TPU Blog

Aşa cum cântăreţii de rock ajung în Hall of Fame, aşa cum fotbaliştilor celebri li se retrag numerele de pe tricou, aşa şi noi recunoaştem meritele celor mai buni utilizatori TPU. De aceea am creat Hall of Fame TPU , ca să ne arătăm aprecierea pentru Utilizatorii aleşi în fiecare an:

hall_of_fame_imagine

Pe 25 noiembrie 2010, TPU.ro a împlinit 2 ani. Aşa că urăm “La mulţi ani!” întregii comunităţi TPU, continuăm tradiţia cu Utilizatorul Anului şi vă invităm să îl alegeţi pe cel din 2010. Vă mulţumim pentru implicarea de daţi dovadă şi pentru faptul că aţi reuşit să creaţi una dintre cele mai mari şi dinamice comunităţi virtuale din România.

Vă rugăm şi vă invităm să nominalizaţi, în cadrul întrebării de pe site, acel utilizator TPU.ro pe care îl apreciaţi cel mai mult, care consideraţi ca a ajutat cel mai mult comunitatea şi contribuit cel mai mult la dezvoltarea site-ului. Toate nominalizările trebuie însoţite de un argument, un motiv al alegerii făcute.

Aşteptăm să ne spuneţi: Cine vreţi să fie Utilizatorul Anului 2010?

Iată regulile:

– se acceptă doar răspunsuri de la utilizatorii logaţi în contul lor (nu acceptăm răspunsuri anonime);

– sunt luate în considerare doar răspunsurile care motivează alegerea făcută;

– se acceptă doar o nominalizare per răspuns;

– nu pot fi nominalizaţi decât membri activi ai site-ului (care au cont şi care au minimul 5 întrebări şi 50 de răspunsuri);

– răspunsurile care nu nominalizează pe nimeni vor fi respinse.

Aşteptăm nominalizările voastre până pe 15 decembrie 2010, ora 23:59. Câştigătorul va fi anunţat pe 16 decembrie 2010.

Şi noi suntem curioşi să aflăm cine va fi Utilizatorul Anului 2010. În 2009 a fost Brigaela (căreia îi mulţumim pentru tot ajutorul dat pe TPU), oare cine va fi Utilizatorul Anului 2010? Voi decideţi.

Notă: Echipa TPU îşi rezervă dreptul de a alege drept Utilizatorul Anului doar o persoană care să merite acest titlu, care să fi ajutat cu adevărat comunitatea. Numărul mare de nominalizări poate fi al unui utilizator, fără ca acesta să-şi fi adus o contribuţie reală la dinamica acestei comunităţi, nu garantează titlul de Utilizator al Anului.

Stela – admin TPU.ro

30 thoughts on “TPU Hall of Fame – votează Utilizatorul Anului 2010!

  1. Mda. Se pare ca sistemul de raportari functioneaza chiar si de capul lui. Nu e! A disparut! Poate avea prea multe majuscule??? Poate ati folosit limba messengeriana?
    De fapt, cum oricine are dreptul sa raporteze orice, nu ma mai mira nimic.

  2. @Lucian şi ardnaxur1961: acum funcţionează link-ul. Întrebarea aceea nu poate fi raportată, a fost doar o eroare la link, acum am remediat problema. Mersi pentru vigilenţă 🙂
    Stela – TPU.ro

  3. Sunt unul dintre utilizatorii FOARTE ACTIVI (din data din care am început),nu vreau să mă declar cel mai bun prin “Utilizatorul anului” dar aş dorii să fiu cunoscut ca şi “Expert TPU”,eu doresc ca “NoName” Să fie userul anului pentru că Brigaelei, i-a expirat “Fundă” De utilizator al anului…NoName îndeplineşte toate funcţiile menţionate în regulament,pe ea o găsim şi la 3 noaptea pe site.(100%).
    Detalii despre NoName,chiar dacă nu am vazuto vreo dată:
    Este de treabă,
    Are un mare bun simţ
    Nu se leagă de noi dintr-o prostie
    Pune întrebări şi răspunsuri de gust foarte bun.
    Gramatica este foarte bună,faţă de a mea…
    Exprimarea este foarte corectă
    Este de gaşcă
    Nu am observat să aibe fiţe sau probleme cu cineva
    Este o persoană liniştită…
    Ce să zic… IDEALĂ PT ACEST POST!

  4. Nominalizările pe care le faceţi prin comentariile postate aici nu vor fi luate în considerare, vă rog să le publicaţi pe pagina întrebării. Mulţumesc.

  5. LA MULTI ANI TPU!FELICITARI PENTRU TOT CEEA CE ATI FACUT PENTRU SITE-UL ACESTA,PENTRU NOI!UN PROIECT FOARTE REUSIT!!!

  6. Sincer,eu ma consider o persoana serioasa si pe care puteti baza oricand.Oricum,eu stau mereu pe TPU.V-as fi recunoscatoare daca m-ati alege,deoarece sunt sigura ca nu veti regreta.

  7. Eu cred ca tot Brigaela ar trebui sa fie utilizatoarea anului 2010,deoarece dupa parerea mea este cea mai activa in continuare si da cele mai folositoare raspunsuri.

  8. Nu mi se pare normal ca unii utilizatori sa se autopropuna pentru titlul de expert sau pentru utilizatorul anului.
    Pentru cei care au cerut sa le fie recunoscuta activitatea pe site : Multi utilizatori foarte activi din top 50 nu au titlul de expert, sau nu au fost propusi pentru utilizatorul anului . In primul rand nu ar trebui sa urmkariti acest tilu, important este sa dati raspunsuri bune care sa fie de folos celui care pune intrebarea, care oricum va va rasplati prin voturi sau funde.
    Am postat acest raspuns pentru ca am observat ca multi s-au autopropus pentru diferite tiluri.

  9. o votez pe PynkGirl … ea merita din plin titlul de user al anului pentru ca a ajutat foarte mult anul acesta si a incercat din rasputeri sa multumeasca oamenii…va rog vot catre PynkGirl!!!!!!!!!!!!!!

  10. PynkGirl-are calitatile necesare pentru user al anului pentru ca:
    -a ajutat mult la ajutarea oamenilor
    chiar daca nu este expert TPU…nesimtiti aia nu iau dat raspuns castigator chiar daca a meritat din plin acest lucru.ea este o fata de gasca de 12 ani.oricand vreti sa-i adresati o intrebare ei ea raspunde.daca nu ma credeti intrebati-o si pe ea.vot catre-PynkGirl!!!sa castige!!!te pwp PynkGirl

  11. Hall of fame!si ne vaitam de ce nu stim sa scriem romaneste.Dupa barfa constructiva de azi noapte pe care am avut.o cu Psiholoaga si Flav eu l-as alege pe Hep-Hap.O jucarie pe care Mos Craciun trebuie sa o aduca fiecarui copil,adolescent sau persoana matura in noaptea de Craciun.Ioandelasal,kongeriket,psiholoaga,intra si ei in acelasi sac al jucariilor dorite de orice copil care are nevoie de un sut in fund,care are nevoie de un pas inainte.Activitatea intensiva pe site nu denota un ajutor efectiv ,sau care se poate aplica .O imagine ampla este data de stadiul etic-moral,cultural ,profesional si intelectual al unui utilizator.
    In cei 2 ani pe site am ajuns sa cunosc unii useri ca pe propriile sosete.Unii uita de unde au plecat,si este rusinos,altii se avanta in ipocrizie ,altii in abis,unii in efemeritate,dau din coate cu ravna si abilitate pentru a primi o funda sau a da un sfat pe care ei nu il urmeaza.Site-ul asta ar trebui sa propulseze un tanar/a capabil/a.Daca tot se face atata tam-tam,macar sa.l facem cu cap

  12. Reciclez se pare ca ai recomandat o persoana care a cautat refugiu in acest site. De aceea, sta atatea ore. Sunt persoane care au probleme de sanatate sau de un anumit gen si atunci cauta un refugiu, cauta sa ajute cumva pe ceilalti. Aceste persoane au o rabdare mai mare, sunt mai amabile, e adevarat. As sustine si eu persoana respectiva. Dar ii dau un sfat, sa invete sa faca acelasi lucru si in viata reala, sa comunice la fel pentru ca va fi apreciata si in viata de zi cu zi. A te izola prea mult intr-un site denota fenomenul de insingurare care pune tot mai multa stapanire pe noi cu fiecare an care trece. Nu e pacat? E folositoare persoana aici, au multi nevoie de ea, dar la EA cine se gandeste? Ar trebui sa aiba grija si de ea insasi. Un pic mai mult.

    Zazu felicitarile mele pentru felul in care ti-ai spus parerea. daca ar fi mai multi oameni ca tine sa stie sa isi argumenteze atat de bine afirmatiile, sa invete sa-si sustina ideile, ar fi asa de frumos in Romania ca nu ar mai pleca nimeni. Inca o data, felicitarile mele sincere.

    Eu sunt nou, de 3 zile, am gasit site-ul cautand altceva si am gasit un raspuns atat de frumos… Raspunsurile frumoase, inteligente, cu bun simt, care denota ceva frumos in interior (un diamant de culoare si frumusete) vor aduce cat mai multi vizitatori, utilizatori. Nu cred ca v-am spus ceva nou.

    Pentru cei care se bat pentru o funda: DA, este ca un premiu pentru voi care rasplateste intr-un fel efortul de a da un sfat bun. O precizare: in spatele unei intrebari se afla un om care doreste sa fie ajutat, care cauta un refugiu si poate pune o intrebare aparent stupida cautand ATENTIE. Asa cum si voi ati dori sa fiti ajutati la un moment dat, sa va intinda mana un necunoscut si sa va zambeasca luminandu-va fata, asa si cei ce pun o intrebare isi doresc o atentie, un raspuns. Funda este doar o iluzie, oamenii sunt reali, ca si problemele lor.

    La multi ani voua, felicitari pentru ideea de inceput si pentru rabdarea si ambitia de a continua si o zi faina tuturor in continuare.

  13. Sunt doar un copil ce inca mai crede in ceea ce este frumos, sunt doar un copil ce inca mai crede in zane si in printi, sunt doar un copil in haine de matur ce doreste sa te vada zambind, un copil ce doreste sa nu fie uitat si sa fie iubit, sunt doar un suflet de copil… Cand va muri copilul, va muri si maturul…

    “Daca cuvintele mele ti-au patruns in inima, daca cuvintele mele te-au mangaiat pe suflet si ti-au bantuit mintea, nu e vina mea… E doar vina ta ca ai crezut in ceea ce este frumos in mine…….”

    Cuvintele sunt de prisos!!!

  14. Multi de pe site merita dar eu o propun pe NoName pentru ca ea ne da intotdeauna sfaturi bune.Atat scriu ca sa nu va plictisesc fiindca poate dura cateodata pana maine.Desi nu prea am rabdare sa scriu articole.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.