TPU Blog

Uneori se intampla ca necazurile sa fie prea mari ca sa le depasesti de unul singur si atunci ai nevoie de ajutorul celor din jur. Intr-o asemenea situatie se afla acum Cristi, un membru al comunitatii noastre care traverseaza o perioada nefasta.

Dupa un incendiu care i-a cuprins casa saptamana trecuta, acum incearca sa se repuna pe picioare si are nevoie sa ii fim alaturi. Puteti citi aici si aici mai multe detalii despre situatia lui. Daca cumva stiti oameni care il pot angaja sau aveti in minte o solutie pentru el, atunci il puteti contacta la numerele de telefon 0722 320 024 sau 0735 033 608 sau printr-un mesaj privat pe TPU.

 

De asemenea, daca vreti sa il ajutati financiar, conturile lui sunt:
CEC – RO43CECEC001946270290811, deschis la Sucursala Timisoara, pe numele Milco-Aniţoiu Mircea Cristian
ING Bank – RO18INGB0000999901356841, deschis la Sucursala Bucuresti pe acelasi nume.

 

Haide sa fim toti pentru unu si sa il ajutam sa treaca cu bine de aceasta iarna, alaturi de familia lui!

 

Alexandra – TPU

23 thoughts on “O mana de ajutor pentru Cristi

  1. Bună ! E atât de frumos ce încercaţi să faceti pentru un membru care are nevoie de ajutor. Dacă aş putea l-aş ajuta cu toată inima ! Dr din păcate , chiar nu pot ! 🙁

  2. Cristi, dacă ne-ai da și un număr de cont, ne-ar fi de mare ajutor. Sunt mulți oameni care ar vrea să ajute, inclusiv românii din străinătate, dar nu au cum, decât moral. Lasă-ne un număr de cont, te rugăm!
    Și curaj, prietene! Suntem alături de tine.

    Toți pentru Unu! Toți pentru Cristi!

  3. Asa cum a spus si Noname,te putem ajuta daca ne lasi un numar de cont.
    Poate echipa TPU ar trebui sa se implice deschizand ei un cont ca sa se simplifice lucrurile.
    Mult curaj!

  4. Cristi, subscriu la cele spuse de Noname si justitiarul.
    Ne-ar fi de ajutor un cont, suntem multi din provincie.:)
    Felul in care ai expus totul este tare dragut.As fi bucuroasa sa te pot ajuta, putin cu putin se aduna.

  5. Fara pic de rautate as dori sa-l vad implicandu-se si pe domnul Tenita. Sa ne arate ca ii pasa de aceasta comunitate. Mi-a reprosat ca a bagat 10000 de euro in acest site, cred ca isi permite sa ajute.

    Cristi, asteptam numarul de cont. Repet, suntem alaturi de tine!

  6. Imi pare rau sincer pentru necazul pe care il ai, daca as fi pensionar ti-as lasa apartamentul tie si m-as duce la azil dar inca sunt tanar si mai am pana atunci. Cine stie poate peste cativa ani te mai vad aici si stai in chirie vedem cum facem, toate bune si sa rezolvi problema.

  7. Foarte frumos din partea dumneavoastra ca faceti mai cunoscut cazul lui Cristi.saracul,prin ce trece.imi pare rau pentru ce ii s-a intamplat si sa speram ca va putea face ceva ca sa indrepte situatia.Curaj,Cristi!va multumesc adminilor,ca ati facut acest site.pentru ca unii utilizatori au probleme serioase si noi ii putem ajuta.

  8. O sa fac tot posibilul sa ajut. Numai ajutorul meu nu ar insemna prea mult, insa daca ne strangem mai multi, chiar daca varsam sume mici, suma finala poate fi una mare ! Haideti deci sa punem mana de la mana.

    Frumoasa initiativa.

  9. De felul meu nu obisnuiesc sa tip in gura mare ca ce fac si dreg, las lumea sa ma observe.
    Dar aici nu pot sa tac, in fata necazului care a dat peste Cristi. Asadar, sper sa apara un numar de cont, sa pot sa-i fiu alaturi.

    Numai bine.

  10. Doamne, Cristi, de ce tocmai tu…? Aș vrea să te ajut dar nici măcar nu sunt majoră, deci nu pot. Noroc!

  11. @Lifeless e vorba de un leu!
    Cei care putem vom da mai mult dar 1 leu are oricine in portofel.Nici baiatul meu nu e major dar deja si-a pregatit banutii pentru a ajuta un OM deosebit.

  12. Oricine, indiferent de varsta poate rupe o suma modica din economiile fiecaruia. Renuntati la un pachet de tigari, la o ciocolata, la un suc…

  13. Cristi a raspuns:Pt cei ce doriti un numar de cont, eu am doua conturi, la CEC si la ING, si am sa merg tot miine sa rezolv problema buletinului la Politie, si asa poate se rezolva problema. Numerele de cont sunt: la CEC – RO43CECEC00194627029081, iar la ING – RO18INGB0000999901356841. Ideal ar fi la CEC, dar faceti cum va e mai bine pentru voi. Si multumesc mult pentru tot ce veti pune acolo, indiferent de cit va fi!https://www.tpu.ro/casa-gradina/in-legatura-cu-intrebarea-ce-am-pus-o-mai-inainte-cei-ce-pot-sa-ma-ajute-oferindu-mi-de-lucru-pot-sa-o-faca-printr-un/

  14. Se pare ca e ceva gresit in conturile date de Cristi!:(Cel de la CEC Bank trebuie sa aiba24 de caractere si are doar 23.
    Sa mai asteptam!

  15. Astazi,05.12.2011,Cristi ne-a confirmat:
    “Va multumesc mult tuturor! Pina acum am crezut ca am de-a face cu o comunitate aici pe TPU, insa de ieri, vazind cite incurajari am primit, cita sustinere, si cita dorinta de ajutor, cuvintul “comunitate” pare a fi ceva… rece, ceva impropriu spus. Cred ca cuvintul “familie” exprima mai bine ceea ce am gasit aici pe TPU.
    Revin, pentru ca a intervenit o greseala, si datele au fost incomplete, si pentru ca unii din cei ce vor sa ma ajute au nevoie de o confirmare, cu toate datele de care aveti nevoie pentru a ma ajuta. Nu o faceam, nu aveam de gidn sa primesc sprijin material, insa, vazind dorinta voastra de a ne ajuta, nu pot sa nu accept. Deci:
    Conturi: CEC – RO43CECEC001946270290811, deschis la Sucursala Timisoara, pe numele Milco-Anitoiu Mircea Cristian (cu “tz” la Anitoiu, imi pare rau ca nu pot sa scriu cu diacritice, calculatorul de pe care scriu are erori in acest sens), la ING Bank – RO18INGB0000999901356841, deschis la Sucursala Bucuresti pe acelasi nume.
    Adresa & detalii buletin: Anitoiu (tot cu “tz”) Gaftoana, C.I. serie GG, nr. 260717 , domiciliu in com. Joita (cu “tz”), str Principala, nr. 307, jud. Giurgiu, eliberat de SPCLEP Bolintin-Vale, la data de 15.11.2010 . Este vorba de soacra mea, deci e o adresa si date extrem de sigure.
    Inca o data, va multumesc mult, mult de tot, si din inima!”
    Postarea este la intrebarea:
    https://www.tpu.ro/casa-gradina/acum-mai-bine-de-o-saptamana-casa-in-care-stateam-a-luat-foc-de-la-o-aeroterma-ce-a-functionat-timp-de-10-minute/pagina-2.html
    M-am gandit sa fac eu publica postarea lui,pentru ca el,posibil,in modestia lui sa nu o faca!
    Astazi am vorbit si eu cu el la telefon si am primit aceeasi confirmare de mai sus.
    Conturi avem,date exacte avem,il putem ajuta!
    Haideti,copii!

  16. Of, Doamne! Nu credeam ca se va ajunge atit de departe! Nu credeam ca voi gasi aici atit de multa incurajare, sprijin, si chiar ajutor material. Multumesc tuturor ce si-au oferit sprijinul, in orice fel ar fi el, tuturor celor ce m-au sunat, celor ce au pus ceva in cele doua conturi, celor ce s-au oferit sa faca ceva concret pt casa, lui Caractere care imi va oferi de lucru in curind, celor ce mi-au scris cuvinte de incurajare aici si celor ce vor face, indiferent de ce vor face pentru mine, pt familia mea. De cind sunteti linga mine, tot prin ce trec a devenit mai usor, este ceva sa stii ca exista oameni care sa fie si sa simta cu tine cind ai parte de necazuri. Va multumnesc mult!
    Vad ca Greece12 a adaugat deja aici confirmarea mea cu privire la conturi si adresa incit nu mai e nevoie sa o adaug si eu aici. Va mutlumesc tuturor inca o data celor ce va veti implica!

  17. Incepand cu 6 decembrie, in perioada sarbatorilor de iarna oamenii sunt mai buni, mai frumosi, mai intelepti si fac o gesturi minunate fata de cei dragi si nu numai.Fie ca aceasta perioada sa iti aduca si tie multe zambete frumoase de la oamenii din jurul tau si sa poti impartasi tot ce ai tu mai bun cu ei…cum sa-l ajutam—-cand o sa amsi eu o casa o sa-l iau la mine…

  18. In primul rind, “Sarbatori fericite!” tuturor!
    In al doilea rind, multumesc tuturor celor ce s-au implicat in a ma ajuta dupa dezastru ce a avut loc in viata mea. Datorita voua, am putut realiza multe la casa – am pus acoperisul pe ea si am pus si usile si geamurile din termopan. Urmeaza, tot cu ajutorul vostru, sa refac instalatia electrica, si sa nu ma coste nimic, astfel ca pot spune ca stau destul de bine in ce priveste reconstructia casei. Am strins de la voi 2500 Ron, si consider ca e mult, tinind cont de contextul crizei actuale si a situatiei celor mai multi dintre romani. Si in acest sens vreau sa multumesc oficial si personal fiecaruia utilizatorilor Kronstadt, Ema, Greece12, Ardnaxur1962, Caractere, Mihaela32, Ioandelasal, NeluL, care mi-au facut viata mai fericita de aceste Sarbatori, oferindu-mi sustinerea lor materiala. Nu stiu cum ar fi fost fara. Poate m-as fi descurcat, insa e sigur un lucru – o faceam mult mai greu, cu mult mai multe emotii si mult mai mult efort. Va multumesc inca o data mult!
    Mutumesc mult si tuturor acelora care au venit cu incurajari pe site, sau care m-au sunat ca sa imi spuna ca simt cu mine. Un lucru e sigur: datorita voua, tuturor, nu m-am simtit singur, am putut merge inainte stiind ca exista oameni carora la pasa de ce mi s-a intimplat. Ar fi fost mult mai greu la un moment dat daca nu ati fi fost voi! Deci nu pot decit sa va multumesc si voua, celor ce ati avut doar un cuvint bun de zis.
    Iar pentru ca s-a facut atita vilva aici pe site in privinta a ce mi s-a intimplat, pun pt cei doritori sa vada, imaginile cu dezastrul ce a fost pe 21 noiembrie. E inca o dovada ca cei ce m-au ajutat, nu au facut-o pe degeaba, ca casa chiar a ars, si ca tot ce s-a intimplat aici a fost unul din cele mai urite lucruri ce se puteau intimpla.
    https://picasaweb.google.com/100728211866412174947/IncendiuCasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.