TPU Blog

Indiferent de activitatea pe care o desfasuram in cursul unei zile obisnuite, tot ce ne dorim este ca atunci cand ajungem acasa sa ne bucuram de odihna bine meritata intr-un spatiu intim si confortabil. Si ce nu este mai confortabil decat propriul pat? La fel ca si noi oamenii, acestea se intalnesc sub diverse forme si marimi.

1. Patul magnetic plutitor

 

 

 

 

 

Cum ar fi daca ne-am trezi dimineata dintr-un pat magnetic plutitor? Nu am mai fi nevoiti sa-l mutam atunci cand facem curatenie, iar schimbarea lenjeriei s-ar face mult mai repede. Oricat de incantanti am fi de acest lucru, mica noastra ascunzatoare de sub pat nu ar mai fi chiar un loc secret, ci  va fi vizibil tuturor celor care ne trec pragul camerei.

2. Patul “Tardis”

 

 

 

 

 

 

Un pat care ar uimi prietenii este patul Tardis, astfel incat fanii serialului britanic Doctor Who ar fi extrem de incantanti de acesta. Celebra cabina de politie ar face furori si in dormitor nu doar pe ecrane.

3. Patul cu apa

 

 

 

 

 

 

 

 

In zilele calduroase, tot ce ne dorim este un pat care ofera posibilitatea de a ne reimprospata atat fizic cat si psihic, cum ar fi cel cu apa. Cu siguranta ar fi momentele cele mai relaxante si revigorante din viata fiecaruia.

4. Patul sandiwch

 

 

 

 

 

 

 

Patul in forma de sandwich ar starni invidia tuturor gurmanzilor. Este bine de stiut ca acesta nu contine calorii sau e-uri, in schimb, ofera un grad ridicat de confort care cu siguranta nu poate fi trecut cu vederea.

5. Patul in forma de roller coaster

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arta decorativa in ceea ce priveste piesele de mobilier tinde sa depaseasca limitele imaginatiei noastre. Patul in forma de roller coaster ar fi atractia principala in cazul unei petreceri, sau in cazul in care tot ce ne dorim, este sa ne rostogolim in el.

6. Patul cu raze de lumina

 

 

 

 

 

 

Patul luminos ar schimba radical imagina dormitorului. Luminile montate sub pat in forma de raze ar crea o atmosfera calma si romantica, conferind totodata si o stare de agitatie. Dormitorul nu va mai fi o camera monotona, chiar daca, probabil va trece ceva timp pana sa ne obisnuim cu lumina.

7. Canapeaua extensibila cu lampi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru persoanele care adora sa citeasca in pat s-a inventat canapeaua extensibila cu lampi atasate, in forma de antene, astfel incat iubitorii de carti sa se poata bucura de o lectura linistita in confortul propriului pat.

8. Patul in forma de carte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yusuke Suzuki a creat patul in forma de carte, in care te poti incolaci la propriu in paginile unei adevarate carti. Pagina este reprezentata de lenjerie, in timp ce pernele indica semnele de carte.

9. Canapea si pat supraetajat

 

 

 

 

 

 

 

 

Canapelele extensibile sunt la ordinea zilei, insa cum ar fi daca am dispune de o canapea ce se transforma intr-un pat supraetajat?Un singur lucru este cert, problema cu spatiul este rezolvata.

10. Patul all inclusive

 

 

 

 

 

 

Tehnologia avansata ofera acum posibilitatea de a lenevi cat mai mult, cu ajutorul patului ce dispune de un ecran de proiectie. Impatimitii filmelor si ai jocurilor se vor bucura cel mai mult de beneficiile tehnologiei moderne.

11. Patul care se face singur

 

 

 

 

 

 

Oricine si-ar dori un pat care se face singur. Enrico Berruti este cel care a proiectat un astfel de pat, ceea ce poate prelungi somul chiar si cu 15 minute. Iar prietenii cu siguranta nu te vor mai tachina in legatura cu acest subiect.

12. Patul in forma de cuib

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Este perfect pentru cei care doresc putina intimitate, insa spatiul pe care acesta il ocupa este unul pe masura. Totusi, se poate umple cu perne, spre amuzamentul celor dragi, care nu se dau in laturi de la o distractie gen: bataia cu perne.

In final, nu conteaza forma sau marimea patului ales, important este ca acesta sa ofere linistea si odihna necesara, deoarece conform specialistilor o treime din viata o petrecem dormind.

Surse: http://www.oddee.com/item_97701.aspx

http://www.oddee.com/item_96623.aspx

http://www.oddee.com/item_97525.aspx

82 thoughts on “Cele mai neobisnuite 12 paturi din lume!

  1. Imi place cel care se face singur:D si cel “cuib”.:x..insa nici canapeaua cu lampi nu imi displace;))..mai ales ca imi place sa citesc:D..

  2. cel mai tare a fost patul magnetic (plutitor :X) parca e din alta lume precum si patul cu raze de lumina si patul all inclusive

  3. Deci sunt extraordinare. Pacat ca majoritatea nu ne permitem, dar poate putem folosi ideile si imita cate ceva.

  4. Acum…stau si eu si ma intreb: ce sens are postarea asta aici? Ne mai miram ca vin copiii analfabeti cu intrebari gen Stii Si Castigi. La asa postari pe blog, asa intrebari!
    Eu asteptam, de fapt, o postare care sa mai curete putin site-ul de trolli, de analfabeti, de spam-eri…

  5. Eu îl ador pe cel cu apă și pe cel cuib.

    Nu fiți răutăcioși..voi nu înțelegeți că asta ține de design?:-l

  6. In alea rollecoaster trebuie sa fii teietel sa te intinzi pe tot…SI costa o gramada toate! si nu cred ca avem spatiu..asteas pentru vedete fitoase cum ar fii selena gomez,miley cyrus, justin bieber….idiotii si bravoBRO ai mare dreptate…in plus nu merge poza la ala cu mancarea:(

  7. As vrea sa pun pe pagina de blog fragmente din postarile anterioare si sa se vada cu titlu. Cum fac sa am titlu plus un pic de articol, ca dupa ce cineva este intresat sa se deschida tot articolul prin accesarea lui? .Asa cum are si Tpu blog

  8. Sunt super tari paturile! Insa unele nu sunt tocmai practice, si pot fi periculoase. PAtul plutitor mi se pare interesanta ideea, dar si foarte periculoasa. Patul Tardis, e bun pentru ca nu ocupa cine stie cat loc,datorita faptului “ca-l bagi in dulap”, cu el sunt de acord xD. Cel cu apa… pai ha, e destul de ingust numa cada ce e de el, te rostogolesti odata si cazi in cap sau mai stiu eu cum, deci cu el nu sunt de acord. PAtul sandwich, o idee draguta, imi place foarte originala i like it!. PAtul roaler coaster, e dragut, original, si detul de bun cand dorm prietenii la tine , so i like it too! Patul cu lumini, va fi cam greu sa dormi cu un asemenea pat, i don’t like it… Canapeaua si patul cu lampa atasata, imi place pentru ca sunt o fana a cititului noaptea inainte de a adormii. O singura obiectie, acele lumini se sting? anyway, i like it! PAtul carte, ha ce pot spune e super! I like it very much! <3. Canapeaua si patul, e super pentru ca ocupa mai putin spatiu decat o canapea si un pat separat. So, i like it too! Patul all inclusive e super, desi poti si personal sa cumperi un TV pe care sa-l agati undeva sus pe tavan cat sa poti vedea din pat, anyway i like it too <3. Patul care se face singur, mai trebuie sa spun? E super! Mereu am problema asta ca ma grabesc dimineata si mai niciodata nu fac patul. Mama se ocupa de asta 😀 sau, il fac cand vin. Si the best! Patul cuib, e super, imi place la nebunie, m-ai ca m-ar tenta unul :)). I like it very very much <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.