Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 1 Septembrie 2025 sunt:
Am o problema mare spun eu.sunt cu prietenul meu de 3 ani iar amicul lui e innebunit dupa mine imi spune ca ar face orice sa fie cu mine, avand si ella randul lui o relatie de 8 ani.ma tine asa de 2 ani...? (mai mult)
Cum va alintati iubitul/iubita? ei cum va alinta?
Pareri despre poza mea?
Cum pot cuceri un baiat`? funda;:*
E bine sa te implici serios in viata virtuala? sincer vad doar persoane ipocrite majoritatea m-am implicat o data si am suferit voi ce credeti?
Cum se saruta frantuzeste?
Buna de vreo doua luni m-am despartit de prietenul meu de fapt el mi-a dat papuci dar ma rog nu conteaz! tot timpul imi sta gandul la el! tin sa precizez ca tin inca la el! cum as putea sa il uit? pls...? (mai mult)
Am 7 cm penisul la 12 ani credeti ca e prea mic?
Hey. vreau sa va povestesc ceva:-...? (mai mult)
Cum cuceresti o fata care cu un an mai mare ca tine?
Oare sunt sexy? fundita nr:1
Buna prieteni...imi da si mie cineva ceva informatii mai interesante si mai noi despre "Impactul masinilor/motoarelor termice asupra mediului ambiant"? merci mult funda:) (scuze categoria, e cea? (mai mult)
Heiii, aveti idei niste texte, fraze & co pentru partenerul vostru? gen imi place cand te joci cu degetele prin parul meu, imi place cand stam amandoi.etc, te iubesc pentru ca. stiu ca nu e fain sa...? (mai mult)
Ce sa fac sa numai fiu asa nervoasa? De fiecare data cand vb cu prietenul meu, trebuie sa tip la el, sau sa fac ceva gresit.Si mi-e teama sa nu-l pierd.:((
Hey! Care este cel mai nebunesc lucru pe care l'ati facut pentru persoana iubita?
Funda:Heyy, plac un tip pe care l.am cunoscut in drum spre casa. E vecin cu mine si e ff dragut. In statie ma tot bulgarea dar acum kn l.am rugat sa n. o mai faca s. a oprit, dar a mai incercat sa ma...? (mai mult)
Cat costa Miles to go, cartea lui Miley Cyrus?
Am fost impreuna cu un baiat 1 an. El nu a insistat sa facem sex...sau ce vor baietii in general:-J era baiatul perfect pentru mine...si intr-o zi am decis ca trebuie sa o facem! El mi-a propus ziua si? (mai mult)
Doamne nu stiu ce sa fac:( o f buna prietena de'a mea, e cu 3 ani mai mica ca mine, are 14 si are un iubit de 19 ani :| stiu ca e km mare diferenta, dar stiti voi: dragostea nu are varsta :-@ insa...? (mai mult)
Am si eu niste probleme cu prietenul meu... Suntem impreuna de vreo saptamana si deja ne-am certat. sa va povestesc ce s-a intamplat. Am fost intr-o seara pe deal si a fost f frumos. apoi el mi-a? (mai mult)
Stiti cum se numeste programul acela de scurtezi melodiile? Fundi:x
Cat a durat cea mai lunga relatie a voastra? :) A mea 8 luni! :)
Daca ar fi sa dati timpul inapoi pentru un singur lucru, care ar fi acela? Incep eu: As da timpul inapoi pentru a accepta sansele carora le-am dat cu piciorul, pentru ca am fost prea timida. Funda!...? (mai mult)
vreau s stiu si eu mai multe informatii despre Atv marka BEMI 240cc... ofer fundita :X scuze d categorie:D
Urgent! De unde pot lua mass-urile acelea cu Ce ai vrea de la mine 1)Un pupic etc! Fundita
Va rog din inima sa ma ajutati.pe bune :(:(:( m-am impakt cu fostul prieten cu care am stat 3 ani si sambata implinim 2 saptamani de cand suntem iar impreuna :( faza e ca totul merge rau.primele zile au...? (mai mult)
Salutare TPU, din nou eu vreau sa va cer o parere, eu cu prietenul meu ne-am despartit, cu toate ca-l iubesc enorm, mai vb din cind in cind pe mess, dar nu-mi rs permanent, nu demult prietena mea...? (mai mult)
Spuneti-mi cele mai stupide intrebari care va trec acu' prin cap...scuze de categorie dar e cea mai vizionata... funda la cea mai stupida intrebare
BUna.Fostul meu prieten si primul de asemenea o place pe prietena mea buna.Aceasta la ales pe el si a zis ca ramane cu el nu cu mine.Eu i-am zis ca el urmareste doar sa se culce cu ea ceea ce a urmarit...? (mai mult)
De ce credeti ca omul in general are nevoie de dragoste, de iubire, sa simta ca este iubit de cineva drag si la randul lui sa simta nevoia de a iubii alte persoane, aici ma refer atat la simplul sentiment...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Ellie White - Nu te mai vreau?
Buna TPU am vb cu un tip 2 ani app si acum de 10 luni incoace nu mai sunt cu el si el nu ma lasa in pace ii trim sms lu taikmiu si ii zice tot felul de chestii prostii si normal ca tata il crede i-am povesttit...? (mai mult)
La ce va ganditi in acest moment?
Deci am fost cu prietenu meu 2 luni fara 3 zile si de vreo 2 saptamani nu ne mai vazusem (doar noi 2, suntem in aceeasi clasa) deloc. Inca se uita la mine si inca da semne ca ma place. Aseara am zis hey...? (mai mult)
Tipul cu care am fost 2 ani si 2 luni, l-am prins ca o "ardea aiurea" cu alte fete, se ajunese la nr de tel, id secret sa nul stiu eu, le spunea ca nu are prietena.acum eu sufar ca proasta dupa el,...? (mai mult)
Ce sa fac? Unui baiat de care imi place. ii place si colegei mele. Dar nu stiu ce sa fac...Azi am fost undeva.si el s-a pus pe scaun langa mine si in spatele colegei mele.Tot vb cu el aman2. Se vede ca? (mai mult)
Va rog sa ma ajutati! Este vorba despre fostul meu iubit: Deci ma baga in seama cand are chef? Cand m-am despartit de el am stabilit sa ramanem prietenii si a doua zi asa am facut vorbeam eram prieteni,...? (mai mult)
Ce nu va place intr-o relatie?
Cum v-ar placea sa fie iubitul/iubita voastra? ca aspect fizic dar si ca si caracter.
Buna tot eu sunt.am revenit pentru ca nu stiu ce sa fac.stau si ma gandesc pun in balanta tot ce am petrecut cu prietenul meu in acesti 4 ani de zile.si aveti dreptate? dar ce sa fac? simt ca nu il mai...? (mai mult)
Cum se numeste programul care deschide orice format video? Multumesc anticipat.
Fundiitsa! Spuneti-mi cateva colinde cantate de Stefan Hrusca, Fuego sau altele Va rog! Dau funda! Scuzati categoria dar este cea mai vizitata
As vrea sa-mi incep viata sexuala e bina ce putin eu asa simt. Am 16 ani
Hello! Situatia e in felul urmator: pe 13 nov am incercat sa fac sex cu iubitul meu (mai incercasem inainte, dar eu fiind virgina, dureri etc nu am mers niciodata pana la capat, n-am sangerat etc.)...? (mai mult)
Imi place de un baiat pe care nici nu il cunosc. El este colegul celei mai bune prietene a mea.Prietena mea vrea sa-mi faca cunostinta cu el dar el nu prea iese din cls si ea nu vreau sa ii spuna ca o fata...? (mai mult)
Ce inseamna termenul "iubire"?
Dau fundita pentru cel mai folositor raspuns! Am 17 ani 1, 65 cm si 65kg...Sunt grasa, stiu asta.Prietenul meu vrea sa imi incep viata sexuala cu el si lui ii place cum arat. Dar mie imi este rusine? (mai mult)
Am 16 ani si iubitul meu vrea sa duca totul la extrem. Am fost la restaorant si m-a dus la baie. Am fost cu parintii lui si el ia cerut mamei ei un prezervativ si ea a scos din poseta unul. mai intai m-a...? (mai mult)
Imi place un baiat.Da.Imi place.Il am in lista de messenger si nu am vorbit DECAT cum te cheama si punct. Vreau sa-l abordez cumva.Nu stiu cum.Tocmai ce s-a despartit de prietena sa. E timpul sa imi fac...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
hapaglloyd1988 întreabă:
Ion1989 întreabă:
RAY întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre caini
Cat de multe stii despre cel mai bun prieten al omului?