| Cristian_David_1994_i8bq a întrebat:

Salutare,
Maine e Pastele asa ca vin cu o intrebare cat se poate de serioasa: alcoolul din friptura de miel facuta in tava la cuptor, intra in sange? Maine voi fi legat de autoturism iar unde voi merge se va servi asa ceva. Nu intentionez sa inghit nici macar un strop de alcool pana nu termin cu masina, asa ca vreau sa stiu ce se intampla cu vinul din friptura.
Multumesc happy

5 răspunsuri:
| boborock2011 a răspuns:

Nu cred ca ar fi vreo problema, grasime de regula incetineste alcoolul...acum nu stiu ce sa zic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Serveste friptura.Vinul se stinge odata fiert cu friptura si cindimente.Nu mai are concentratie.

| alessia5158 a răspuns:

Alcoolul este mai volatil decat apa! Adaugat in manarea care fierbe se va evapora mai repede decat apa. Deci, nu-ti face griji---Pofta buna!

| darrio2007 a răspuns:

Nu vei avea probleme.Alcoolul doar fragezeste carnea si isi pierde taria.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Se pune doar un pahar de vin si ala slabit prin fierbere.

Întrebări similare