Adauga niste cartofi curatati de coaja.Dar daca este prea multa sare cam greu sa nu se simta.
Depinde ce mancare. Poti incerca cum scrie mai sus pui un cartof.Mai pui apa si lasi la fiert putin, arunci sosul si faci altul separat fara sare.Eu pun putina sare de obicei cine vrea mai sarat isi pune in farfurie.Am patit si eu asa o singura data si am aruncat sosul si am facut altul, dar sarea nu intrase in legume, doar sosul era sarat.Decat sa-ti faca rau fa alta mancare.Mai nou am facut unele mancaruri fara sare, dar cu condimente si au iesit gustoase.Cica legumele contin o cantitate mica de sare.
Daca e prea sarat poti sa mai completezi cu apa(depinde de mancare bineinteles) sau taie un cartof si mai da-i un clocot cu el inauntru.Cartoful trage sarea... apoi il scoti
Intrebarea asta imi aminteste de ziua in care am adaugat atat de mult piper la mancare incat am sughitat si eu si mama cateva ore .
Depinde ce mancare ai facut. Ai putea sa mai adaugi ingrediente. Daca as fi adaugat atunci cativa dovlecei si putina apa, nu as mai fi inghitit atata piper.