anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care e proportia optima de visine, alcool si zahar pentru visinata?

5 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Exemplu/la o damingeana de 50 de litri, se pun visine an proportie de 60 la suta, zahar 3 kilogrami apoi se pune alcol.

| machupicchu a răspuns:

Pui visinile cu zahr(3kg.visine- 2 kg zahar-daca vrei visinata dulce), lasi 12-24 ore pentru a se forma cat mai mult sirop, dupa care pui 2-3 litri de alcool 45-60 grade(lasi cel putin 7 zile), iar dupa ce o consumi, pui iar 2-3 litri si tot asa, pana cand se stafidesc de tot visinile.Se tine recipientul la intuneric si racoare, nu rece=frigider)...Succes.

| machupicchu a răspuns:

Am uitat : se pun visinile, se toarna zaharul si nu se amesteca manual, se agita putin borcanul(damigeana) si se lasa asa... apoi se toarna alcoolul....si permanent se astupa perfect....etc.

| machupicchu a răspuns:

Si am mai uitat : cand mai pui alcool a 2a, a 3a oara, sau de cate ori pui, mai poti pune zahar, depinde si de gustul tau, in mod normal se mai pune cate 1 kg.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Proportia optima? o faci cum vrei si cum iti place mai dulce, nai acra, mai slaba, mai tare si daca place tuturor te mandresti cu visinata ta. da cand dai una? ca sa-ti dau un calificativ?