TPU Blog

nccmnPoate ca nu este un utilizator teribil de popular in comunitatea noastra, fiindca nu se implica in ciondaneli si in intrebari triviale. Insa este un utilizator pe care noi (cel putin) il apreciem foarte mult si ii suntem recunoscatori pentru contributia sa.

De ce? Uitati-va la raspunsurile sale si, pentru a va imbogati bagajul cultural, la pasiunea sa din afara TPU (e linkul acela pe pagina lui de profil, merita din plin clickurile voastre)

Eu personal m-as bucura sa vad mai multe persoane ca Nicolae Coman (sau nccmn), atat in comunitatea noastra virtuala, cat si in tara in care traim. Persoane care nu se lamenteaza, ci se straduiesc sa schimbe ceva, pornind de la baza:  prin educatie si informare.  Persoane care folosesc internetul nu doar pentru divertisment ci pentru auto-perfectare si pentru a contribui la imbunatatirea lumii in care traiesc si a oamenilor cu care interactioneaza.

Multumim, nccmn!

Raluca & Echipa TPU.ro

27 thoughts on “Nccmn este noul Expert TPU.ro!

  1. Felicitari!
    Nu este foarte foarte popular,dar esti foarte foarte generos din punct de vedere al raspunsurilor inteligente si utile. Bafta in continuare! Sa iti inmultesti raspunsurile!

  2. Am dat click si este interesant, multumim Raluca pentru ca ne-ai facut atenti.
    Felicitari @nccmn!

  3. Ce pot sa spun eu este ca Nicolae Coman a fost si inainte de a fi denumit Expert TPU, un Expert.

  4. Felicitari!A dat raspunsuri foarte bune.Dar are răspunsuri: 638
    ăspunsuri castigatoare: 28 vezi raspunsurile
    Intrebari: 32 vezi intrebarile.

    Are mai putine decat unii dintre noi (de ex. eu) si este expert. Consider ca si eu merit sa fiu expert.Dar imi astept randul. Nu vreau sa critic pe nimeni si tocmai ii urez felicitari lui Nicolae Coman. Bravo!

  5. Vă mulţumesc tuturor! Chiar nu îmi vine să cred! Parcă nu e întâi aprilie azi…
    Într-adevăr, TPU nu este pasiunea mea, ci Wikipedia, unde am scris peste o mie de articole (vezi site-ul indicat).
    Cu această ocazie vă invit pe toţi care doriţi să daţi o mână de ajutor la aceasta mare enciclopedie virtuală.

    Ca o coincidenţă, chiar acum două zile am creat, la Wikipedia română, articolul referitor la TPU.ro:
    http://ro.wikipedia.org/wiki/TPU.ro

    Dar, spre deosebire de Wikipedia, constat la TPU o mai mare apropiere între utilizatori, care pot deveni adevăraţi prieteni.
    Vă mulţumesc încă o dată, stimaţi prieteni!

  6. Da. Imi aminteste de un user mai vechi care, tot asa, dadea linkuri. Multe. Toate. Le lua cu copy-paste si le atasa la raspuns.

  7. Pretuirea este cel mai inalt nivel de apreciere ; ma bucur voit si apreciez tot ce poate afisa cu aceiasi generozitate cu care a aparut aici… Numai bime,Lucien .

  8. Nu am observat acest user, dar vazand atatea laude si faptul ca este unul dintre membrii activi wikipedia, m-am uitat prin raspunsurile sale.
    Felicitarile mele ! 🙂

  9. Nici teribil de popular [de parca conteaza asta :-j],nici teribil de activ.Felicitari,ca asa se poarta!Felicitam,atat.Nu comentam ;;),ca sa fim cuminti :> si sa ne placa toata lumea O : )

  10. Chiar m-am uitat peste profilul lui, mai ales la acel link de pe profilul lui care chiar merita vazut iar prin raspunsurile lui pe care le da, arata ca este un om care cunoaste multe. Felicitari!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.