Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
3173570intrebari
Quiz-uri TPU
Ultimele intrebari
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
27 Oct
SATI 288.475AFISARI
186.891VIZITE
170.981V. UNICI

Cum aflu ce drivere trebuie sa instalez pentru placa video si placa de sunet? Stiam ca era o metoda, cautai un cod si il copiai pe google si iti dadea sait-ul producatorului si descarcai de acolo, dar nu mai stiu unde trebuie sa caut. Ma poate ajuta cineva? Dau funda.Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
 • 8 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • a răspuns:
  Ia-ti un driver detector si vezi acolo cum se numeste fiecare driver.
 • a răspuns:
  Incearcă device doctor pentru instalarea driverelor http://devicedoctor.com/download/DeviceDoctor_Bundle.exe., sau ca sa afli modelul plăcii de bază, video etc poți folosi programul http://download.fioriginal.ro/util/aida32.zip sau http://download.fioriginal.ro/util/everestultimate550.exe.
  explică (pentru dannyetlv):
  Am instalat Device Doctor, am gasit ce driver trebuie sa instalez dar nu gasesc unul care sa mearga. adica instalez driverul si nu functioneaza. inainte sa reinstalez windowsul mergea, si am acelasi windows ca inainte. Era o metoda: intram in Device Manager parca, si trebuia sa caut un cod sau un Id nu mai stiu exact, si il copiam intram pe google si gaseam ce trebuie si mergea. Dar nu mai stiu unde sa intru. Ma poti ajuta cumva?
  a răspuns (pentru robySz):
  Poate la device manager> click dreapta la device> properties>details>matching device ID sau Physical device object name. Ai windows xp?
  explică (pentru dannyetlv):
  Da, am Windows XP.
  explică (pentru dannyetlv):
  a răspuns (pentru robySz):
  IDE ATA/ATAPI și îți dă acolo chipset-ul plăcii de bază(dar nu Standard). Sau, poți descărca aida64 sau everest, programe ce îți arată toate detaliile despre partea hardware din pc.(belarc este gratuit).
  - Ascunde conversatia (5 răspunsuri)
 • a răspuns:
  Nu stiu nici eu cum