anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună ziuahappy As vrea sa-mi cumpăr niște proteine și sa ma apuc de sala, dar problema e următoarea. Eu fac în fiecare săptămână o plimbare de cel puțin 200 km cu bicicleta, plus naveta pe care o fac la școală, 20km dus-întors. Piciorele sunt destul de lucrate, sunt plini de mușchi și de vene și e cam urat căci picioarele sunt mari și de la jumate în sus sunt slab. Nu prea am piept și nici bicepși. De mâncat mânanc mult și degeaba, nu se prinde nimic. Ca înălțime, sunt destul de înalt(dacă contează înălțimea). Acum ce vreau sa știu e ca dacă m-as apuca te sala și sa iau proteine, s-ar prinde ceva de mine și sa stea sau la următoare plimbare de 200km dau jos tot ce am pus? Nu vreau decât masa musculara, vreau sa am mușchi tot corpul.

3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Piciorele?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate sa ajute sa consumi mai multe calorii. Dar i-ați ceva cu mai mult aport caloric, proteinele singure nu te ajuta la nimic.
Poți să lucrezi și cu greutatea corporala, doar din flotări și tracțiuni să-ți stabilizezi musculatura. Nu trebuie sa mergi neapărat la sala. Daca nu te atrage, mai bine ramai la bicicleta.

Cred că exagerezi, îmi vine greu sa cred că ai picioare masive în comparație cu restul corpului, le ai acolo dar nu sunt mari.
Sunt mult mai impresionante picioarele decât bicepsul și pieptul, toți șobolanii săliilor se focusează mai ales pe grupele astea.

Dar nu ajuta la nimic, in majoritatea cazurilor nu sunt grupe funcționale, care te ajuta sa devi mai atletic.

| AlexElektro1987 a răspuns:

Salut. Daca vrei sa faci masa musculara, continua acea rutina pe care o faci tu saptamanal cu bicicleta si incepe sa te duci la sala + incepe sa iei si proteine ( recomand Mass Gainer pentru ca are un numar mare calorii si carbohidrati ) si sa ai zilnic un aport caloric in jur de 3-4000 de kcal.