Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
2848612intrebari
Ultimele intrebari
StarShinerS
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
24 Ian
SATI 358.894AFISARI
183.104VIZITE
159.117V. UNICI
18 Ianuarie 2013
tudorviorel intreaba:

Stie cineva ce rugaciuni trebuie sa faci pentru a scapa de ghinion si a atrage norocul de partea taUrmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
 • 15 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • 18 Ianuarie 2013 21:27
  Thunderstruck a răspuns:
  Ai 41 de ani si crezi in dumnezei, spiridusi, noroc, semizei, ghinion? Wtf?
 • 19 Ianuarie 2013 04:12
  zăGhost a răspuns:
  Sa ai incredere ca se va intampla si sa fii optimist.
 • 18 Ianuarie 2013 17:50
  4b a răspuns:
  Rugaciunea vine din inima nu trebuie tocita.
  Binele e de partea ta atata timp cat il dorestiwinking
  Numa' bine
 • 18 Ianuarie 2013 19:29
  RAY25TM a răspuns:
  Da vointa de a crede in tine nu in fantezi
 • 18 Ianuarie 2013 15:14
  Aragorn5 a răspuns:
  Nu trebuie sa faci nicio rugaciune. Nu exista noroc si ghinion. Fii mai atent la lucrurile care se intampla in jurul tau si la actiunile pe care le savarsesti.
 • 19 Ianuarie 2013 01:56
  andreiush25 a răspuns:
  Da...uite una mai buna smug
  Stie cineva o rugaciune care te scapa de munca si iti aduce bani si averi la tine acasa prin curierat?big grin
 • 18 Ianuarie 2013 18:06
  yanira4u a răspuns:
  Trebuie sa dai multi mai la biserica si mai ales popilor.si trebuie sa pui multe lumanari, bagi matani, si mai ales sa bati cruci de fiecare data cand treci prin fata unei biserici.norocul ti.l faci cu mana ta, nu sta in nici o rugaciune.totul e in mintea ta.
 • 18 Ianuarie 2013 18:50
  tudorviorel explică:
  In primul rind eu nu na rog sa mi dea cineva de pomana.eu sint electrician si instalator de meserie si de ceva vreme nu mai gasesc ceva de lucru s au colaborare cu firme si societati.din aceasta cauza acum nu mai am cu ce sa mi platesc rata la banca.
  18 Ianuarie 2013 20:33
  besleaganicolaecosmin a răspuns (pentru tudorviorel):
  Incearca altceva
  18 Ianuarie 2013 20:36
  tudorviorel explică (pentru besleaganicolaecosmin):
  Ce anume sa incerc
  18 Ianuarie 2013 22:21
  Hope77 a răspuns (pentru tudorviorel):
  Daca nu te sperie gandul si daca n-ai constrangeri care sa te retina in RO, ia-o spre Vest, dincolo de hotarele patriei. Electricienii sunt de obicei bine platiti peste hotare.
  La mersul lucrurilor din RO, nu trebuie sa iti pui lipsa activitatii pe seama ghinionului. Sunt multi factori (si interni si externi) care fac din RO o tara slaba din punct de vedere economic. Pentru ca amintesti de rugaciune, roaga-te sincer lui Dumnezeu, cu propriile cuvinte, sa te lumineze ce e bine sa faci si incotro sa apuci. Acolo unde noi nu vedem cale de scapare, exista cel putin o mie de solutii. Problema e ca uneori solutiile Lui nu se potrivesc cu planurile noastre (multiple experiente personale mi-au confirmat si asta).
  18 Ianuarie 2013 22:33
  tudorviorel explică (pentru Hope77):
  As pleca si miine dar unde.nu gasesc un contract legal
  19 Ianuarie 2013 10:35
  Hope77 a răspuns (pentru tudorviorel):
  Vezi, aici e una din limitarile pe care ni le aplicam personal. uneori trebuie sa "iesi afara din barca si sa pasesti pe apa", ca si Petru. asta nu inseamna ca trebuie sa lucrezi la negru/ilegal in tari straine, ci sa iti asumi niste riscuri si sa faci pasi intr-o directie fara a avea neaparat "plasa de protectie" vizibila (pentru o plasa de protectie avem toti din partea lui Dumnezeu).
  acum patru ani am "iesit din barca". nu e usor. trebuie sa fii pregatit pentru ce e mai rau. iar dupa "botezul" inceputului intr-o tara straina, incepi sa simti ca ai si pamant sub picioare, nu doar apa
  pentru UK pot sa iti dau niste piste pe care mie nimeni nu a vrut sa mi le dea cand aveam mare nevoie de ele.
  trebuie insa sa fii pregatit mental si moral sa faci fata la situatii dificile
  - Ascunde conversatia (5 răspunsuri)
 • 19 Ianuarie 2013 10:35
  riri2 a răspuns:
  "Este încrederea în noroc inofensivă? Aşa considerau unii israeliţi din antichitate. Ei credeau că norocul le putea aduce prosperitate. Cum privea Adevăratul Dumnezeu această concepţie?
  Prin intermediul profetului Isaia, Dumnezeu le-a spus: „Voi sunteţi cei ce l-aţi părăsit pe DOMNUL, cei ce aţi uitat muntele meu sfânt, cei ce pregătiţi o masă pentru dumnezeul Norocului şi cei ce turnaţi până la refuz vin amestecat pentru dumnezeul Destinului" (Isaia 65:11). Dumnezeu consideră credinţa în noroc o formă de idolatrie, iar idolatria nu este compatibilă cu închinarea adevărată. Credinţa în noroc presupune încrederea într-o forţă imaginară, nu în adevăratul Dumnezeu.

  Deci: roaga-te sincer, din inima, lui Dumnezeu, spunandu-i toate grijile si problemele tale si roaga-l sa te ajute, sa te indrume, ca sa poti sa-ti intretii familia si sa traiesti decent.
  Daca esti sincer interesat de ajutorul divin si doresti mai multe informatii despre rugaciune si cum trebuie sa te rogi pentru ca Dumnezeu sa-ti raspunda la rugaciune, citeste aici:
  http://www.jw.org/ro/publicatii/carti/Ce-%C3%AEnva%C5%A3%C4%83-Biblia/Apropie-te-de-Dumnezeu-%C3%AEn-rug%C4%83ciune/

 • 18 Ianuarie 2013 16:41
  BeautySunshine a răspuns:
  Buna, in primul rand nu trebuie sa te gandesti initial la o rugaciune doar pentru a scapa de ghinion sau a aduce norocul de partea ta. rugaciunea si credinta in DUmnezeu trebuie sa o ai in tine si spunan-d rugaciuni si sa te inchini mereu, nu doar cand e nevoie...dar orisicum este foarte bine de citit Paraclistul Maici DOMNULUI in fiecare zi