Salut TPU am un abonament de metrou pentru elevi si studenti(card contactless reîncărcabil), si mi s- a dezlipit complet folia pe care scria numele, un pic din cnp si seria de la card, l- am folosit...? (mai mult)
Buna TPU, am terminat clasa a 12 a iar dupa cloptel am fost la padure cu toti colegi am facut gratar iar cativa au luat bauturi alcoolice rom vin bere si majoritatea sau imbatat iar pe o colega a luat...? (mai mult)
Buna! as vrea sa imi cumpăr o minifreza sau o unealta multifuncționala dupa cum i se mai spune. am un buget limitat de 150 lei. as vrea ceva durabil si rezistent dar nu stiu ce sa aleg. niste idei? ...? (mai mult)
Salut. Cat durează sa iau permisul A1 la 16 ani?
Buna ziua! Sunt elev de clasa 12 - a ( PROFIL UMAN ) si vreau sa ma reorientez catre o facultate de informatica. Partea urata este ca foarte multe facultati de acest tip ( daca nu toate ) cer nota din ...? (mai mult)
Buna, dragilor. Am o infecție destul de urâtă și dureroasă la picior mai precis, la unghie, mereu am mers la medic sa imi scot unghia dar tot se repeta istoria. Ma doare extrem de rau, nu stiu sigur...? (mai mult)
Buna seara, vopseaua Wella Koleston (orice nuanta de blond deschis), deschide fara oxidant? Doar vopseaua?
De unde pot lua lentile de contact colorate?
Salut! Pentru pasionații de sală/gym rats, în Bacău ce sale de fittnes sunt si cam cat ar costa abonamentul? Calitatea aparatelor si greutăților cum sunt la sălile unde ați fost?
Salut TPU am un megan 2 cabrio cu motor de 2.0 benzina si vreau sa ii schimb basculele si ma gandeam daca pot pune bascule de la motorizarea de 2. 0dci ma gandeam ca fiind de diesel sunt mai rezistente...? (mai mult)
Cum pot acționa în instanță împotriva doctorilor sau unui spital întreg?Pe ce dovezi?Tatăl meu a fost la urgențe acum 5 zile, dintre care una dintre ele era duminică. Nu am un răspuns...? (mai mult)
Buna! Am o nelămurire sa zic așa. De cam 3 zile am avut o scurgere vaginală branzoasa puțin galbena spre alb, astăzi am vazut ca am avut o scurgere maro, nu am mai pățit niciodată așa. Înainte...? (mai mult)
In continuare fac sport intens și mănânc mai puțin și totusi nu dau un gram in jos, se acumulează grăsime in zona coapselor, deși par o tipă slabă, nu am rezultatele dorite. Care este cauza?...? (mai mult)
Salutare! Aveți idee cum se acorda cheia succesului? După ce se ia, mediile de pe toți anii sau cum se procedează?
Ziua buna! Exista un loc unde as putea da parti stricate de la un laptop?
Bună ziua pentru un teren de 5200 de MP: 400 metri lungime, 13, 5 metri lățime ce fel de proiecte "casă pot face" dacă poate cineva sa ma sfătuiască sa ma ajute" mulțumesc frumos
Fetelor, Pantalonii scurti de piele se poarta cu ștrampi sau fara?
Se poate sa fiu persoana juridica la o companie prin afiliere de marketing, dar și persoană juridică la propria mea companie, SRL (atât timp cât interesele și activitatea nu coincid)?
Salut, Pentru cei cu discromatopsie usoara se poate face cumva sa treaca analizele medicale pentru categoriile de permis C+ E? Am vazut pe net ca exista o clinica cu ceva aparat care iti poate da adeverinta...? (mai mult)
Ma pot apuca de antrenamente pentru fotbal, daca cand eram mic am avut dislocatie de sold? Dau funda
Ce poți face dacă ești o victimă a agresiunii sexuale?
Ce trebuie să faci pentru a preveni agresiunea sexuală?
Cum poți preveni agresiunea sexuală?
Tu știi ce este agresiunea sexuală?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Wordofthat999999 întreabă:
PandoraV întreabă:
Anonim00000000000000000 întreabă:
naomiarmeanu întreabă:
Salut, si eu am avut probleme mari de vorbire care au inceput pe la 4- 5 ani. Nu puteam deloc sa pronunt anumite cuvinte, in functie de litera cu care incepeau ( C, P, M erau cele mai dificile) iar...... (mai mult)
1. Trebuie sa accepti ca nu o sa mai fie in viata ta.2. Nu o mai cauti. Deloc.3. Cauti pe altcineva. E mult mai usor sa treci mai departe cand e altcineva care tine la tine.4. Iti vezi de pasiunile...... (mai mult)
Buna!Stiu foarte bine cum este sa te pregatesti pentru admitere la medicina (sunt student la medicina in anul 5 deja). Admiterea este un examen dificil nu din punct de vedere a materiei pe care o ...... (mai mult)
Citate din filme
Noi iti dam doua indicii: actorul si citatul. Tu trebuie doar sa ne spui in ce film l-ai auzit!