aceste plimbari incarcate de istorie si emotii si ca vom putea sa experimentam ca la carte aceasta experienta.

Iar partea cea mai buna este ca oricine poate merge in aceste plimbari, nu trebuie decat sa va inscrieti la Fundatia Calea Victoriei si sa va incaltati comod(plimbarea dureaza 3 ore!!! :-)) ).  Anita ne-a povestit niste fapte incredibile despre Bucuresti, fapte pe care nu le-am mai citit niciunde, asa ca va incurajam si pe voi sa aruncati un ochi asupra ofertei lor de ateliere si cursuri.

Pe data data viitoare, prieteni!

fundatia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.