| Brehuescu_Horia_1977 a întrebat:

Am facut un ciclu de turinabol timp de 7 sapt., daca nu fac terapie post ciclu cu clomid ce mi se poate intampla?( nu prea si-a facut efectul nici in doze de 7 pastile pe zi).

6 răspunsuri:
| aXy99 a răspuns:

Esti sigur ca nu ti-ai luat teapa? Sigur ai luat steroizi si nu altceva? Daca nu ai efecte adverse de niciun fel, nu ma fa terapie post ciclu.

| Brehuescu_Horia_1977 explică (pentru aXy99):

N am absolut nici un efect advers, doar ca simt uneori mici dureri de ficat, iau in paralel silimarina

| aXy99 a răspuns (pentru Brehuescu_Horia_1977):

Nu stiu ce sa zic, eu te sfatuiesc sa renunti si sa continui natural. Nu e normal sa ai dureri de ficat daca iei steroizi, mai ales daca iei si silimarina. Ce doze ai luat? Si daca ai luat doze mari cum de nu ai crescut? E imposibil. I-ai luat de la o sursa de incredere?

| Brehuescu_Horia_1977 explică (pentru aXy99):

Am luat in prima sapt 3 pastile a 2a sapt 4 pastile dupa am crescut pastilele pana in sapt 5 si 6 (actuala) 7 pe zi sapt viitoare o sa scad la 3 pastile pe zi. Am pus in jur de 3 kg. Durerile de ficat nu sunt mari, sunt foarte mici si nu tot timpul simt. Dupa acest ciclu o sa vreau sa fac unul cu testosteron enantat si halotestin.

| RobertMoon a răspuns:

Îți revii foarte greu din punct de vedere hormonal dacă nu faci post ciclu. Nu mai bine stăteai în banca ta și nu luai steroizi ci doar suplimente obișnuite? Că tot spui că nu și-a făcut efectul, toți visați să faceți mușchi peste noapte, dar nu știți că se comercializează 90% contrafăcuți care decât vă omoară puța și va face ficatul praf.

| JUNNKiE47 a răspuns:

Nu mai folosi steroizi, dacă folosești, mergi pe Anavar pentru că e mult mai bun decât Turinabol, și o să îți revină foarte greu producția de testosteron dacă nu ai făcut terapie post-ciclu.