TPU Blog

 

Se pare ca nu doar calitatile native si cele invatate sunt esentiale cand vine vorba de soferie. Astrologii atrag atentia asupra influentei nefaste pe care o au astrele asupra modului de a conduce, asupra modului in care un om se manifesta in trafic, in situatii normale sau in conditii de stres!

Specialistii sustin ca afinitatile pentru viteza, prudenta, calm, sau din contra reactiile rebele, sunt conturate in primul rand de semnul zodiacal. Acest aspect a fost analizat si de specialistii companiilor de asigurari, care au descoperit inclinatiile soferilor in functie de semnul zodiacal din horoscop.

Berbec: Soferii nascuti in berbec sunt impulsivi, agitati si nu se descurca bine in traficul aglomerat. Specialistii sustin ca incapatanarea si comportamentul copilaresc al berbecilor nu este apreciat in trafic. Soferii berbeci se descurca foarte bine insa pe drumurile lejere. Acestia se simt in largul lor la drumurile lungi, fara presiune, fara aglomeratie.
Pentru ca le este greu sa respecte regulile si numeroase aspecte de legislatie rutiera, astrologii recomanda soferilor berbeci sa nu se urce la volan in zilele aglomerate si la orele de varf.

Masina preferata a berbecilor este caracterizata in trei cuvinte: viteza, putere, siguranta!

Taur: Se pare ca soferii nascuti in zodia taurului sunt responsabili pentru 6% dintre accidentele rutiere. Un aspect care determina gradul ridicat de accidentari este determinat de neputinta taurului de a se opri cand vede ROSU. Soferii tauri se simt in orice moment pe pista, adora viteza si detesta obstacolele! Specialistii recomanda soferilor taur sa stea pe locul din dreapta, in special cand traficul este aglomerat!

Masina potrivita pentru soferii tauri: zdravana, robusta, care sa reziste bine la zgarieturi.

Gemeni: Soferilor din zodia gemeni nu le plac regulile si incearca ori de cate ori pot sa le ignore. Soferii gemeni nu agreaza centura de siguranta, trec linia continua cand au ocazia si incearca depasiri riscante. Sunt foarte agresivi si imprudenti in trafic. Din studiile realizate se pare ca soferii gemeni provoaca aproximativ 9.3% dintre accidente.

Masina preferata de soferii din zodia gemenilor este cea care prinde rapid 100 de kilometri/ora si este inzestrata cu acustica perfecta.

Rac: Soferii din zodia rac sunt prudenti la volan, insa sunt destul de visatori, fapt pentru care li se intampla sa incurce pedalele sau sa uite elemente esentiale de legislatie rutiera. Soferii raci isi pot etala aptitudinile in materie de sofat cand nu sunt pusi sub presiune. Daca nu se simt in largul lor se manifesta foarte zgomotos si claxoneaza fara motiv. Sfatul astrologilor pentru raci este sa fie relaxati!

Masina perfecta pentru soferii raci este una care ofera in primul rand siguranta! Acestia nu sunt amatori de viteza.

Leu: Soferii din zodia leu sunt prudenti, au reflexe deosebite si iubesc sa conduca “ca la carte”. Leii experimentati fac fata in orice situatie si evita accidentele rutiere la “mustata”. Soferii din aceasta zodia respecta intru totul legislatia rutiera si nu isi pierd cumpatul cand sunt sub presiune. Leii pot urca la volan fara probleme la orele aglomerate si se descurca impecabil. Astrologii sustin ca soferii lei apasa acceleratia doar ca sa impresioneze sau sa alunge monotonia, insa si atunci sunt extrem de prudenti.

Masina potrivita pentru lei este cea care ofera provocari, cea care este greu de stapanit!

Fecioara: Soferii din zodia Fecioara sunt foarte precauti si foarte atenti la detalii. Nu pleaca de pe loc pana nu are centura bine pusa, pana nu verifica oglinzile sa fie bine potrivite si usile bine inchise. Fecioara iubeste ordinea si respecta regulile. Soferii din aceasta zodie opresc la semafor imediat de verdele s-a transformat in galbe si sunt cei ce acorda prioritate pietonilor inainte ca acesti sa se fi incadrat pe banda de traversare. Soferii fecioare sunt buni soferi, de aceea emana siguranta! De asemenea fecioarele sunt participanti respectuosii in trafic si nu provoaca agitatie.

Masina potrivita pentru soferii fecioara: oricare, se descurca foarte bine si cu autoturisme mici de oras, dar si cu cele mari puternice si robuste. Fecioara isi mentine stilul de condus indiferent de vehicul.

Balanta: Balantele sunt echilibrate si in sofat, ca si in viata de zi cu zi. Comit putine accidente rutiere si atunci din pricina conjuncturii. Rar se intampla sa loveasca o alta masina sau sa fie acrosata. Respecta regulile de circulatie si in situatiile critice si trafic aglomerat. Soferii balanta sunt domoli in condus si nu reactioneaza la presiunea celorlalti soferi din trafic. Soferul balanta nu are reflexe bune cand este obosit, de aceea astrologii recomanda sa lase pe altcineva la volan cand nu este cea mai buna forma.

Masina potrivita: masina electrica, pentru ca este prietenoasa cu mediul.

Scorpion: soferul scorpion este impulsiv, insa foarte prudent, respecta regulile de circulatie si are reflexe excelente! Se descurca bine in situatiile agitate si evita accidentele milimetric. Iubeste sa apese acceleratia cand situatia ii permite. Scorpionul conduce cel mai bine pe sosele lungi si late!

Masina potrivita pentru soferul scorpion este cea de viteza care ii asigura doza necesara de adrenalina.

Sagetator: Sagetatorii sunt soferi innascuti. Masina este locul in care se simt in largul lor, strazile sunt modul lor de a descoperi lumea! Sagetatorii iubesc sa calatoreasca si in traficul aglomerat. Au reflexe deosebite, insa de multe ori sunt distrasi de ce se intampla in jur si mai uita de semnalizare.

Masina perfecta pentru sagetatori este cea confortabila, de cursa lunga!

Capricorn: Soferul capricorn este capricios si isi pierde repede cumpatul, insa are reflexe perfecte si evita usor situatiile dificile. Capricornul cunoaste bine regulile de circulatie si le respecta de cate ori i se ofera posibilitatea insa detesta traficul aglomerat, fapt pentru care care pune presiune pe ceilalti participanti.

Masina potrivita pentru Capricorn este una luxoasa, confortabila, cu multi cai putere.

Varsator: Soferii din varsator sunt atenti si buni cunoscatori ai codului rutier. Conduc preventiv in orice situatie, sunt amabili si ii lasa pe cei indisciplinati sa isi urmeze cursul. Nu creeaza altercatii si sunt adeptii condusului linistit. Soferii Varsatori sunt de incredere si pe sosele curate si pe cele acoperite cu zapada sau polei.

Masina preferata este cea de familie sau de oras fara prea multi cai putere.

Pesti: Soferii pesti sunt nehotarati, visatori si grabiti. Sunt cei ce iau decizii in trafic inainte de a observa semnele se circulatie, sunt indisciplinati si comit numeroase accidente. Soferii pesti isi pot etala calitatile doar pe drumuri aproape goale, unde nu sunt si alti participanti la trafic. Reflexele soferilor din zodia pesti sunt destul de lente, de aceea astrologii recomanda sa conduca cand sunt perfect relaxati!

Masina perfecta pentru Pesti, robusta, rezistenta la accidente, in special la loviri laterale.

Soferii din Rac, Gemeni si Berbec – spaima politistilor rutieri!

Conform infograficului disponibil pe www.odat.ro, soferii din zodiile Rac, Gemeni si Berbec sunt cei mai indisciplinat participanti din trafic. Reprezentantii acestor zodii sunt pasibili de amenzi rutiere. Sunt cei ce dau batai de cap politistilor rutieri pentru ca nu “zaresc” indicatoarele rutiere, uita sa isi monteze centurile de siguranta sau chiar trimit mesaje SMS in timp ce sunt la volan.

Racii si Gemenii sunt implicati in accidente rutiere si cand soseaua este goala sau aproape goala. Sunt cei mai distrati dintre soferi si risca sa loveasca pietonii care traverseaza regulamentar pe zebra!

Conform indicatorilor din infografic, soferilor din aceste zodii le sta cel mai bine in scaunul de langa sofer. Astrologii le recomanda sa circule mai des cu mijloacele de transport in comun.

Scorpionii, Varsatorii si Sagetatorii – soferi impecabili, demni de toata increderea

Persoanele nascute in zodiile Varsator, Scorpion si Sagetator au sofatul in sange, sunt un exemplu pe sosele. Se descurca perfect in trafic aglomerat, dar si pe drumurile lejere. Femeile si barbatii nascuti sub semnul acestor zodii respecta toate indicatoarele rutiere, nu parcheaza in locuri nepermise, sunt un exemplu pentru ceilalti participanti la trafic. Reflexele impecabile si starea de spirit pozitiva ii fac soferii perfecti, indragiti si de politistii rutieri! Sunt acei soferi care nu primesc amenzi, respecta, viteza si nu sunt implicati in accidente rutiere.

Mai multe informatii astrologice, previziunii zodiacale pentru 2017 si alte detalii cu privire la horoscop sunt disponibile si pe Horoscop.Onlines.ro.

3 thoughts on “Zodiacul soferilor – Ce tip de sofer esti in functie de zodie

  1. Sofer profesionist, in trafic aglomerat ma stresez putin cand e coada mare dar in general e adevarat ca la drum intins ma simt in largul meu si sant (berbec). Eu va alimentez si va pun hainele pe voi altfel situatia era diferita in lumea asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.