TPU Blog

Fundatia Calea Victoriei te invita la final de vara in lumea creativa a scrisului unde ideile tale prind viata sub forma unor texte personale, a unui scenariu de film si, de ce nu, sub forma unui scenariu pentru un film de animatie.

Vino la Atelierele interactive dedicate Scrierii Creative, Scenaristicii si Filmului de animatie si afla cum prin scris emotiile tale pot patrunda in mintea si in sufletul celor care le citesc. Atelierele se desfasoara seara, de la 19.00, intr-o frumoasa casa din strada Popa Soare nr. 40.

Scoala de vara de scriere creativa, cu Mario Barangea, 17 – 21 August – Te afi in fata unei coli albe de hârtie. Cum incepi? si apoi cum faci ca gândurile tale sa fie in concordanta cu textul pe care il creezi? invata sa scrii asa cum vrei sa scrii, perfectioneaza-ti stilul si descopera ce te contureaza ca voce dincolo de rânduri. Cu ajutorul exercitiilor practice, ludice si relaxate, intelegi care sunt problemele pe care le intâmpini in timpul scrisului.

Scoala de vara de scenaristica – Cum se scrie un film, cu regizorul Vlad Trandafir, 24– 28 August Atelierul este deschis iubitorilor de cinema şi celor care doresc sa se familiarizeze cu domeniul scenaristicii şi sa experimenteze scrisul unui scenariu, pentru oricare din mediile vizuale cunoscute – cinema, TV sau Internet. Regizorul Vlad Trandafir te initiaza in noţiunile de baza ale oricarui tip de scriere narativa si iti arata care sunt punctele la care trebuie sa fii atent in timp ce scrii un scenariu.

Filmul de animatie – Scenariu, personaj, miscare, din 3 Septembrie – Intra in luma plina de imaginatie si creativitate a filmului de animatie. Magia de a face lucrurile sa prinda viata si energia pe care ti-o transmite animatia sunt incomparabile. La acest atelier inveti principiile de baza ale animatiei si intelegi pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a crea un film de animatie. La finalul cursului vei putea realiza un mic exercitiu practic de animare a obiectelor.

Gӑsiţi programul complet al cursurilor lunii august pe www.victoriei.ro, inscrierile se fac la adresa contact@victoriei.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.