Bună.
Uite o sugestie, http://www.ziare.com/......re-1097641
Și totuși, fii original!
Pa, pa.
Fi creativa si srie acolo exact ceea ce simti pentru ea, cum ar fi:" Draga..., esti cea mai buna prietena a mea si singura fata care ma intelege, ma ajuta si ma inspira. Chiar daca uneori ne mai certam, tu tot ramai in sufletul meu si de aceea te iubesc! "
Scuze, acum mi-am dat seama ca esti baiat si ar trebui sa stergi fraza cu cea mai buna prietena a mea poti pune altceva, sau o poti lasa asa.
Nici o problema stai relax
Noi nu prea avem cu ce să te ajutăm. Scriei ce simţi pentru ea, sciei ceva din inimă. Sau spune-i face-to-face. E mai frumos aşa.
Poti sai scrii asa:
Iam cerut lui Dumnezeu o floare si mi-a dat o gradina. i-am cerut ca cerul sa nu mai planga iar acum soarele imi surade mai ales cand sunt cu tine, i-am cerut un inger iar El mi tea daruit pe tine!
Scrie-i ca o iubești bla, bla. si la sfârșit -Pentru cea mai frumoasă iubită- Se va simți super
Fi original si spune`i exact ce simti, in putine vorbe.Noi n`avem de unde sa stim ce simti tu pentru ea.
Succes!
Eu sunt fata si mie mi-ar place sa scrie ceva de genu "Nu iubesc in viata decat 3 lucruri : soarele, luna si pe tine.Soarele, pentru zi, luna pentru noapte si pe tine pentru eternitate.
Sau
Nu imi este frica de moarte.Imi este teama ca, daca as muri, nimeni nu te-ar mai putea iubi in felul in care o fac eu
Sau
Pentru mine dragostea este precum respiratia…Pur si simplu nu ma pot opri (sa te iubesc).
Sau
Se spune ca nu te poti indragosti decat o singura data in viata, dar eu nu cred lucrul asta…De cate ori te privesc, ma indragostesc din nou"
Cam asa ceva...mai gasesti tu ceva :*
Ti-as da funda dar nu ma lasa
Mersi mult...se potriveste foarte mult, ultimul mesaj Intre mine si ea e o diferenta foarte mare! Eu am 18 si ea are 31! Va rog frumos