TPU Blog

Daca esti din Bucuresti (sau din apropiere) si ai chef sa evadezi putin din rutina cotidiana, pune mana pe ghidonul ala prafuit si scoate nasul la aer si la soare!

Deputatul Alina Gorghiu s-a implicat in programul “Burta Jos” si ne invita cu mic, cu mare si, mai ales, cu bicicleta, la o plimbare pe doua  roti sambata, 19 iunie pornind din Parcul Izvor si pana la Mogosoaia. Prilej de distractie, miscare, voie buna, aer curat, dat burta jos (sau tinut departe, dupa caz) si demonstrat ca cerul se vede mai albastru fara o capota deasupra capului. Detalii aici.

afis_mare

Stim ca-s destui bicilisti la noi in “familie” (*BRO 😀 *),  si poate aceasta iesire va fi si-un prilej sa va cunoasteti mai bine.

Suna bine?

Echipa TPU.ro

34 thoughts on “Ce faci sambata?

  1. Suna minunat.
    Partea proasta a lucrurilor: nu sunt din Bucuresti :(. Dea, nu va distrati voi la fel de bine fara mine ;))

  2. Nu am burta si nici bicicleta :)) Asa ca invit pe cei care vor sa slabeasca sa ma ia de la Galati pana la Bucuresti pe jos. HIHI 😀

  3. nu prea se duce burta doar din mers cu bicicleta, vorbesc din experienta proprie a unor prieteni:))
    o idee buna pentru campanie electorala cu preturi de criza totusi 😉

  4. Eu sunt din Bucurresti , dar n-am bicicleta. :))
    Carmen,lasa ca iti iei tu skateboard’u sau rolele si ajungi pana’n buc :))

  5. pentru cei din apropierea zonei din linkul atasat. . .daca aveti posibilitatea si vreti sa aduceti un zambet pe fata copiilor necajiti, ne vedem sambata 19 iunie la Valea Plopului: http://www.valeaplopului.com/rohome.php . Eu colectez haine, jucarii, etc de pe la prieteni si cunostinte. Daca raluca vrea sa faca un topic special cu treaba asta nu ma supar 🙂

  6. @Krissy Bicicleta se inchiriaza, asa ca n-ai motive sa nu mergi :)) .
    Crede-ma, as veni cu mare placere deoarece ador mersul pe bicicleta.

  7. Bine ca se organizeaza toate,taman cand nu mai sunt in tara,bicicleta mi-am vandut-o saptamana trecuta:DDaca as fi fost in Romanica mi-ar fi placut sa-mi dau fundul jos,nu burtica;))

  8. @Bro…:)) cam asa e…:P nici eu nu st din capitala,as fi mers cu placere…Bicicleta nu am, burtica nici atat :)) :”> dar face bn si ar fi fost frumos…off! ma mut in Bucuresti [-(

  9. Super!
    Aş veni de pe-acum. :))
    Dar partea proastă e că nu sunt din capitală şi nici din apropiere. 🙁
    Bicicletă am,dar prefer rolele.Burticică am puţin :”> dar .. nu sunt grasă.
    Totuşi,mi-ar face o deosebită plăcere să vin.
    Dar nu pot.
    Sâmbătă cred că mă voi distra la maxim,pentru că vineri termin şcoala :X
    Distracţie plăcută celor care .. merg!

  10. Cred că nu s-a înţeles bine (sau poate nu am înţeles eu…). Scrie 19 iunie, deci nu sâmbăta aceasta, viitoarea. Păcat, trebuie să merg altundeva.
    Gabrielă

  11. 3 chestii care m’ar impiedica sa fac asta: nu am burta :)), nu’s din Buc. iar sambata e majoratul meu. Ca de invatat pe bicicleta am invatat ;)). 🙂

  12. “aer curat”, in Bucuresti ? Unde ! Azi sunt putin critic, si nu ma pot abtine sa nu intreb: cum vedeti voi cerul prin capota de deasupra capului ?! Eu nu-l vad nici macar alb-negru, d’apoi albastru, si cu atat mai albastru printre miile de cabluri inca netaiate de pe stalpii si ferestrele apartamentelor de la care atarna, sau crengile copacilor vostrii crescuti ca-n jungla. Nu-mi place capitala, deloc ! Pacat de cladirile istorice. Nu ca ar fi intretinute in Ct., dar spun si eu asa, in general.
    Imi place ideea de-a iesi la plimbare in grup mare cu bicicleta, s’as vrea sa fie aplicata si-n Ct.
    Pedalare placuta, si nu uitati sa purtati tricouri TPU cu porecla voastra, ca sa stim pe cine invidiem cand va vom urmari la CNN. Bafta ! 😉

  13. Bună Ziua
    Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
    Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
    Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
    Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
    Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
    Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
    Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
    Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

  14. BROther meu, cand spui Bucuresti-Gogosoaia, vrei sa spui ca va plimba prin Buc. s’apoi va duce la gogoserie sa sarbatoriti ? 🙂
    Ma refeream ca nu se prea vede cerul printre atatea cabluri, desi era buna si ideea cu elicopterul, daca era d’ala cu pedale (sa pedalezi ca sa zbori), si puteati sa va bucurati de aer proaspat direct din spatiu. 😛
    Mi-as fi dorit sa fiu acolo printre voi, sa va bag un bat la spite, asa, din simpatie. 🙂
    joke, doar stiti ca va respect, SINCER, pe unii dintre voi care ati dovedit ca meritati respect.

  15. @gingasul 🙂
    Fa-i o cezariana pe 18, si scoate-o pe 19 la pedalare, ca banuiesc ca are o silueta de recuperat, sau nu e asa complexata de greutate ?

  16. Uite ca vin , indiferent de ce data o fi… daca vine si Bogdan Olteanu ! Aaaaa ori vreti sa va faceti fripuri ? Important este ca atat timp cat va dati cu trotinetele…ea “giorghiu” nu este la iRealitatea ! :-j, ..e bine, bine !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.