TPU Blog

Inca o saptamana a trecut repede, repede pe langa noi, asa ca revenim cu o noua retrospectiva a ce s-a mai intamplat pe site.

Concursul de poezie organizat alaturi de Editura Media Image se apropie de sfarsit, inc-un pic si aflam si cine va fi castigatorul. Tot din seria concursurilor, alaturi de cei de la Le Papion vrem sa aflam aici ce accesoriu v-ati alege din colectiile lor si va premiem cu un set la alegere dintre cele din imaginea de mai jos. Aici aflati ce aveti de facut pentru a castiga o excursie la Milano, alaturi de 3 prietene.

Ce am mai avut pentru voi? Apache a semnat un top 5 al oamenilor cu puteri incredibile, iar Daniel v-a dat ceva mai multe detalii despre riscurile operatiilor la ochi. Bookaholic v-au provocat sa va ganditi care sunt cartile pe care le-ati citit prea devreme, iar George Hari Popescu de la bicla.ro v-a intrebat cum iesiti in evidenta cu bicicletele voastre.

Din seria lucrurilor care ne-au impresionat, avem un time-lapse din fotografii de la NASA, dar si detalii despre Anastassia Elias, frantuzoaica care se pricepe sa faca arta din suluri de hartie igienica. Portia de distractie a fost asigurata de imaginile cu vedete in ipostaze obisnuite, dar si de masa cu cantec.

Nu uitati ca si la acest final de saptamana, Via Sport la invita la miscare in aer liber pe Kisellef. Detaliile aici.

Alexandra – TPU

One thought on “Retrospectiva saptamanii pe TPU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.