TPU Blog

Indiferent de activitatea pe care o desfasuram in cursul unei zile obisnuite, tot ce ne dorim este ca atunci cand ajungem acasa sa ne bucuram de odihna bine meritata intr-un spatiu intim si confortabil. Si ce nu este mai confortabil decat propriul pat? La fel ca si noi oamenii, acestea se intalnesc sub diverse forme si marimi.

1. Patul magnetic plutitor

 

 

 

 

 

Cum ar fi daca ne-am trezi dimineata dintr-un pat magnetic plutitor? Nu am mai fi nevoiti sa-l mutam atunci cand facem curatenie, iar schimbarea lenjeriei s-ar face mult mai repede. Oricat de incantanti am fi de acest lucru, mica noastra ascunzatoare de sub pat nu ar mai fi chiar un loc secret, ci  va fi vizibil tuturor celor care ne trec pragul camerei.

2. Patul “Tardis”

 

 

 

 

 

 

Un pat care ar uimi prietenii este patul Tardis, astfel incat fanii serialului britanic Doctor Who ar fi extrem de incantanti de acesta. Celebra cabina de politie ar face furori si in dormitor nu doar pe ecrane.

3. Patul cu apa

 

 

 

 

 

 

 

 

In zilele calduroase, tot ce ne dorim este un pat care ofera posibilitatea de a ne reimprospata atat fizic cat si psihic, cum ar fi cel cu apa. Cu siguranta ar fi momentele cele mai relaxante si revigorante din viata fiecaruia.

4. Patul sandiwch

 

 

 

 

 

 

 

Patul in forma de sandwich ar starni invidia tuturor gurmanzilor. Este bine de stiut ca acesta nu contine calorii sau e-uri, in schimb, ofera un grad ridicat de confort care cu siguranta nu poate fi trecut cu vederea.

5. Patul in forma de roller coaster

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arta decorativa in ceea ce priveste piesele de mobilier tinde sa depaseasca limitele imaginatiei noastre. Patul in forma de roller coaster ar fi atractia principala in cazul unei petreceri, sau in cazul in care tot ce ne dorim, este sa ne rostogolim in el.

6. Patul cu raze de lumina

 

 

 

 

 

 

Patul luminos ar schimba radical imagina dormitorului. Luminile montate sub pat in forma de raze ar crea o atmosfera calma si romantica, conferind totodata si o stare de agitatie. Dormitorul nu va mai fi o camera monotona, chiar daca, probabil va trece ceva timp pana sa ne obisnuim cu lumina.

7. Canapeaua extensibila cu lampi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru persoanele care adora sa citeasca in pat s-a inventat canapeaua extensibila cu lampi atasate, in forma de antene, astfel incat iubitorii de carti sa se poata bucura de o lectura linistita in confortul propriului pat.

8. Patul in forma de carte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yusuke Suzuki a creat patul in forma de carte, in care te poti incolaci la propriu in paginile unei adevarate carti. Pagina este reprezentata de lenjerie, in timp ce pernele indica semnele de carte.

9. Canapea si pat supraetajat

 

 

 

 

 

 

 

 

Canapelele extensibile sunt la ordinea zilei, insa cum ar fi daca am dispune de o canapea ce se transforma intr-un pat supraetajat?Un singur lucru este cert, problema cu spatiul este rezolvata.

10. Patul all inclusive

 

 

 

 

 

 

Tehnologia avansata ofera acum posibilitatea de a lenevi cat mai mult, cu ajutorul patului ce dispune de un ecran de proiectie. Impatimitii filmelor si ai jocurilor se vor bucura cel mai mult de beneficiile tehnologiei moderne.

11. Patul care se face singur

 

 

 

 

 

 

Oricine si-ar dori un pat care se face singur. Enrico Berruti este cel care a proiectat un astfel de pat, ceea ce poate prelungi somul chiar si cu 15 minute. Iar prietenii cu siguranta nu te vor mai tachina in legatura cu acest subiect.

12. Patul in forma de cuib

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Este perfect pentru cei care doresc putina intimitate, insa spatiul pe care acesta il ocupa este unul pe masura. Totusi, se poate umple cu perne, spre amuzamentul celor dragi, care nu se dau in laturi de la o distractie gen: bataia cu perne.

In final, nu conteaza forma sau marimea patului ales, important este ca acesta sa ofere linistea si odihna necesara, deoarece conform specialistilor o treime din viata o petrecem dormind.

Surse: http://www.oddee.com/item_97701.aspx

http://www.oddee.com/item_96623.aspx

http://www.oddee.com/item_97525.aspx

82 thoughts on “Cele mai neobisnuite 12 paturi din lume!

  1. La apartamentele noastre “uriase”,canapeaua cu patul deasupra este cea mai de luat in seama,cu toate ca este prozaica!
    Unde sa pui “cuibul’ sau cel “all inclusive”??!! Cuibul poti sa-l pui pe terasa (blocului)!Cu patul “carte” exista riscul sa se inchida peste tine,sau cu cel magnetic este riscul sa cazi din pat ca un bolovan!!Patul cu apa este bun ca nu mai trebuie sa te scoli sa mergi la wc in timpul noptii!

  2. E misto canapeaua aia de se face pat supraetajat, dar iti trebuie o facultate speciala ca s-o desfaci si s-o faci la loc. Pas!

  3. Uhm…ce rost are articolul ăsta?
    Personal prefer să dorm în patul meu…nu are plasmă,nu are magneți,nu are neoane,lămpi,tije etc,dar măcar dorm bine în el.Pas și eu.

  4. Ahh :x, ador articolul deas putea mias face de cap in toate paturiile cu cei mai mumosi baietzi:x zici ca e pentru mine scris articolul :”>, l-a scris pt mine?:)

  5. Culme paturilor(by me)
    Sa citesti un pat carte intr-o canapeaua extensibila cu lampi.

    Oricum patul carte e preferatul meu,cel cu jocuri si cel supraetajat

  6. Oaiii dom’le! Ce de paturi aici, numai bani sa avem!
    Pai, primul pat, adica – ”Patul magnetic plutitor” si cel de-al optulea pat, adica, respectiv – ”Patul in forma de carte”, mi se par cele mai interesante, din punctul meu de vedere. Imi transmit ceva special, unicat…. , in fine, ma atrag, imi plac!
    Spor la cumparare!

  7. Cu siguranță sunt foarte scumpe… dar nu mi-ar lipsi cel all inclusive sau cel care se face singur, dar si cel cu raze de lumină e interesant. Cu siguranță nu mi-aș cumpăra un pat gen “patul magnetic plutitor” poate cad din el…de ce nu? În orice caz, la lenea care o am pe mine, un pat din ăsta îmi mai lipsea! Plus că, în camera mea n-ar încăpea (cred) numai cu chinuri supra-omenești un pat de acolo!

  8. Wow, daca as avea banii necesari mi-as face o casa de milioane, la propriu si la figurat, si sigur as opta pentru unul din paturile asteaa:X:X

  9. Ce idei timpite. Nici unul nu-si gaseste realmente utilitatea. Patul magnetic, daca-i dai un bobirnac, zboara prin fereastra si odata cu el, zbori si tu. Dincolo de fereastra adio levitatie magnetica si BUFF.
    Patul ala in cada cu apa, adormi si nu te mai trezesti, te ineci in somn.
    Patul carte, care-i sensul? In somn oricum, poti dormi si in fin ca tot nu stii in ce pat dormi si ce forma are.
    Patul sandwich nu arata doar penibil, dar daca tot vorbiti de gurmanzi, poate se gindeste unul sa-l manince si moare inecat.
    Toate sint siu penibile si inutile. Patul ala cu lumini, n-o sa poti dormi din cauza luminilor. Somnul este odihnitor daca este intuneric, daca dormi cu lumina aprinsa te trezesti la fel de obosit ca atunci cind te-ai culcat.
    PAtul care se face sibgur e pentru putori. Oricum, e potrivit pentru multi dintre clopotzeii de pe site-ul asta :))
    Patul cuib, nu e doar mare ca nu-ti incape in camera, dar nici nu stii care-i capul si care-i partea de la picioare. Te invirti ca titirezu’ in el.
    Patul “roller coaster”, este cel mai timpit pat posibil. La fel ca la majoritatea celorlate paturi, unde ai nevoie de camere spatioase, nu de chichinetele din blocurile comuniste, mai are si o forma total timpita. Si la ce-ti foloseste sa dormi intr-un asemenea pat? Doar nu se bitziie in timpul somnului, sa-ti dea senzatia ca te afli intr-un parc de distractii.
    Parerea mea e ca astia care le-au conceput, nu stiu in ce directie sa-si canalizeze dreak imaginatia.
    Chiar sint curios cite asemenea aberatii or sa se cumpere pe plan mondial. As vrea sa ne informati cu privire la vinzarile care se vor face in urmatoarele sase luni.

  10. pe ala k lumina (raze) pot sa al fac si eu, si cred k imi fac unul.
    P.S. Lucrez la o fabrica de mobila.

  11. revin: BRO frate tu chiar ai o problema.
    astea sunt puse aici sa ne mai decretzim si noi fruntile.
    dar tu esti prea pesimist laso mai moale k daca ne enervam
    nu rezolvam nimik. Eu stau la calc. sa ma distrez un pic nu sa ma enervez.

  12. deci le iau pe rand 🙂 :
    1.Cum am spus si mai multi ar fi o experienta noua dar … daca esti mai , ” somnambul ” si te duci jos ca bolovanul …
    2.Mi se pare o prostie 🙂
    3.Ar fi bun , dar nu de dormit , sa te relaxezi cu o sticla de … ceva :))
    4.Imi face pofta de mancare … ;))
    5.E bun pentru petreceri cum au zis si ei , sa aibe loc tot familionul :))
    6.Ce eu nu pot sa pun un bec sub pat ?
    7.Da , corect pt iubitorii de carti ! 🙂 mie unul nu miar place !
    8.Sunt curios cat iti ia sal faci , fara sa indoi paginile ! :))
    9.Singura care mi sa parut mai normala si folositoare dar … cum spuneati , tiar trebui o facultate ca sa sti sa o des/faci
    10.Mie unul miar place … e ceva captivant , dar ne invata prea lenesi 🙂
    11.Iar o inventie pentru a lenevii mai mult ! inutila …
    12.Imi place ideea cu pernele … dar de unde atata loc ? il folosesti in loc de piscina in curte ? :))

  13. Da, interesante paturi, mai interesante decat o femeie cu sanii la nivelul ombilicului.Nu mai spun decat…Stela, Cristina, ce spuneti, facem inaugurarea impreuna? Promit sa fiu blajin, de dragul patului.

  14. BRO rullzzz!

    Adminule:
    O sa mai pun odata postarea caci cred ca in loc sa o stergeti pe a lui Elasexygagica care zice ca s-ar tavalii cu baietii prin paturi ca o catea in calduri la colt de gard mi-ati sters-o pe a mea fara nicio explicatie.

    Postarea mea propriu zisa incepea asa:

    Culmea paturilor(by deagle)
    Sa citesti un pat carte la lumina unui pat/canapea cu lampi.

    Si am mai zis ca imi place patul ptr. jocuri video/filme si cel carte.

    Nu am zis ca m-as … in ele.

  15. Am sosit aici pentru ca sa aflu despre patul care se face singur.Ce util ar fi unul pentru fiul meu ! Si pentru mine, ca m-ar scuti de neplaceri !

  16. CHiar frumos!Mi-au placut in special cel in forma de carte si cel in forma d ecuib.oricum, nici cel cu apa nu e de lasat deoparte…

  17. Mie mi ar placea patul supraetajat, daca l as castiga! Ar fi un cadou nemaipomenit de 40ani de casnicie.Dar……….pana a castiga ceva o sa mi cumpar un pat in rae!

  18. Am ceva de zis pentru admisul bloglui TPU :
    – Mie mia placut foarte mult aceasta postare, sper sa continuati cu de astea chiar daca nu are de afaceri cu activitatea TPU.

  19. Singurele care ma tenteaza sunt cel all inclusive si canapea cu pat supraetajat. Imaginatia mea deja ma ducea in pat si ma uitam la un film 3D :))

  20. Treziti-vaaaaaaaa nu mai visati,paturi verzi pe pereti.Fiti multumiti ca aveti un acoperis deasupra capului,ca pe jos poti pune si o rogojina.Trezeste-te ROMANIA.

  21. Ce de paturi! Voi comenta şi eu nişte paturi care îmi plac mai mult:
    1. Patul plutitor. Deci chiar pluteşte? Oricum…e tare,dar nu cred că s-ar putea dormi în el
    2. Patul cu apă. E mai mult ca să te relaxazezi în el vara,în timpul zilei.
    3.Patul cuib pare foarte relaxant,şi te face să crezi că eşti o păsărică.
    4.În ceea ce priveşte patul cu raze de lumină,e super ,dar te face să crezi că ai extratereştrii sub pat(cel puţin aşa mi se pare mie)
    Deci… preferatul meu e patul cuib.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.