TPU Blog

Am mai facut astazi o mica imbunatatire in fluxul TPU care ar trebui sa pastreze mai in fata (pe prima pagina) intrebarile mai serioase: am creat o categorie numita Jocuri PC/online.

Recunosc ca in anii liceului si ai facultatii si eu am fost un pasionat de jocuri pe calculator (Civ 1/2, Total Anihilation, Warcraft 2, Dune 2 etc). Pe de alta parte intrebarile despre jocuri nu sunt chiar niste chestiuni de viata si de moarte.

Asadar am creat o sectiune noua pentru jucatori, iar aceasta categorie nu va aparea pe prima pagina.  Astept feedbackul vostru in legatura cu aceasta miscare.

Catalin

20 thoughts on “Masura 1.5 – categoria Jocuri PC/online

  1. E bună mișcarea, dar mă tem că peste 90% din întrebările puse la această categorie vor instiga în continuare la piraterie și/sau hacking.
    Totuși, va fi mai multă ordine printre categorii în felul acesta. Sper 🙂
    Felicitări pentru această mișcare! 😀

  2. @FemeiadeServiciuTPUro — da, m-am gandit si eu la asta. Si am si un plan. Am sa revin cu detalii pe tema asta luni. Weekend frumos tuturor, acum

  3. Sunt o pacoste, stiu, dar…remember Cutia Pandorei!
    E excelenta ideea acestei noi categorii.
    As propune si o alta, pe numele ei, “Religie”.
    Si as mai propune o chestie…nu stiu cum se poate realiza, dar, probabil ca se poate.
    E vorba despre Regulament. Daca e posibil, timp de 20-30 de intrari pe site ale unui user nou, sa-i apara o fereastra in care sa i se afiseze regulamentul site-ului.
    Si ma refer la o fereastra care sa se inchida singura dupa un anumit timp, suficient pentru lectura. Pentru ca, in mod clar, majoritatea celor care posteaza n-are habar de regulamentul ala sau nu se oboseste sa-l citeasca.
    Deci, conform principiului “daca nu vrei, te obligam”, hai sa le bagam cumva in cap cateva reguli simple!

  4. Buna miscare, Catalin!

    Prima pagina se va mai curata de intrebari…mai putin importante, iar cei interesati de cate un joc, vor putea foarte usor sa gaseasca un raspuns, fara sa mai posteze de N-spe mii de ori aceleasi intrebari (cum s-a intamplat si dupa aparitia categoriei “Filme & Seriale”).

    As propune si o categorie…hmm…nu stiu cum s-o numesc, poate “Totul despre TPU” (hihi, la ce v-ati gandit?) sau “Boboc TPU” (gasesti tu o varianta mai potrivit), in care utilizatorii vor putea sa puna intrebarile legate de site si regulamentul acestuia. Pentru ca zilnic avem de a face cu zeci de intrebari gen:
    – Ce inseamna fundita?
    – Ce fac cu punctele?
    – Cum devin Expert TPU?
    – Cum sterg o intrebare/raspuns?
    – Cum imi sterg contul?
    – Cum raportez un utilizator?
    s.a.m.d.
    O astfel de categorie ar rezolva foarte multe probleme si ar curata site-ul si mai mult de intrebari semi-inutile, care se repeta in continuu.

    Si ideea lui @ardnaxur1961, legata de fereastra cu regulamentul site-ului, mi se pare foarte buna. Asa cei nou veniti vor fi obligati sa faca cunostinta cu regulile acestei comunitati (zilnic ne convingem ca sunt foarte multi utilizatori care n-au citit regulamentul site-ului sau daca l-au citit, refuza sa-l respecte).

    Felicitari pentru progresele din ultimele zile!
    Ne-ai surprins pe toti foarte placut.
    Tine-o tot asa!
    Numai bine!

  5. Mi se pare o categorie foarte bună pentru că am văzut o mulţime de întrebări referitoare la jocuri.Eu aş propune şi categoria ”Sport”.

  6. Este o idee foarte bună!
    Mă bucur că începeți să faceți schimbări folositoare site-ului tpu.
    Eu propun să faceți o categorie de întrebări care să se numească TPU sau totul despre TPU unde cei noi să se lămurească cu toate întrebările sale.
    Mai propun ceva ce este cam greu dar totuși îmi expun părerea. Ar trebui să nu aibe voie cei ce postează întrebări care nu au legătură cu categoria respectivă.
    Sper să faceți multe schimbări bune!

  7. Stiu ca nu-i usor de adus modificari majore, dar in timp, poate se va recurge (pentru triere) si la completarea unui mic chestionar (contratimp, pentru nu a da posibilitatea fraudarii), atunci cand se doreste deschiderea unui cont pe site. Ceva de cultura generala si putina gramatica de baza. N-ar strica, pentru un refresh.

  8. Parerea mea este ca ar trebui infiintata si o rubrica de sport. Acum citeva minute, citeam la rubrica “Legislatie, Politic&Social” o postare a lui hirciog alias Rosinata (cum isi spune mai nou), care nu are nici o legatura cu politicul, fiind vorba despre fotbal
    https://www.tpu.ro/legislatie-politic-social/acum-sa-va-intreb-ceva-despre-fotbal-cu-toate-ca-nu-sint-asa-in-git-dupa-sportul-asta-se-stie-ca-echipa-otelul-e-lidera/
    Avind in vedere ca sint suficicient de multe intrebari legate de sport, as zice ca n-ar strica infiintarea rubricii de sport.

  9. O idee super, ar fi ceva sa si incadreze userii intrebarile la categoria potrivita (am observat ca pentru unii categoria e asa, un accesoriu facultativ, nu e musai sa aiba legatura cu intrebarea). Nu prea vad sensul unei rubrici “totul despre tpu” din moment ce exista un regulament. Eventual la rubrica asta sa raspunda un robot de fiecare data cu “Vezi regulamentul (si link catre)”. Daca exista regulament, e o idee buna cum a spus ardnaxur, sa le apara o fereastra cu reguli de baza(apar si acum cateva reguli cand postezi intrebarea, dar poti da click fara sa le citesti)care sa stea pe ecran 20-30 de secunde. O sa va injure userii noi la inceput, dar o sa fie mai ordine.

  10. @FemeiadeServiciuTPUro nu stii de ce se pirateaza?ca sa intrebi tu!

    acum revenind la comentariu,cred ca e foarte bine adaugarea acestei categorii sa nu se mai amestece cu categoria “Tehnologie” sau “Adolescenti”

  11. Alex, puiule, știu mai bine decât tine multe lucruri. N-am întrebat oricum nicăieri “de ce”.
    Pirateria nu mai trebuie încurajată în mod public pe acest site(dacă e unul care se respectă)! Sper ca administrația să vină cu planul ăla mai repede!
    Dacă vrei să mai piratezi atunci o poți face și fără TPU! Google te poate purta departe dacă știi ce să cauți!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.