| d3nisa202 a întrebat:

La cati ani ati sarutat un baiat/fatalaughing) si cum a fost-fundalaughing)))))

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna,aveam 13 ani cand m-am sarutat cu un baiat care acum e iubitul meuhappy, acum avand aproape 17 ani jumate.Pai era intr-o seara instelatahee hee, mie imi placea de el foarte mult de el si eram foarte timida in preajma lui.Ne-am intalnit,eram foarte emotionata, priveam cu el stelele, dintr-o data incepe sa ma sarute...am crezut ca mor de emotii si rusine.El si-a dat seama ca e prima data si mi-a zambithappy.De atunci au trecut cativa ani.Acum sunt cu el, avem 2 ani de relatiehappy.

5 răspunsuri:
| AikkoxD a răspuns:

Hmm, la 12 ani, si a durat in jur de 2-3 minute.
Da' daca tot se zice cat a durat, sa-ti spun cat a durat cel mai lung sarut. rolling on the floor 21 de minute! mdea pentru unii e putin, pentru altii mult.

Oricum, a fost gen " :O" si " day dreaming"

| pinkystyleツ a răspuns:

De la 7 ani si a fost super! Funda? laughing

| DiavolitzaZambesteLaAparat a răspuns:

Prima data la 12 ani...

o fost d 30 secunde deoarece imi era rusineeerolling on the floor)laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 10 ani =]]
si a fost mistooobatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 12 ani intr-un santz amandoi beti morti o fost aiurea ca el bause lichior de capsuni si eu bausem bere va imaginati ce gust o avut?>? Da cel mai superb sarut o fost saptamana trecuta deci am intalnit din intamplare un baiat uh cam mare 23 de ani si mi-a cerut sa ne intlnim eu eram si sunt moarta dupa el am mers ca masina lui intr-un loc mai retras si vorbeam si m-a tras peste el (era rezemat de masina) si ne-am sarutat a fost asa de neasteptat si placut si emotionant wow a fost asa de tare tremuram amandoi si nu am mai fost in stare sa spun nimic si din ziua aceia suntem impreuna love struck.