TPU Blog

raulAsa cum este de asteptat, si in aceasta saptamana am desemnat un nou Expert TPU.ro . O persoana cu valori si principii ce corespund cu cele ale comunitatii noastre, un utilizator care doreste sa ajute fara sa astepte ceva la schimb este si Raul9004.

Motivele pentru care l-am ales pe Raul9004 sunt simple. Ii apreciem implicarea si devotamentul, nu doar prin numarul raspunsurilor date (1951), dar si pentru sinceritatea si utilitatea  acestora, lucru sustinut si de cele 178 de raspunsuri castigatoare.  De asemenea trebuie mentionat si faptul ca este apreciat de ceilalti utilizatori, dar si pentru ca scrie cu diacritice, lucru de admirat in lumea virtuala.

Mult succes in cotinuare si la cat mai multe raspunsuri folositoare pentru toate persoanele care ne trec pragul comunitatii!

53 thoughts on “Noul Expert TPU.ro!

  1. Pentru că nu sunt profesor de franceză , eu te felicit pentru strădania de care dai dovadă în folosirea limbii materne ( inclusiv folosirea diacriticelor ).
    Nu băga în seamă invidioşii sau pe cei care spun ceva de genul : ce prost eşti tu la 18 ani şi ce deştept sunt eu la 60 ; doar gândeşte că este o răsplată binemeritată pentru efortul depus .
    Cu prietenie , Arthur .

  2. Felicitari si… nu neaparat oerice critica vine din invidie, de altfel din postarea cuiva iti poti da seama cind e vorba de “critica” si cind de “invidie”. Cu aceasta specificare, e bine sa iei in seama criticile constructive 😉

  3. Felicitările mele sincere,Raul! Punem bază în tine să ramâi acelaş în această comunitate TPU.ro

    O zi plăcută tuturor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.