TPU Blog

LATER EDIT: Pentru ca in urma verificarilor ulterioare, am descoperit ca Nastia nu indeplineste conditia de varsta pentru a participa la concurs, am intrat intr-o serie noua de deliberari si am stabilit un nou castigator.  Felicitari, Scumpik45!

 

Pentru ca stim c-ati stat ca pe jar pana acum, rupem asteptarea si va transmitem un mesaj de Editura Media Image, partenerii nostri in cadrul concursului “Poeziile tineretii mele”, desfasurat aici.

“Dragii nostri poeti,

Retineti termenul “poeti” pentru ca multi dintre voi meritati acest nume si, va rog, sa nu lasati pe nimeni sa va spuna altceva! Ne-a fost EXTREM de greu sa declaram un singur castigator si vreau sa va spun ca acest concurs a reprezentat o surpriza majora pentru editura noastra. Totusi, trebuie sa avem un castigator iar acesta sau aceasta, este….Nastia! Stiu, sunteti unii de alta parere, altii credeti ca ati fost nedreptatiti si toti stiti ca meritati sa castigati! Nastia este completa, dupa parerea noastra, ca autor la aceasta varsta, sper sa fie sub 18 ani, asa cum am cerut in conditiile concursului. Va rog sa-mi ingaduiti sa va cer sa-mi fiti prieteni si sa-mi acceptati cererea de prietenie pe tpu.ro, celorlalti care veti primi un sprijin din partea editurii noastre. Atentie, asta nu inseamna ca ne vom certa sau vom nega faptul ca aveti nevoie de munca si indrumare pentru a ajunge la potentialul maxim. O mentiune speciala pentru Dumnezau: nu-mi refuza cererea de prietenie!:)).
Nastia, inca o data felicitari, te-am ales cu inima si cu mintea si-ti multumim pentru ceea ce esti! Tuturor celor care au participat le vom fi alaturi cu sfaturi, indrumari, CRITICI – e nevoie si de asta-si sprijin nemijlocit!

O vara frumoasa,

Editura Media Image

Nastia, ai pe mail mai multe detalii in legatura cu premiul tau.

 

Alexandra – TPU

2 thoughts on “Castigatorul concursului “Poeziile tineretii mele”

  1. Felicitări, Nastia!

    Nu credeți că ar fi o idee bună să postați poeziile ei/lui aici, la comentarii, ca să nu le mai căutăm?

    Și doi, care este contul de pe TPU Editurii Media Image? Nu-l găsesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.