anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa incep exercitii pentru skanderberg nu vreau antrenor ca nu vreau sa ajung nicaieri ci doar sa-mi intaresc bratele, ce exercitii ar fi bune?

Răspuns Câştigător
| klau95 a răspuns:

Poi este adv ca de la flotarii castigi si forta,dar dac vrei sa fi bun la skandenberg trebuie sa faci exercitii pentru antebrat. Si findca nu faci treaba numai cu antebratu, ai nevoie si de biceps, umar, triceps mai putin. si 100% si antebratu.

5 răspunsuri:
| BlackHorizon a răspuns:

Degeaba faci tu flotari ca nu o sa faci forta de skandenberg si nu, nu trebuie sa ai forta foarte mare in triceps ca sa il pui pe careva ci trebuie sa ai forta in antrebat si umeri.Sunt 2 modalitati ca sa faci forta:Ori te duci la sala ori faci skandenberg cu cineva care stie si te poate invata toate manevrele.Hai sa-ti dau un exemplu:Io pun la scandenberg pe oricine de la mine si de la un prieten din liceu(trebuie mentionat ca am tras de fiare de 2 ani). Daca vrei sa faci skandenberg, vazi ca daca te accidentezi o data nu mai faci nimic cu mana aia vreo saptamana(totul porneste de la cot si de la umar daca te fortezi peste masura).

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai dati-mi linkuri va rog

| Didoo a răspuns:

Flotarile sunt cele mai bune. Dar mai poti incerca : extensiile, ridicarea de greutati, tractiuni, etc.

| Gabi3215 a răspuns (pentru Didoo):

Pentru o fata sti multe...dar nu sunt tocmai bune exercitiile ce ai zis tu, de fapt nai zis niciun exercitiu:
1. Exercitiile pentru triceps sunt cele mai bune daca vrei forta.
2. Ajutate de manevre daca vrei sa castigi

| Didoo a răspuns (pentru Gabi3215):

Mersi Gaby, dar el vrea forta din moment ce vorbeste de skanderberg, si m-am gandit ca astea-s cele mai bune. La karate, asa-i pune pe baieti sa faca forta.