| bya_9402 a întrebat:

Ce credeti ca va face otelul galati in chapions league funda

Răspuns Câştigător
| paul21 a răspuns:

Buna!
Inca nu s-au tras echipele cu care va juca campioana Romaniei, asa ca nu putem trage concluzii.
Otelul fiind in urna a 4-a, neavand un coeficient mare din cauza faptului ca nu a mai participat pana acum in Europa, va avea trei adversari mult mai valorosi.
Din urna 1, cea mai valoroasa echipa care poate intalni Otelul este Barcelona, iar cel mai slab Shaktior Donestk. Oricum in prima urna sunt adversari tari(Man. United, AC Milan, Chelsea, Real Madrid, Porto, Inter), deci Otelul va avea sanse extrem de mici sa scoata chiar si un egal cu acestea.
In urna a doua, cea mai valoroasa este Marseille, iar cea mai slaba este Olympiacos. Si in urna a 2-a sunt adversari buni (Zenit, Ajax, Valencia, CSKA Moscova...). Otelul nu are sanse cu aceste echipe sa obtina vreo victorie, poate doar un egal pe teren propriu.
Din urna a 3-a, cea mai buna este Man.City, iar cea mai slaba din cele anuntate ar fi Basel. Daca are noroc de vreun adversar slab, putem sa ne calificam in primavara europeana cu Otelul. Totusi, toate echipele din Champions League sunt greu de batut, campioana Romaniei va avea o misiune foarte grea...
Totusi nu s-au jucat inca meciurile din play-off:
Copenhagen – Viktoria Plzeň
Bayern Munich – Zürich
Lyon – Rubin Kazan
Villarreal – Odense
BATE Borisov – Sturm Graz
Maccabi Haifa – Genk
Benfica – Twente
Aceste partide pot genera surprize, iar castigatoarele din aceste meciuri pot fi adversarele Otelului in Champions League.
Dupa parerea mea, daca va avea noroc de o grupa usoara, va obtine cam 4-5 puncte. Nu ne-am face de ras si totusi am avea si sanse sa ne calificam in primavara europeana.
Sa speram ca Otelul va face o figura frumoasa in Liga Campionilor!
Succes si echipelor romanesti din Europa League!
Numai bine! Sper ca ti-am fost de folos!

3 răspunsuri:
| iLikePusseh a răspuns:

Laba va face...

| KhalDrogo a răspuns:

Otelul nu mi se pare o echipa foarte buna, da a castigat campionatul si a jucat chiar foarte bine sezonul trecut, dar totusi nu o vad ca pe o viitoare campioana in 2012.Totusi,in Champions league ar putea sa adune 3-5 puncte, depinde cu ce echipe cade.

| bya_9402 explică:

Scz champions