TPU Blog

Avem un nou concurs -> Cum să-ţi găseşti vocaţia, atelier organizat de prietenii de la Fundația Calea Victoriei

Temele cursului sunt:

1. Autocunoaştere: indentificarea abilităţilor, punctelor tari şi a celor slabe. Ce este consilierea vocaţională şi prin ce metode & instrumente te poate ajuta. Completarea analizei SWOT. Interpretarea individuală a rezultatelor.

2. Ce este important pentru tine? Chestionar de identificare a valorilor. Ce activităţi se potrivesc valorilor tale? Corelarea valorilor personale cu domeniile şi industriile de pe piaţa muncii.

3. Cunoaşte-ţi tipul de personalitate. Test de personalitate – tipologiile lui Carl G. Jung. Îţi vei cunoaşte mai bine tipul de personalitate din 4 perspective. Identificarea şi cunoaşterea tipului tău de personalitate te ajută să afli ce domenii de activitate ţi se potrivesc.

4. Pune-ţi în practică pasiunile şi calităţile. Principiul celor 5M: aplică în viaţa ta cei 5M indiferent de domeniul de activitate ales ca să fii cât mai aproape de îndeplinirea vocaţiei tale.

5. Roata vieţii. Care este nivelul satisfacţiei tale, ca urmare a clarificării vocaţiei şi planului de acţiune? Vei putea să stabileşti ce paşi ai de urmat în continuare, ca să-ţi împlineşti vocaţia. Cum îţi stabileşti următoarele obiective şi cum le îndeplineşti.

Atelierul e online și începe pe 30 martie, iar vârsta minimă de participare este 18 ani. Dacă te atrage și dorești să-ți descoperi pasiunile pentru o dezvoltare în carieră, atunci atelierul este pentru tine. Răspunde până pe 24 martie la întrebarea de aici https://www.tpu.ro/cariera/concurs-cum-sa-ti-gasesti-vocatia/

Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.