| proscanandrei70 a întrebat:

Ce se întâmplă dacă după antrenamentul la sală cardio/cu greutăți nu mâncăm proteine? Daca consumam doar carbohidrati, are ceva?

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu se intampla nimic,in fapt masa musculara creste cand ne culcam, asa ca un pui de somn nu e ceva rau si o dieta bogata in grasimii, nivelul testosteronului conteaza, desi ia vitamina d, eu recomand sa mancam carbo inainte de a face sport gen miere bio

| DovleacTurbat a răspuns:

In primul rand dupa antrenament organismul cauta sa-si refaca sursele de carbohidrati (energie), in al 2 lea rand NU se intampla nimic daca nu mananci imediat cum termini antrenamentul, fiindca nu esti "gol", in sange ai macronutrientii ramasi de la ultima masa mancata, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa mananci dupa 1 ora 2, 3 ma rog. De asta BB oldschool dupa antrenament bagau o tableta de glucoza, sa-si ajute organismul cu carbohidratii.

| Louys a răspuns:

La cardio nimic, insa pentru masa musculara, ai nevoie si de ceva proteine, nu doar carbohidrati.(asigura-ti tot ce este necesar corpului: vitamine, proteine, carbohidrati, etc.)