| Balea_Alina_1996 a întrebat:

Aş vrea şi eu exemple de căţei care să mi se potrivească mie. Sunt zodia taur, sunt optimistă ţin cu dreptatea, ador animalele şi sunt foarte energică, cel puţin aşa îmi spune lumea.

25 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Alina, mama, îți iei un animal, pentru că ți-e drag și vrei (și poți) să ai grijă de el, să-l iubești, nu pentru că îți spune zodiacul sau cineva de pe un site de socializare.
Decât așa, mai bine deloc.

| Darkmagic a răspuns:

Tu iti cumperi un animal, in functie de zodia in care te-ai nascut? laughing
Iarta-ma, dar in cazul asta adauga la descrierea ta, ("optimism, tinutul cu dreptatea, adoratul animalelor, energia" etc...) si egoismul. happy
Alege pur si simplu un caine care sa-ti placa si iubeste-l. Atat.
Ar fi destul de absurd sa-ti "alegi" si copilul, cand vei devenii femeie...sau plantele din apartament, tot in functie de nebunia care poarta numele de horoscop. happy

| Balea_Alina_1996 explică (pentru Darkmagic):

Mă scuzi. Dar "taurul" înseamnă pământ, aşa se traduce.Şi am citit că animalul care se potriveşte acestei zodii este căţelul, căţelul cu talia mică. Ceea ce este adevărat ("s-a nimerit"), îmi plac cîţeii de talie mică. La asta m-am referit. Eu am întrebat ce rasă de animal mi s-ar potrivi nu ce copil sau ce plantă îmi voi alege sau ce ai scris tu acolo.Să ştii, eu, obişnuiesc să mă informez înainte să deschid gura, în cazul tău să scriu un comentariu. O zi bună!

| Balea_Alina_1996 explică (pentru Balea_Alina_1996):

Am făcut mici greşeli, îmi cer scuze. :"căţeii"; "zodi".

| Darkmagic a răspuns (pentru Balea_Alina_1996):

Alina, imi pare rau ca te-am suparat, insa daca tu crezi ca destinul ne este stabilit ori "scris" in pozitia unor constelatii pe cer si in pozitia planetelor in raport cu acele constelatii...este strict problema ta.
Doresc doar sa-ti atrag atentia ca acele constelatii care dau numele zodiilor NU au existat dintotdeauna, si in mod logic, NU vor exista intotdeauna. Despre planete nici nu mai aduc vorba... Neptun a fost descoperita prin anul 1840, Uranus prin 1780, etc. Pana la aparitia si studierea miscarilor lor, "horoscopurile" erau ceva mai sarace, right? happy
Cand o stea din constelatia ce da numele zodiei tale, zise "a taurului" se va stinge sau pur si simplu isi va schimba locul, vrei sa banuiesti ce se va intampla? happy
O sa vina iute un "astrolog" istet, se va uita repede la noua forma si va decreta: "Toti cei nascuti in perioada 21 aprilie - 21 mai, nu mai sunt tauri ci...castori! Un semn de apa foarte reusit...etc".
Succes in gasirea catelusului pe care ti-l doresti dar incearca sa nu-ti mai raportezi existenta in raport cu niste..."semne".

| NOname a răspuns (pentru Darkmagic):

Cam asta s-a și întâmplat deja și m-am amuzat teribil.

- http://www.tpu.ro/......arsator_3/

- http://www.tpu.ro/......otul-este/

| Darkmagic a răspuns (pentru NOname):

happy Eu sunt rac. As putea sa pun intrebarea, cati dintre cei care mi-au citit postarile de pe TPU, isi dau seama ca sunt sensibil de fel, si dau pe dinafara de romantism?
Pai...nimeni. big grin
Astrologii asociaza tipurile comportamentale zodiacale numai societatii moderne, ca sa nu se faca de ras, te asigur ca daca ar aplica aceste tipologii unor triburi de primitivi din jungla amazoniana, ar avea mari probleme. happy
Daca ma contrazice vreun astrolog, il invit sa-mi raspunda cam ce "zodii" utilizau locuitorii Americii de sud, toti acei maiasi, incasi sau azteci...dat fiind ca pana acum cateva sute de ani, foloseau saracii...cu totul ALT sistem calendaristic. big grin
Nu-i mai pomenesc pe romani cu ale lor calendare iulian, gregorian, etc. big grin
Ma repet:
Daca maine se descopera in sistemul nostru solar o noua planeta, (asa cum s-a intamplat cu Neptun, Uranus, Pluto etc), astrologii or s-o includa repede si pe aia in "destinul" nostru, inventand iute niste "intamplari" din viata de zi cu zi, "intamplari ce tin neaparat" de pozitia respectivei planete in raport cu vreo constelatie... big grin
Niste neni isteti, au inventat zodiile...ca sa ne ia banii, cam asta e. happy

| NOname a răspuns (pentru Darkmagic):

Da, cam așa e.
Dar cel mai bun argument mi se pare cazul copiilor de la "Kate plus 8".

http://tlc.howstuffworks.com/tv/kate-plus-8

http://www.youtube.com/......p?/results

Șase copii născuți în aceeași zi, educați similar și crescuți în același mediu, dar cu personalități extrem/uimitor de diferite.
Sunt în afara oricăror zodii, tipare...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Beagle-necesita foarte mult timp si atentie pentru dresaj
Brac de weimar(sau ceva de genu)
brac german
labrador
golden retriver
bison maltez
westy terrier
jack rusel terier
border clollie(cei mai inteligenti caini)
flat coated retriever
cocer
fox terrier de companie
akita inu
coker spaniel

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cativa dintre ei sunt mici
iti propun un westy

| Balea_Alina_1996 explică (pentru anonim_4396):

Vai, Ştiu şi westie îmi place mult. Chiar nu ştiu ce să aleg.

| ParadiseCaroline a răspuns:

Nu cred ca iti cumperi un caine in functie de zodie sau locul in care locuiesti(casa/apartament). Sunt sigura ca aunci cand o sa il priveti o sa te "indragostesti" de el si o sa spui ca este al tau.Eu am un caniche foarteeeee jucaus si crede-ma este o rasa inteligenta(deschide usa de la casa etc) e haioasa.Mie nu imi plac rasele mici acum depinde ce preferinte ai tuhee hee

| Balea_Alina_1996 explică (pentru ParadiseCaroline):

Am avut caniche, pitic. Mi-a murit din păcate a călcat-o maşina. Se numea Karra.

| ParadiseCaroline a răspuns (pentru Balea_Alina_1996):

Atunci sigur ti se potrivesc caini mai pufosi si jucausi.Cred ca ti se potriveste un Cocker Spaniol sau King Charles Spaniol.

| Balea_Alina_1996 explică (pentru ParadiseCaroline):

Da, chiar că. îmi palc cokeri :*

| Peter28 a răspuns:

Labrador sau Beagle sau un Bichon Frise

| ILŞMM a răspuns:

Cred că ți se potrivește un Malamut de Alaska, sau un bichon. puppy dog eyes

| Balea_Alina_1996 explică (pentru ILŞMM):

Îmi plac ambel, mulţumesc. Dar nu pot să mă decid. Vreau să vă anunţ, că am uitat să specific şi că îmi plac câinii de talie mică.

| ILŞMM a răspuns (pentru Balea_Alina_1996):

Nu-i nimic, te gândești tu.

| gabreanu a răspuns:

Bichon Frise

| ßąßii a răspuns:

Ti s-ar potrivi un Bichon Maltez! Sunt foarte jucausi si energici!:*

| Balea_Alina_1996 explică (pentru ßąßii):

Şi eu cred. Însă uite-te la răspunsurile de mai sus. Mi se potrivesc multe rase şi nu ştiu ce să aleg. O să mă consult şi cu părinţii poate şi cu prietenii.

| TheodoraaIrinna a răspuns:

Cred ca tie ti s-ar potrivi un bichon. Si eu amlove struck. Sunt foarte energici si iubitori, dar trebuie sa ai mare grija de el. Costa cam 15 milioane:*Sper ca te-am ajutat`.

| Balea_Alina_1996 explică (pentru TheodoraaIrinna):

Da, mulţumesc. Mă gândeam vara asta să-mi cumpăr unu. Maltez.

Întrebări similare