anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum ati obtinut un abdomen plat? si in cat timp? Intrebarea asta e foarte comuna si chiar vrea sa aud pareri de la cei care au scapat cumva de burta sa imi dea si mie ceva ponturi.am burtica inferioara si nu stiu cum sa scap de ea. sport fac. Dau funda pentru cine ma lamureste unde gresesc

Răspuns Câştigător
| anonima2405 a răspuns:

Pai depinde... Trebuie sa ai si o alimentatie sanatoasa happy Adica fara prajituri si dulciuri laughing incearca sa mananci inainte de 6 (seara)si mananca putin dar de multe ori! Ai zis ca faci sport... Incearca sa faci acasa abdomene si flotari big grin Cauta pe YouTube exercitii big grin si eu am cautat big grin Si sa fugi in fiecare seara cam 30 de minute happy Si desigur, poti merge si la sala big grin La sala, poti avea un abdomen plat intr-o luna. Depinde ce exercitii si cat timp le faci happy. Sper ca te-am ajutat si ca data viitoare sa-mi multumesti laughing) :*

| Anablondyi a răspuns (pentru anonima2405):

Stii mai exact cate minute de cario ar trebui sa fac pe zi si cam ce ar trebui sa mananc?

3 răspunsuri:
| ItIsAlright a răspuns:

Eu am facut patratele calumea in cativa ani de sport. Dar, ma rog... Trebuie sa faci multe abdomene oricand ai timp. Mai este un exercitiu eficient. Ala in care stai pe spate si faci la fel ca la abdomene numai ca trebuie sa ridici si picioarele in acelasi timp, incercand sa le ti intinse. Faci si dimineata, cand poti. Incearca 20 a cate 3 serii cu pauze de cateva secunde. Daca faci febra musculara e bine. Repeta ex asta in fiecare zi si o sa vezi.

| Onixuţa a răspuns:

Bună, draga mea!
Eu sunt încă în prelucrarea abdomenului.happy
Te pot sfătui să faci abdomene. începi cu 25 într-o seară, după 35, 45, 55 şi tot aşa până ajungi pe la 150.
Nu abuza din prima zi fiindca faci febră musculară şi după nu mai poţi face nimic. Treptat.:*
Eu beau foarte mult ceai, şi la şcoală îmi iau sticla cu ceai neîndulcit sau apă cu lămâie. Dacă simţi o simplă foame, bea ceai/apa plata(fiartă) cu lamâie. Dacă ţi-e foame cu adevărat, un măr micuţ păcăleşte foamea.
Eu mă spăl pe dinţi des. Pe de o parte, după ce te speli, nu îţi mai vine să mânânci. Pe de altă parte, ai un zâmbet frumos şi o dantură perfectă fără carii.
Mânâncă de 3 ori pe zi:
-dimineaţa ca un rege(un iaurt/o cană de lapte degresat+cereale simple sau o banană) Banana îţi va ţine de foame până la prânz, asigurându-ţi necesarul de kalorii.
-la prânz ca un prinţ: o supă şi un grătar de pui cu salată
-seara : ca un cerşetor! (adică doar ceva la care nu poţi renunţa : ex: 5 căpşuni, un ciorchine mic de struguri)
Ai voie maxim 2 pătrăţele de ciocolată la sfârşitul săptămânii.
Evită sucurile din comerţ(poţi să îţi faci acasă cu un storcator de plasticde maxim 10 lei), fast-foodurile, băuturi carbogazoase, guma de mestecat(nu face bine nici stomacului).
Aleargă ori de câte ori ai această ocazie.(5 ture în jurul blocului sau oriunde)
Sper că ţi-am fost de folos! Sport, regim cu tot ce îţi doreşti în cantităţi reduse!
Bye-bye :*