| anonimaaaaaaaaaaaaaaaa a întrebat:

Buna TPU ..am si eu o nelamurire. iubitul meu mi.a bagat degetul in vagin.a intrat tot...e posibil sa numai fiu virgina? Sau doar cu penisul sau ceva gros te poti dezvirgina?

11 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Virginitatea se pierde la primul act sexual cu un partener. În ultimul timp, acest act sexual a început să nu mai fie efectuat doar prin pătrunderea penisului în vagin - așadar, din acest punct de vedere, cu siguranță NU mai ești virgină. Dacă te referi doar la pierderea membranei himeneale, asta e mai greu de spus, fără să aruncăm o privire la locul faptei. Așadar, ai putea s-o faci și singură, folosind o oglindă.

| pietrean a răspuns:

Marusia,cred ca esti o fetita, destul de micuta.Dar si neinformata.Asa ca,inainte de a face alte traznai,te rog,sa studiezi cam tot ce tine de:cat tine un ciclu menstrual normal,cand se produce menstruatia si de ce,despre ovare,ovulatie,cand se elimina cate un ovar,cat traiestie, despre lichidul preejeculator si spermatozoizi, cat traiesc acestia, cand se produce fecundarea si unde.
Dar sa revin la ceea ce ai intrebat:daca "a intrat de tot"degetul "iubitului" tau(cati ani o fi avand?), mai mult ca sigur nu mai esti virgina.Adica ti s-a rupt himenul, in cel mai tampit mod.Citeste cate ceva si despre HIMEN si asa te lamuresti singura.
De nenea Google, chiar nu ai auzit? Acolo poti afla multe fara a te mai chinui sa citesti carti.

| Hαppiηеss a răspuns:

Virginitatea ti-o pierzi in momentul in care ai un contact sexual.
Daca te referi la ruperea himenului, da sunt cazuri in care acesta se rupe si daca iti introduci un deget in vagin depinde si de rigiditatea lui.
Insa nu este indicat sa iti bagi degetele in vagin pentru ca te poti alege cu o infectie, degetele/mana sunt pline de microbi.

| pietrean a răspuns (pentru Hαppiηеss):

Fata mea, te poti dezvirgina cu orice! Nu depinde de obiectul cu care ti se rupe himenul.

| TheEyes a răspuns:

Buna.Sa te poata dezvirgina are nevoie de un penis de vreo 20cm aproximativ, si da, trebuie ceva nu foarte gros, ceva potrivit.Acum depinde. Daca incepi sa ai tendinta de a ejacula, dorinta de facut dragoste, etc atunci da, este posibil sa te fi dezvirginat.Dar parerea mea este ca nu este posibil sa dezvirginezi o fata cu degetul.Sa fim seriosi.Baftawinking

| JohnnyBi a răspuns (pentru TheEyes):

De unde ma 20 cm pentru dezvirginare? Ii rupe himenul si un penis de 12 cm. Si poate sa se dezvirgineze si de la deget. Himenul unei femei este elastic. Rividitatea sau elasticitatea prea mica a acestuia poate fi un motiv de dezvirginare. Cum regula e primul contact sexual, exceptiile pot fi de la masturbare vaginala sau chiar sa ramana virgina dupa mai multe contacte sexuale.

| pietrean a răspuns (pentru TheEyes):

Tu ai gandit sau macar din curiozitate te-ai informat, cand ai postat raspunsul?

| Waffen18 a răspuns:

Virginitatea se pierde cand ai facut sex cu partenerul ( contactul sexual )

| pietrean a răspuns (pentru Waffen18):

Baietel,vad ca deja ai dat de "gustul"fetelor! Asa ca, mai studiaza mult, inainte de a fece ceva riscant, in necunostinta de cauza.
Virginitatea se poate pierde si in alte conditii, nu doar la PRIMUL CONTACT SEXUAL!

Răspuns utilizator avertizat
| anonimaaaaaaaaaaaaaaaa explică:

Din moment ce nu mi.a curs nici un pic de sange ....si mai ales ca daca incercam normal ma doare foarte tare