Dar tu ca i faci sex oral ce i provoaca? el ar face sex oral daca ar fi fata? n-am cuvinte e aiurea, stati impreuna de ceva timp cum sai fie scarba de tine, omul ala te iubeste oare? sau sta cu tine pentru sex?
Nașpa. Dar mna, asta e! Și fosta făcea cu greu un oral, pe când de primit, ar fi primit oricând. Asta e, unii nu pot da înapoi ceea ce primesc. Și e păcat, dar n-ai ce le face.
Lasa-l. E clar ca sta cu tine doar pentru sex, pentru ca nu are alte variante mai bune sau macar nu ii mai face nici tu, chiar daca iti place. N-ai si tu deloc orgoliu? Oricum relatia nu are viitor din moment ce voi aveti gusturi sexuale diferite
Nu ai ce face. Unii se simt oribil si sunt aproape sigura ca din cauza ca se simte el prea mandru ca sa stea cu capul acolo.Ori ii spui ca nu mai faci nici tu(ca pana la urma tu de ce sa te simti"oribil") ori accepti asta...nu poti obliga omul sa faca ce nu ii place.
Spalate la vulva si inainte de sex oral puneti niste miere sau gem ce are mam ta in dulap si dai cu mult parfum si spray de muste sa moarata toate mustele si o sa ii placa crede ma eu asa am facut
Nu stau cu mama si e evident ca imi fac un super dus inainte. Nu am probleme de igiena, asa ca asta nu ar fi un motiv pentru care el nu e prea incantat de a si oferi, nu numai a primi.
E absolut normal sa te simti aiurea dupa aceste vorbe, dar nu ai ce ii face. Crezi ca merita sa pui capat acestei relatii pentru acesta faza?
Amaliaaaalala întreabă: