Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 7 Decembrie 2025 sunt:
Cum poti sa iti dai seama ca ai ajuns la oragsm?
Ce sa fac?:(( Deci. m`am desparti de prietenul meu:( De fapt el s`a despartit...nici nu stiu dc:-?:(( por si simplu.cum v-am spus.se purta ciudatapoi. m`am trezit ca mi-a dat igg pe mess si am aflat? (mai mult)
Ce parere aveti despre o fata virgina si una care numai este virgina?
Fantezieee:x:)) Hay sa ne distraaaaam:x.mdeah.o sa zice`ti ca`s neboona:)) Deci... voi ghiuciti la ce ma gandesc eu...si primiti funda:x 1.acasa sau in oras? 2.cu familia sau prietenii? 3.TPU sau? (mai mult)
Bunaaaa:* Am fost cu un baiat de prin martie dar ne'am mai certat si acum nu eram impreuna dar ne purtam ca si cand am fi fost.Eram cu el si un prieten.Si acel prieten l-a intrebat "Ti'ai baga mana in...? (mai mult)
Oi ce faceti cand va place de o vedeta? LA mine e complicat.imi place Craig Mabbit.:|. E tampesc, dar e adevarat.de vreo doi ani.:| solistul - http://www.youtube.com/watch?v=eH2OkPf4rMI app.este adearat...? (mai mult)
Buuna:)...[scuze categoria] Fundoaieee:x Am venit cu o noua intrebare:). pai eu stau pe chat`uri.si mi-am mai editat profilu. e foarte dragut:x dar vreau sa fie si mai dragut, mai frumos dar vreau site`uri? (mai mult)
Are ceva daca nu iau anticonceptionale dupa un avort? astept raspuns
Salut all :| hi5`ul meu e pe privat doar pr sa-l vada si vreau sa il vada toata lumea :)) sa nu mai dau acc... deci am inteles ca sus in dreapta confidelitate dar nu gasesc :|. help :| funda!
vreau si eu niste sfaturi, se poate? Uitati cum sta trebuie! Am avut un prieten de 5 luni.Aseara ne-am despartit din pricina ca eu eram indragostita de alt baiat si am recunoscut asta si in...? (mai mult)
E ceva ciudat ca un baiat de 16 ani sa mearga la farmacie sa cumpere prezervative?
Am o intrebare ce sa fac :-s? Eu am avut un prieten si ne-am despartit.Si in ultimul timp ne purtam ca si cand aeram impreuna dar nu eram.Acum a venit vacanta si nu ne mai vedem.Si eu sunt sigura cand incepe...? (mai mult)
Cine joaca barn budy.
Http://www.TPU.ro/dragoste-si-sex/salutare-all-vineri-vreau-sa-ma-duc-sa-mi-iau-o-pereche-de-adidasi-http-www-foot-locker-co-uk-products-fl-eu-basecatalog/ :D Mai multe raspunsuri.
In ultimul timp ma cert foarte mult cu prietena mea si plangem amadoi, desi ne iubim foarte mult ...nu stiu ce sa faca sa fie totul cu era mai demult
De ce defiecaredata trebuie sa te indragostesti, dau fundita?!
Help.am miine examen.si nu reusesc sa retin toata informatia. ce pot face ca sa memorizez texte mai usor si eficient?
Curiozitate: de ce moldovencele din Bucuresti sunt fitoase si "inabordabile", iar cele din moldova sunt asa cum e normal sa fie?
Cum pot să îmi fac o prietenă?
Cum se pot diminua neintelegerile, frustrarile dintre doua persoane, dar care se iubesc mult?
Cine ma ajuta si pe mine? ieri la maal am intalnit o fata. era extraordinara din punctul meu de vedere draguta, simpatik, frumoasa. am stat cateva clipe si ne'am privit in uchii unul pe celalalt. o placeam,...? (mai mult)
De ce nu au voie copiii sub 18 ani sa se uite la femei goale?
De ce nu au copiii sub 18 ani sa se uite la femei goale?
Am 13 ani jumate si sunt in clasa cu o fata care ma alinta si vrea sa ma tina de mana.Credeti ca ma place? funditaaa am mai dat lui didulici
Buna! Un baiat m-a placut si eu pe el dar nu am fost impreuna.Si-a facut prietena si tot imi spunea mie de ea.Eu atunci nu o cunosteam nu o vazusem. El nu prea mai venea pe la mine pe strada. Mi-a facut...? (mai mult)
A doua zi dupa ce mi-a trecut ciclul am facut sex cu prietenul meu si din nefericire si-a dat drumul in mine dar nu mi-a zis in fata deoarece ii era jena si mi-a zis o prietena pe care a rugat-o sa imi...? (mai mult)
Cum pot "sa bag o fata in patu meu"? Ea fiind innebunita dpa mine, insa sunt aproape sigur ca nu ar dori :|!, please raspunsuri serioase:))! MsK! :>
daca o fac prima oara, iar prietenul meu isi pune prezervativ, eu trebuie sa iau ceva anticonceptionale, sau ceva de genul? Vreau sa stiu acest lucru, pentru ca e important...? (mai mult)
Daca o fac pentru prima oara si prietenul meu va folosi prezervativ, trebuie sa iau si eu ceva anticonceptionale? :| help meeee.
In ultima vreme se intampla ceva ciudat cu mine:de cate ori il vad pe cantaretul meu preferat (marilyn manson)impreuna cu o fata incep sa plang fara sa imi dau seama. de ce?
Acum 3 luni am avut o intrerupere de sarcina iar acum vreau sa fac o ecografie si as vrea sa stiu daca se vede ceva? adica daca medicul poate spune ca am facut un avort sau ceva de genu! DAU FUNDA
Buna seara.Am si eu o problema:| Astaseara am fost in oras am mancat si am fumat...de obicei cand fumez prea mult imi mai venea sa vomit dar nu vomitam.Acum 3 saptamana am avut ultimul contact sexual.? (mai mult)
Cum poti uita cel mai repede o persoana pe care o iubesti?
As vrea sa stiu cum stiu cand o fata ma plac. Este din clasa mea si am mai fost imp acum un an timp de patru ani si ne-am despartit dar mie inca imi mai place de ea mult si cred ca si ei ii place...? (mai mult)
Acum 1 an am cunoscut un baiat.am avut o rel de 6 luni, a fost primul baiat din viata mea, iar in martie anul acesta ne-am desp prin simplul motiv ca m`am dus cu o prietena la film.De atunci nu m`a mai...? (mai mult)
Va rog eu mult dati`mi si mie un cont de Metin2, daca nu il mai folositi de lv mai mare! Dau fundita! Si raman dator!
As avea si eu o intrebare.Imi place de un baiat care ii la aceeasi facultate ca si mine ( adica la medicina eu anul 1 el anul 3). El mi-a dat semne ca ii place si lui de mine si intr-un final am ajuns...? (mai mult)
Salutare all :) Vineri vreau sa ma duc sa-mi iau o pereche de adidasi: http://www.foot-locker.co.uk/Products/FL_EU_BaseCatalog/Model/adidas-Hardcourt-Mid-45.aspx?VariantID=314522294504070 (Exact modelu'...? (mai mult)
Miam facut cont pe imvu si acum pe ecran imi scrie mozilla firefox dar cand dau click pe el nu-mi mai apare google imi apare imvu. cum fac sa-mi apara din nou google direct? Am sters imvu de pe ecran dar...? (mai mult)
Cum pot sa uit de persoana iubita funda!
As dori sa ma ajutati, in special voi, fetelor. Am 15 ani si nu am avut nicio prietena, oare din ce cauza? Imi puteti da niste sfaturi? Eu nu prea am curajul sa le spun ca imi plac.
Buna TPU:x Am si eu o poveste: Acum mai bine de 8 luni, m-am despartit de baiatul cu care am fost aproape 2 ani.Despartirea a produs-o el. ma ameninta ca se sinucide, imi vorbea urat, ma jignea, ma...? (mai mult)
La ce se refera o FATA cand zice ca alt lucru nu o intereseaza decat doar pe mine? (mai demult am vrut sa fim impreuna da o zis mai bine friends ca n-ar rezista relatia mai mult de 2 sapatamani)
De ce baietii sunt cei care "alearga" mereu dupa fete? depe nu se intampla totul in sens invers?
Buna Miam facut cont pe imvu si acum cand intru pe net in loc sa intru pe google direct scrie imvu. am sters si jocul dar degeaba. cum fac sa fie ca inainte? plz help. e urgent mersi mult funa si scuze...? (mai mult)
Hi am si eu o problema:( si am nevoie de ajutor. eu am un prieten pe un joc de vreo 3 luni.tzin foarte mult la el :(( dar astazi am vorbit cu un prieten de a lui de pe joc care il cunoaste de 2 ani. mi-a...? (mai mult)
Cum vrajesti o fata? cam stupida.intrebarea.
Imi place de un baiat, dar el sufera dupa o fata cu care a mai fost. Ea nu tine la el pentru ca acum este cu cel mai bun prieten al lui doar ca sa-l faca pe el sa sufere. I-am zis ca imi place...? (mai mult)
Hi TPU! imi pare rau ca postez aici desi e cea mai vizitata categorie dar morrr de nervi eu am avut o carie, o gaura micuta in mijlocul dintilor din fata cei de iepuras sa zic asa iar acum am muscat din...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
4andrea567 întreabă:
Vlad69000 întreabă:
JohnnyBravo123 întreabă:
Bavarezul74 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ariana Grande
Esti un fan adevarat al Arianei? Cat de multe stii despre ea?