TPU Blog

Dragilor, astazi avem cateva schimbari de natura tehnica despre care vrem sa va oferim ceva mai multe detalii.

1. Sectiunea de intrebari recomandate
Pentru ca vrem sa ne asiguram ca intrebarile cu adevarat interesante sau care cauta o rezolvare mai laborioasa nu se pierd printre cele conversationale, am lansat sectiunea intrebarilor recomandate. Aceasta a devenit noul homepage al site-ului. Daca vreti sa accesati intrebarile recente, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe tab-ul aferent.


Daca descoperiti o intrebare pe care o considerati potrivita pentru aceasta zona, o puteti propune prin intermediul formularului de rating.

 

2. Completarea obligatorie a profilului
Din dorinta de a optimiza cui si ce informatii oferim prin intermediul site-ului, seniorii nu mai pot raspunde la intrebarile utilizatorilor, cele din oracol sau posta intrebari pana nu isi completeaza integral profilul. Daca va doriti, aceste detalii despre voi nu apar pe site. Aici puteti face toate setarile necesare.

3. Utilizatorii inactivi nu mai primesc e-mail-uri
Utilizatorii care nu au mai activat pe site (nu au facut postari si nici n-ai dat click pe link-uri din e-mail) nu vor mai primi mail-uri din partea noastra. Pentru reactivare, e nevoie doar de un singur click din contul vostru.

4. Campul de text la cererea de prietenie
De acum, daca cineva va trimite o cerere de prietenie, exista posibilitatea sa va trimita si un text acolo. Il puteti vedea atat din contul vostru, cat si in mail-ul care va anunta de noua cerere.

5. Sectiune dedicata felicitarilor
In conturile voastre puteti vedea felicitarile primite si trimise pana acum, in sectiunea dedicata.

 

Daca descoperiti erori, ne-ar ajuta extrem de mult sa ni le transmiteti la contact@tpu.ro.

Alexandra – TPU

13 thoughts on “Noutati la TPU.ro

  1. Si sexul utilizatorului? Asta cand va aparea la profil? Sau v-ati gandit ca oricum utilizatorii TPU prefera sa fie cat mai misteriosi cu putinta?

  2. Sa fie si vizibil, doamna Elianna(analaubed). La ce folos sa completezi la pagina de editare a contului daca nu poti face o asemenea informatie vizibila?

  3. Ziua buna, dragii mei. Pentru mine, “din dorinta de a optimiza cui si ce informatii oferim prin intermediul site-ului” suna prea vag. Eu am trait oleaca si pe vremea lui Ceasca, am mancat si conspiratii pe paine dupa revolutie, deci am motive sa fiu suspicioasa cand unii vor sa afle date personale “din dorinta de a optimiza”.
    De pilda, in dreptul localitatii puteam sa scriu Satchinez, Sacoșu Turcesc sau Sculia, ca-s la o aruncatura de bat de mine. Care-i diferenta, pentru voi, daca am scris totusi Nițchidorf?
    Cu ziua si luna nasterii mele cum optimizati?
    Va rog, oferiti-mi lamuriri si promit sa ma conformez, completand cu sinceritate. Numai bine.

  4. Cu ocazia asta am aflat ca am peste 1.000 de felicitari primite si nu am raspuns la niciuna :)) (majoritatea sunt de la boys ) Si anul asta poate schimbati felicitarile pentru ca sunt ”brutto”.

  5. @Leo: Atunci cand promovam un eveniment sau un produs, vrei sa ne adresam acelora care se afla in publicul tinta. Locatia si varsta ne ajuta atunci cand trimitem newsletter-e sau afisam bannere pe site.
    De exemplu, atunci cand am promovat AdFel, newsletter-ul a ajuns doar la utilizatorii nostri din Bucuresti care se incadrau in limitele publicului tinta al evenimentului.

    Alexandra – TPU

  6. Pacat ca intrebarile recomandate sunt de cele mai multe ori votate la misto….
    partea cu mesajele in cererea de prietenie e chiar simpatica totusi.

  7. Optimizare, in capul meu, ar insemna ca, atunci cand vreau sa mut o intrebare, sa-mi si apara lista cu domenii. Nu de alta, dar, in ultimele doua zile, de 3 ori din 4 nu mi-a aparut.
    Sustin, in continuare, introducerea in lista cu pricina a domeniului TEME. Numai in lista, nu si in lista de domenii de pe site. Astfel, temele ar putea ajunge mult mai usor in neant, decat se intampla acum cand, degeaba raportez eu tema daca n-o mai vede/raporteaza nimeni altcineva.
    Desi, presupun ca, daca dispar TOATE temele de pe site, numarul de intrebari va scadea drastic.

  8. Bun, @Alexandra TPU, am inteles si-am completat datele, ia sa vad eu acum ce newsletter-e si bannere imi afisezi pe site, conform varstei si locului in care eu traiesc.
    Nu uita, o femeie care-si spune varsta sa reala, are curaj sa spuna orice :)) deci nu ma bombarda cu bannere si newsletter-e nepotrivite mie, daca eu v-am dat cu seriozitate datele mele, am de gand sa cer la fel de multa seriozitate inapoi.

  9. @Leo: agentia care gestioneaza bannerele de pe site va face targetarea, in situatia in care acest lucru e cerut de client.
    Cat despre newsletter-e, ele intra intre responsabilitatile noastre.

    P.S: la multi ani!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.