TPU Blog

raulAsa cum este de asteptat, si in aceasta saptamana am desemnat un nou Expert TPU.ro . O persoana cu valori si principii ce corespund cu cele ale comunitatii noastre, un utilizator care doreste sa ajute fara sa astepte ceva la schimb este si Raul9004.

Motivele pentru care l-am ales pe Raul9004 sunt simple. Ii apreciem implicarea si devotamentul, nu doar prin numarul raspunsurilor date (1951), dar si pentru sinceritatea si utilitatea  acestora, lucru sustinut si de cele 178 de raspunsuri castigatoare.  De asemenea trebuie mentionat si faptul ca este apreciat de ceilalti utilizatori, dar si pentru ca scrie cu diacritice, lucru de admirat in lumea virtuala.

Mult succes in cotinuare si la cat mai multe raspunsuri folositoare pentru toate persoanele care ne trec pragul comunitatii!

53 thoughts on “Noul Expert TPU.ro!

  1. Felicitări! Nici nu m-aşteptam ca săptămâna asta să fie ales încă un expert!
    Bravo , chiar meriţi titlul!

  2. Vă mulţumesc tuturor pentru felicitările voastre! 🙂
    Nu pot spune decât că sunt surprins şi că mă bucur să am confirmarea că răspunsurile mele sunt într-adevăr folositoare. Deci vă mulţumesc că îmi daţi ocazia să vă ajut şi că ajutorul meu este apreciat 🙂

  3. Doamne, oare toti sunteti ametiti? De ce atatea plecaciuni, pentru un utilizator care are 178 de raspunsuri castigatoare? Sa cred, ca odata cu venirea adminului Catalin s-a instaurat patriarhatul???
    Tragic…se pare ca da!

  4. Ok. De acord, are raspunsuri pertinente.Felicitari!!! Ce nu pricep e faptul ca il ridicati in slavi pe motiv ca foloseste diacritice.
    Deci, faptul ca eu, prin natura muncii mele, cunosc 3 limbi straine si-mi tin tastatura pe una dintre ele, ma face handicapata in fata cuiva care are toate programele in limba romana pentru ca alta nu stie?

  5. Elena draga,
    Ia lasa-ne tu in ‘ameteala’ asta – de care tot spui, dar, un lucru s-a vazut cert la tine: – tu habar n-ai ce e ala ‘bun simt’! 😉 si daca ai habar 🙂 si nu stii sa-l aplici (sau nu vrei?!?), – indiferent de ceea ce e, – atunci, scuza-ma, problema se afla la tine, si nu la noi 😉
    ”Se fini”(!), nu mai stau sa contest nimic, (cu toate ca nu eu am declansat nimic!), dar este urat sa ne omagiem ‘expertii’ (cei ce contribuiesc la acest site, asa cum stiu ei ca e mai bine/asa cum se pricepe fiecare de cuviinta), cu/in asa mod/maniera!
    Eu cred ca, – indifirent de situatie, – dupa cum spuneam la prima, un loc de ‘buna-ziua’ – fiecare este capabil sa-l lase 😛 (asta, daca vrea!)
    Hai, sa auzim numai de bine! (PS – incercati sa nu mai fiti asa ”rautaciosi”, ca ne vine randul la fiecare,…. sa spun asa, 😛 care meritam!)

  6. @ardnaxur1961
    Te înţeleg perfect. Eu am avut de scris o compunere la franceză şi am făcut-o pe calculator. Simţeam că ameţesc când am pus layout-ul tastaturii pe limba franceză, mai ales că este o schimbare mult mai mare ca între cea dintre engleză şi română.
    Eu tot timpul am considerat diacriticele drept un semn de respect faţă de persoana căreia i te adresezi, chiar acesta e şi motivul pentru care am învăţat să scriu aşa, iar cu timpul m-am obişnuit şi pe messenger să le folosesc, deci practic nu mă pot despărţi de ele, îmi sunt mult mai comode decât să vorbesc doar cu layout-ul tastaturii engleze. Faptul că cineva foloseşte diacriticele este de admirat, dar nu ca o minune, ci ca un simplu detaliu de nuanţă.

  7. Felicitari,raspunzi mereu,nu jignesti niciodata,ai o mare calitate,esti un baiat educat si saritor, tine-o tot asa, Lucien .

  8. Elena, fata draga, despre ce patriarhat vorbesti tu, cand ultimul expert, ales saptamana trecuta, a fost GanduriAlbe?
    Ce conteaza, fata draga, numarul de funde si ca nu sta sa dea cate 50 de raspunsuri pe zi, trase la xerox, la toate intrebarile stupide si repetitive?
    Raul e unul dintre cei mai de bun simt utilizatori de pe TPU, fara niciun raspuns dat doar pentru a se afla in treaba. Si tu vii aici sa ne zici ca are doar 178 de funde si-l consideri un argument ca nu merita expert?

  9. Felicitări,Raul!
    Ține-o tot așa!
    Meriți rank-ul ne expert care administratorii ți l-au dat pe bună dreptate!
    Mă bucur pentru tine!

  10. Sa avem, totusi, o logica in exprimare si in scriere:
    – @JeSsYkA…allllooooo…nu “cei ce contribuiesc”/ma dor urechile/, ci “cei care contribuie”:
    – @missbee…serios???
    – @Jokerul…mai, bravo, te-ai luat de mine si ai uitat sa-l feliciti pe colegul Raul2004;
    – @Ioana…rank-ul “ne expert”, vai mie, voi ma criticati???

    Ma intreb, care-i smecheria? Ce castigati, daca va dati mareti? Bine ca nu va cunosc adevarata fata, ma gandesc, chiar, daca va mai pot numi prietenii mei virtuali, daca sunt pe lista voastra de prieteni, va rog, sa ma radiati.

    Si, iar ma mir si tot ma-ntreb, care-i scopul si durata vizitei pe acest site???

  11. @Elena
    Sincer, nu îţi mai înţeleg deloc reacţiile. Dacă tu veneai pe site doar din motivul pentru care site-ul a fost întemeiat atunci nu ar fi existat un asemenea comportament.

  12. Elena, cred ca tu ai carente de logica si deficienta de materie cenusie. Adica tu poti critica in stanga si dreapta, dar cand esti criticata te simti persecutata?

  13. Elena, dragă… get a social life, și lasă certurile virtuale. Știu că ele sunt sarea și piperul existenței tale, dar serios… afară e o viață faină. ^^

    Raul, chill out. Nu că-i amuzantă? :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.